Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Вече горе-долу стана ясно кой какви цели си е поставил в сегашната по същество Трета световна война. С някои забележки. Никой вече не се съмнява, че банкстерите владеят биотехнологии, позволяващи им да манипулират човека до степен да не е човек. Вероятно имат и биотехнологии и да се размножават само те - боклуците на света.Точно затова и според мен започнаха войната. Но явно има някакво глобално неразбиране или противоречие в целите и задачите на мръсниците-убийци на човечеството.
Например Путин и бившият му съветник Кургинян явно считат, че целта на занятието владеене на човешкия геном е създаването на роботи. Свръхвойници. Избиващи всичко без да мислят, защото такава е заповедта по делтагардовете да речем.
Изглежда, че Путин толкова е повярвал на тази хипотеза, че вече Русия масово прави контра-роботи и ята от дронове за да се защити.
Ако не ми вярвате, че Путин знае до къде са стигнали на Запад, но мисли както аз Ви написах - погледнете видеотос него още от 2017г. от световния фестивал на младежта в Сочи. https://www.tvc.ru/news/show/id/126082 Обърнете внимание на думите му: Человек получает возможность влезать в генетический код, созданный природой – то есть человека могут создавать с заданными характеристиками. "Это может быть гениальный математик или музыкант, но может быть и военный, который может воевать без страха, чувства сострадания и сожаления, без боли", - сказал он. "Человечество скоро может вступить в сложный и ответственный период своего существования. И то, о чем я сказал, может быть страшнее ядерной бомбы. Чем бы мы ни занимались, мы никогда не должны забывать про нравственно-этические основы нашего дела"
Мисля, че някой тотално е подвел Путин и съветниците му.
Първо, банкстерите са подли и мръсни душици по принцип. На тах последната им мисъл е война или, не дай Боже, да си имат и свръхчовеци на главата. Те мислят как да заробват! Още от римско време се знае лафът, че робите не искат свобода - те искат да си имат свои роби.
Значи? Значи Путин е прав и явно службите му добре са го информирали докъде и какво могат с човешкия геном банкстерите. Но изобщо не е прав в изводите си. Едно е Руският Народ и съвсем друго евреите от световния фининтерн. При руснаците господства Човешкият Дух. Човек това звучи гордо! При евреите човекът винаги (от хазарско време) е бил стока за алъш-вериш. Далавера. Бизнес щом по американски само разбирате
Обърнете внимание какво демонстрира само преди месец Илон Маск. Демонстрира човек-свиня. Генно-модифицирана свиня с човешки гени. Помислете само какви ще са им и генно-модифицираните роби на банкстерите. Нерде свиня, нерде свръх-войните на Путин.
Няма начин някой да не е докладвал  на фининтерновците (те не четат - на тях им се докладва) за това кой е бил Карел Чапек.
Той не е просто създателят на думата робот. Този чешки писател днес можем да обявим за гений по две направления даже.
Но понеже започнах с роботите - става дума за пиесата му R.U.R. (Rossum’s Universal Robots). Там за пръв път още през представете си 1920г. е описано как човечеството прави роботи от биомаса. Т.е. от човешки 'парчета'. Роботи приличащи досущ на хората. Само че роботите умствено били далеч от човека. За сведение, само преди дни нашумя как изкуственият интелект на Маск, монтиран в колите му Тесла е мнооого далеч от човека. Просто в Канада някаква Тесла някой си канадец я оставил на автопилот по магистралата и решил да дремне. Но за беля Теслата минала покрай някаква патрулка и за беля полицията решила да я спре. Да ама интелктът на Тесла си знаел, че трябва да поддържа тази скорост докато човекът дреме и не спрял. Патрулката пък подгонила теслата. Интелектът пък решил че някой опасно се приближава до колата и надул скоростта за да се отдалечи безопасно. И така гонката стигнала чааак до 150 км в час. Интелектът опазил от допир теслата с патрулката, но едва ли е опазил собственика от яка глоба. Такива ми ти работи с изкуствените им на янките интелекти за сега.
Долу-горе същото още през 1920г. описва и Карел Чапек.
Не, той провижда явно целите днешни мръснишки обединени държави (САЩ). Защото в пиесата му е описано и как хората, обслужвани от роботите спрели не само да работят. Те и затлъстели прекомерно от просто хранене, както днес от welfаrе-те. Точно както сами днес си ги дават днешните 300 килограмови паразити от САЩ по тяхната ТЛС. И точно както и днес, Чапек тогава описва и крайния резултат от само плюскането - хората спрели да раждат. Велик пророк а не фантаст, нали?
Не, няма да ви преразказвам Чапек. Има я пиесата - прочетете си я, ако още не сте фенка на TLC.tv
Просто разказах за Чапек за да разберете, пак повтарям, че няма как да не е докладвано на евреите от фининтерна. И затова те не мислят изобщо за роботи-войници. Мислят за все повече дебели каквито от ден на ден стават повече по тяхната им ТЛС. А за да има дебели трябват и роби. Нещо Китай вече не иска да е безкраен източник на роби. Затова е цялата история с Ковид-а, ГМО-тата и чипизацията. На банкстерите им трябват послушни роби а не войници.
И те тихичко, но постоянно работят в тази посока. Затова и няма да се окаже прав и даже и Ноам Чомски с новото Средновековие. Вече ни чака ново робовладелство ако ги оставим да си постигнат набелязаното.
Но сега да продължа с другото пророчество на Чапек.
През далечната 1937г. Чапек пише и пиесата 'Бялата болест'.
Само не падайте сега.
Четете цитатите ми:
Държавна клиника. Кабинетът на главния лекар, професор (не не годжи) а Сигелиус. Интервю а не брифинг на НОЩ.
Жърналистът: Г-н Професор, нашият вестник иска да чуе от най-авторитетните уста...
Сигелиус: За т.нар. Бяла болест (разбирай Ковида им днес) или за пекинската проказа (той и това е предвидил!)? За съжаление за нея пишат твърде много. И твърде дилетантски (както годжи с чувалите с трупове). С болестите трябва да се занимават само медиците. Ха нещо са написали из вестниците журналята, ха веднага повечето им читатели са почнали да си търсят и у себе си симптомите.(Пак да почетвъртя - ЙЙ - това е писано 1937г)!
Журналист: Да, но нашият вестник иска да успокои читателите си.
Сигелиус: ами напишете им, че при първи признаци на болестта да се обърнат към лекар и това е.
Журналистът: Ами лекарят?
Сигелиус: Лекарят ще им предпише мазило. На бедните с калиев перманганат а на богатите перуански балсам.
Журналистът: И това ще помогне?
Сигелиус: Да, против гадната смрад от болните като им се пукнат язвите.
...
Сигелиус: ние усилено се борим с т.нар. пекинска проказа. От Китай почти всяка година се появява нова интересна болест, но ни една от тях не е изтрепала още толкова народ. ... за сега ни се е отдало да установим, че болестта поразява само лица над 45г. Очевидно благоприятна почва за болестта са естествените изменения в човека, свързани със стареенето.

Край на цитата.
Мисля, че няма смисъл и тази пиеса на Чапек да ви преразказвам или да пиша как всичко свършва.
Просто се замислете за Ковид-а им, за целите им и за това как го постигат и кои сте вие и как им съдействате.

---------------------------------------------

ПП

Очаквайте как чрез бъркането през носа до мозъка всъщност ви вземат мярката т.е. ДНК и РНК проби уж за ПСР.

Факт е, че в последно време няма известни писатели-фантасти. Тя и литературата по-принцип запада, но жанрът фантастика вече се представя единствено от претъпите американски тип лудия макс филми.
Няма ги известните Клифърд Саймък, Айзък Азимов, Рей Бредбъри, Братя Стругацки, че дори и нашият Любен Дилов (не става дума за политическото мекере днес, а за автора на 'точката на Лагранж'). 
Защо за фантастиката подех дума? За да се разбере величието на човешкия ум. Как насред дърветата някои успяват да видят и цялата гора. Защото, в общи линии, това което предсказваха руските и съветски фантасти не се сбъдна. (Е да речем 'главата на д-р Дулитъл' или Ихтиандър от 'Човекът амфибия' вече са почти реалност, но по принцип за обществото сгрешиха). Докато да речем това, което предсказваха повечето западни фантасти се сбъдва или е на път да стане факт. И не е само 'Фермата' на Оруел или '451 по Фаренхайт' на Бредбъри.
Понеже днешното поколение няма навика да чете романи, за да ми повярвате, вижте поне филмите.
През далечната 1976г. излезе един разкошен американски филм на Сидни Лъмет. 'Телевизионна мрежа'. За Тези, които бързат, погледнете филма само между първия час и 33-тата минута до към 41-та. Т.е. само 8 минути, но в тях просто още тогава Лъмет е казал всичко за това накъде върви светът и какво ни очаква нас днес. Ще се изненадате с каква откровеност е начертана днешната политика на фининтерна.
Днес пак започват да ни гласят ново коронабесие. Но погледнете един съветски филм. 'Лекарство против страх' от 1978г. Макар да е по книгата на Аркадий и Георгий Вайнер, руската филмография твърди, че филмът е по разказ на действителен руски разузнавач, работил на Запад при фармамафията. Филмът има и по-нова версия и дори руските олигарси направиха и днешен сериал, но те не струват като основа за размисъл както е при оригинала,
За тези, които няма да погледнат филмите или да прочетат книгите, могат да се насладят поне на един рок-хит от пак онези години. 
Погледнете на
https://www.youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0&list=PLUrr2ZEvVQs_aynb9gwSPrDyDhNhiwDcO&index=2
клипа 'Money For Nothing' (Пари за нищо). Е, повечето ще се захилят на лафа '...и ПКП без пари', но се замислете и над идеята на самия клип. (ПКП ползвам като популярен заместител на chicks for free). 

По времето на т.нар. тоталитаризъм единственият коректив на властта беше в-к 'Стършел'. По времето на монарсите пък такъв коректив е бил кралският шут. А девизът на 'Стършел' беше 'светът е оцелял защото се е смял'.

Днес нещата вървят към много по-лошо и от т.нар. тоталитаризъм и от времето на монарсите. 

Очертава се ясен фашизъм. Поне според дефинициите за фашизъм и според Гьобелс, който е твърдял, че една лъжа повторена както по битивитата и новите хиляда пъти става истина. 

Като контра на фашизма, вече има и не една сериозни разработки как ще изглежда и новият бъдещ нюрнбергски съд над виновниците и препоръки как да се проведе и бъдещата денацификация (заличване на следите от ултралиберастийството на апологети като да речем каролев).

Но мисля, че още е малко рано за да превеждам текстове от бъдещия закон за денацификация. Защото като гледам горановчетата още не са съвсем се развихрили над маргиналите. 

Хубавото е, че да речем има и Човеци като да речем д-р Рошал, който ясно каза, че се води биологическа война против човечеството. Всъщност войната не е точно биологическа. Да, Пентагонът чрез форт Детрик пусна биооръжието. Но то все още не е напрограмирано да убива. То беше пуснато просто за да послучи за фон на другата война - информационната. Това каза и проф. акад. Игор Гундаров: "«Коронавирус — это, скорее, психотерроризм…».

Още по-ясен беше тези дни бразилският президент Жаир Болсонару, който след като беше обявен за болен от короната (даде положителен тест) се оказа набързо здрав и в обръщение към бразилците каза, че е време местните власти да спрат с политиката на изгорената земя (каквато политика провеждат и горановчетата у нас).

Та, заради тактиката на изгорената земя вероятно няма да се мине и без Народен съд. Но до тогава пак да напомня, че светът е оцелял, защото се е смял.

Ето как преводачката за глухонемите преведе репликата от речта на холандския премиер, че всичко било под контрол:

90913646 2564798450427241 7644219339297521664 n

 

Вероятно точно така си представят и от нашето правителство дефиницията на 'всичко е под контрол'?

За малко да забравя смешното.

Две лелки си говорят по телефона: ааа мааа.... след две седмици извънредно положение и вече не мога да се навра в маската си маа.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни. За Човечността, морала и усещането за общество..


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 31  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.