Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Днес всякакви платени от янките соросоиди се борят за права у нас. За правата на педерастите и лезбийките? Даже фандъчката дава наши пари за гей-паради и даже такъв като фон ватман му накипя от това.
За правата на котките и кучетата също е очевадно. Всякакви изкукали лелки се хранят от 'екоравновесията' на фандъчката, пускайки немски песове бездомни по нашите улици, естествено, едва ли безвъздмезно.
За правата  не на Жените, а на зомбираните. женки!? Ами влезте във всеки трамвай на антинародната фандъчка и ще видите телефони на които да звънят женките ако били, представете си, жертва на сексуално насилие.
Но виж пенсионерите ни на село и да звънят на т.нар. ни полиция, че цигани ги крадат, насилват и убиват - нииищооо!!! Ченгетата у нас отдавна са част от ОПГ за геноцид над българите.
Иначе дискриминацията на хората по социален признак, по национален признак, по полов признак и т.н. е недопустима. А виж дискриминацията по възрастов признак се прилага. И то масово у нас.
Нека сега да мина по същество.

От скоро СЗО (световната здравна организация) най-накрая дефинира какво е геноцид над старите.
И така, ейджизъм е създаване на стереотипи и дискриминация на отделни хора или групи хора по възрастов признак. Запомнете го!
Освен дефиницията на проблема, СЗО е започнала кампания да доказва, че ние - възрастните, все пак сме хора.
Например, СЗО доказва, че и възрастните правят секс. Според данните на СЗО даже се оказва, че и възрастните и младите правят секс в съизмерими проценти. Трябва да се отбележи, че т.нар. менопауза у жените няма нищо общо с отказ от секс и това СЗО доказва с трудовете на Oudshoorn1997; Hvas2001; PavelaandFedigan1991. И мъжката импотентност изобщо не е повсеместна и има социално-медицински причини и не е 'естествена' на стари години.
На практика днешните изследвания доказват, че пенсионерите си правят секс и получават от него удоволствие.
Ето само факти:
13% от самотните мъже в САЩ на възраст над 70 години все пак са правели секс по няколко пъти месечно или ежеседмично. Обърнете сега внимание: за женените този показател е стигнал 63%!
За жените над 25% от тези на над 70г. са правили секс над 4 пъти седмично.
Сега данни от уж влажна и мъглива Англия според СЗО: 31% от англичаните на възраст между 80 и 90 години са съобщили даже за мастурбация освен секс. При жените процентът е 34% за възраст между 70 и 90 г. и 14% за възраст между 80 и 90 години!
Сега за другия гаден мит - възрастен значи болен.
Няма такова нещо.

Освен манипулациите на бялата ни мафия.

Оказва се, че според СЗО възрастните ползват по-рядко т.нар. услуги на търговските дружества и едноличните търговци от бялата мафия.
Въпреки мръсниците в бели престилки, т.нар. (healthy life expectancy) т.е. продължителността на здравия живот в света нараства. И ако да речем ви дрънкат да речем за Паркинсон, помнете, че става дума за само 260 души на 100 000! А алцхаймер е само при 50 млн души по целия свят (ако искате бройте света за 5 ако искате за 7 милиарда и сметнете сами каква е вероятността).
Но виж, лошото хранене, вредните привички, неблагобриятните икономически условия и самотата могат да направят даже от млад и силен организъм развалина. Което и правят системно и веригите (били, кауфланди и лидъли) и макдоналдсите и 'смарт'-фоните и безбройните 'здравни' зомби-програми.
Професиите при възрастните?

Ами например полиглот се става много по-лесно като си на възраст. Доказано е!
Ама младите били хранели дъртите се опитват да ни манипулират НОИ и НЗОК, ограбвайки и млади и дърти. А всъщност всички ние вкупом хрантутим тях - безбройните пълчища чиновнички!
Изследване във Великобритания например на СЗО е доказало, че възрастните внасят в икономиката повече отколкото получават! Аз също знам куп възрастни майстори-строители, които търчат по скелетата, изливат бетона, купища възрастни лелки-камериерки, сервитьорки и т.н., които иначе я получават по 200-300 лв. пенсия - я не,  от многогодишните им ограбени здравни и социални вноски. Ограбени от домусите у нас.
Ето факти  и за Русия. У нас данни няма. У нас това са страшно неудобни и естествено секретни данни.
И така 9.25 милиона пенсионери на Русия (25% приблизително) продължават да работят, т.е. да внасят а не да си седят.
Затова нека в този проект ЗАЕДНО се опитаме както и на Запад и в Русия и в Китай, да направим живота си като възрастни 'весело време'.

Възраст на щастието казват на Запад. И провеждат да речем в Лас Вегас конкурси за красота 'бабички по бикини само'.
Апропо,
Навити бабички за по бикини?

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ,ново За цензурата


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 57  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.