Има един руски известен лекар в Мрежата. Името му е д-р Шошонин. Има много негови препоръки и рецепти. Аз например Ви препоръчвам да си обтягате шията в стил гъсок и после да я движите вече разтегната. Пробвал съм му я рецептата - ДЕЙСТВА!!!. 

Сега как аз (скромно) подобрих д-р Шошонин:

Негова рецепта за тонизиране на организма включва пчелен прашец, краве масло и кедрови ядки.

А аз имам съченик, който отдавна лети за Саудитска Арабия и живее там. И той ми е дал рецепта за добив на алкохол от фурми. Мъчих един араб да започнем да правим 'арабска водка' ама оня ми каза че моллите ще ни убият. Пътьом, от араба разбрах, че наистина фурмата им е национален висш продукт, от който още не са се усетили да се възползват (все пак араби са). Не ме разбраха и мен. Майната им!!!

Но от араба разбрах, че пророкът Мохамед (слава там на Аллаха както те добавят) бил казал, че три само фурми били достатъчни на войните на Аллаха да се бият цял ден!!!

Т.е. което ми каза моят съученик се потвърди и от пророка.

Така аз подобрих рецептата на д-р Шошонин.

prashec kedar1Т.е. моята вече рецепта (копирайт!): Сцепвате една фурма. Намазвате я с краве масло. Слагате отгоре и цветен прашец (пчелен прашец) и отгоре посипвате кедровите ядки на Шошонин.

ВЪРХЪТ Е!!!

На вкус!

Значи Организмътни го иска. (Щом нещо ти е мноооогооо вкусно значи ти е мнооогооо нужно).

И така да обобщя: Към рецептата на Шошонин за пчелен прашец и кедрови ядки с краве масло аз добавих фурмата.

prashec kedar2Гарантирам КАЧЕСТВО!!!

Как изглежда всичко като хапка се вижда на втората снимка. Яде се една хапка на гладно сутрин.

Това е такаааваа стимулираща организма БОМБА!!! Първо енергия дава. Второ Антиоксидантии!. Трето - ценни минерали. Четвърто и най-важното: трепе всички вредни гадости в организма просто защото е СИЛА!