Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Имаше навремето такава. Преди всяка прожекция на филм по киносалоните ни показваха накратко видеоновини. Всъщност това си беше чиста пропаганда. Не е измислена от комунистите, а от Гьобелс. Но понеже се оказва ефективна, я прегърнаха и комунистите и сега и задкулисното правителство на банкстери, бигфарма и бигайти.
Няма да правя кинохроника, но ще се опитам в техен стил да съм им доколкото мога контра. Поехали, както казват руснаците: 'Славните банкстери, водени от Великият Ваксинатор Уилиям Гейтс Първи...'. Но нека подред.
И така, у нас:
У нас от времето на Ботев нищо не се е променило. Т.е. свестните считат за луди, спи народът и т.н.
Ама идели били 'избори'? Е, и? Преди беше ДС-Атаката на Сидеров, после беше резесето на ДС на Янев, после беше ДС-бараката, ДС-каракачанките... Сега било ДС от Уйчиндол. Т.е. 'преоблякъл се Илия... ама все в тия'. Затова или добро или нищо. Е, за да не е съвсем нищо, за най-малкото зло бих класифицирал Румен Петков и доцента Мангъров. Ако тооолкова се натискате да гласувате и им вЕрвате, че при наличие на Мишока от Информационно обслужване има смисъл де. Защото аз отдавна написах, че за булгаристанските сега територии на тогавашния Аспарух най-пасва идеологията на Ганди. Т.е. 'зайеби ги', 'всички са маскари'.
А защо вече ви подсещам как турците на турски наричат България? Ами защото на трети март една мноого висока кула в Анкара беше осветена в бяло, зелено и червено и се въртеше поздравителен надпис за националния празник на булгаристан. Скобелев сигурно би се обърнал в гроба си, но аз се сещам колко бях впечатлен навремето, когато за пръв път свободен и сам като студент отидох в бившата ГДР в Дрезден. (Без ковид-паспорт, ПСР и маска, с влак в купе по 4 души). Там, в Дрезден, също има висока кула и от нея тогава въртяха новини и чат-пат прогнозата за времето. И прогнозата вървеше така: Берлин толкова градуса, Дрезден толкова, Лайпциг толкова иии... Хамбург толкова, Мюнхен толкова. Уж бяха две независими държави, признати и от ООН. Замислих се и стигнах до извода, че дълго няма да има две немски държави. Пу-пу! Нищо не искам да кажа за кулата в Анкара с поздрава към булгаристанците. Засега падишахът е зает със Сирия, с кюрдите, с Карабах, ама знае ли човек?
До тук за у нас, сега за по света:
Все пак Голямата война днес се води там, на територията на империята на злото. Дали е вече империя се съмнявам. Или поне може и да е все още империя, ама като римската от времето преди да падне под готите.
В Империята, за себе си аз се убедих, че Тръмп е нещо като отровното трио у нас. Просто задкулисието го използва за да излъже янките. Защо се убедих? Ами миналата седмица имаше голяма конференция в САЩ на уж консервативните сили. На нея Тръмп беше гвоздеят със своята реч. И какво? Ами впечатли ме, че Тръмп призова янките да се ваксинирали. След като той като Президент имаше власт да спре банкстерите с техните ковиди и не го направи, сега вече застана открито на страната на коронабесието.
Вероятно това го разбраха и свестните в САЩ и затова всеки започна да си се спасява сам и без Тръмп или републиканците.
Така Тексас вече насрочи за ноември т.г. референдум за отцепване от САЩ. И своевременно обяви, че на територията на Тексас никой няма право да налага ограничения на хората основани на някакви здравеунищожения. Т.е. без маски и без локдауни!. След Тексас отмениха коронабесието и в Минесота. Във Флорида Десантес пък подобно на Лукашенко просто не беше и налагал намордници на гражданите си.
Оклахома пък генерално на практика се отцепи, обявявайки че всички федерални закони подлежат на корекция на щатско ниво. Оклахома граничи с Тексас. Погледнете картата на САЩ за да се убедите сами как се формира новият Юг срещу ръждивия вече пояс на Севера.
Плашещото обаче не е това. Едва ли ще се стигне до Гражданска война от оня тип. Плашещото е, че маса супермилиардири от задкулисието в последно време масово изкупуват земи в САЩ. Но не плодородни земи а пълни пустини и пущиняци. И всеки малко по-мислещ се пита за чий. И изведнъж се пръкна за сега единствения смислен отговор от един американец-анализатор. Неговата теория, е че земи не ставащи даже за затвор се изкупуват за секретни територии за масови гробища. Кого ще погребват? Ами как си мислите, че се стига само до един златен милиард население, като вече на Земята живеят над 7 милиарда? Както питал навремето в оня виц мацедонскиот президент за китайците 'е па дека че ги копаме толкоз народ'? Та банкстерите явно за всичко мислят с години напред.
Затова пак напомням какво написах преди година за коронабесието: Че тогава пуснаха тестов а не боен вирус. И отчетоха вече кой как реагира на теста. Кога ли ще пуснат и истинския бактериологически боен вирус-убиец? Не знам, за всеки случай гледайте при ясно небе летят ли високо самолетите им с т.нар. хим-трейлъри и после наблюдавайте поведението на котките си.
Но дано все пак здравите сили успеят да ги спрат. Щом и Хюлет-Пакард се изнесе вече в Тексас, а тя е най-добре замаскираната хай-тек военна компания в САЩ... Например друг янки-анализатор, публично обяви вече, че очилаткото от микромеките, който освен от операционни системи разбира и от вируси и от ваксини и от екология и т.н. до 3-4 месеца го чакало, както той се изрази 'голям проблем със здравето'. Какво искаше да каже не знам. Все пак беше аналитик а не лекар. А в САЩ на 300 млн население има над 300 млн. броя оръжия в това население.
Но да оставим все още щатите.
Лошото е, че на евродупетатите, водени от макромеркелката адски им хареса да използват коронабесието за да налагат новия фашизъм. В щатите подскочиха, че бидона им искал да ограничи свободата на янките да се движат от щат в щат, но в 'демократична' Европа ограничението е вече факт. Олигарсите на Путин също се опиха от възможностите на коронабесието и направо връщат мужиците си в Средовековието. ЕвроГейците, както презрително руснаците ни наричат вече се бунтуват в Холандия, Испания, Франция, но там полицията си е направо народна. Пребива ги без особено да мисли. А мужиците засега търпят.Преди Октомврийската революция е имало убийство на цар, декабристи, потьомкинци, т.е. все нещо е подсказвало, че скоро котелът ще гръмне. Засега няма такива признаци. За съжаление. За съжаление, защото няма кой пак да ни освобождава.

=============================================

ПП

Не трябва вече да се вярва на никакви източници без око да пипне и ръка да види. Тъй като речта на Тръмп беше премахната тотално от цензорите на бигайти, аз повярвах на някакви 'извадки'. Но днес все пак намерих пълната реч на видео. (Час и половина). Внимателно я изгледах цялата. Не се отметвам от думите си че Тръмп е като нашето отровно трио. Но истината е че никъде човекът не спомена, че янките следва да се ваксинират. Даже обратното. Открито каза за Фаучи, който първо дрънкал, че не трябват маски, а после поискал една а сега вече и две маски. Макар и дълга, речта е интересна. Все пак става дума за Президента на САЩ с неговата информация. И да чуеш как се манипулират избори от неговите уста? Да чуеш, че няма демокрация от неговите уста! Да чуеш че медиите цензурират от неговите уста!  Но най-интересното, според мен, като чух цялата реч беше за армията на САЩ. Но изглежда, че ще трябва отделна статия. Все пак час и половина реч в няколко реда не се преразказва.

Започнаха да излизат официалните годишни статистически данни и истината лъсна. Не е имало пандемия. Просто няма как стъкмистически да погребеш хора, които са си живи. Независимо колко си зловещо си плашел с чували с трупове. И се оказа, че сумарно населението както на земята, така и по отделни държави си е същото в статистически смисъл, както и преди 2019г. Е, в страни като България, Русия, Украйна и някои прибалтики населението си намалява, но то това е резултат на антинародната политика на управниците в тези държави. Т.е. намаляването не е от коронабесие, а от грабителство над народа и като следствие емиграция и намалена раждаемост.
И изведнъж, забележете, преди да е започнала чипизацията (пардон 'ваксинацията'), започнаха да валят официални данни, че ковидът им отстъпвал. Даже Томова от 'Афера' твърди, че и у нас тиквата вече изсъскал на т.нар. си щаб от първи март да отварят ресторантите. А се знае, че освен да 'усвоява', тиквата умее и да усеща от къде духа вятъра.
Да поразсъждаваме малко какво означава това. Стратегическо отстъпление на оста на банкстерите, Бигфарма и БигАйТи или просто тактически маньовър за лятото?
В полза на твърдението, че сме свидетели на тактически маньовър може да се изброи следното:
Основните цели на първия етап на коронабесието са вече достигнати. Хората са с разбити общества, даже с разбити човешки родствени връзки. Посеяно е вече непреодолимо разделение между вярващи на банкстерите и съответно носещи маски и невярващи.
Вие надали можете да си представите, но оня ден (неделя) излизам аз по обяд да почистя снега пред къщата. По едно време излезе да чисти сняг и съседът. Млад адвокат (христова възраст) с мерцедес иначе, започва да чисти сняг, моля ви се с маска! Няма келяв човек наоколо. Времето студено, но слънчево и въздухът все още чист въпреки фандъкова поради нападалия сняг. А той, мъжът, върти лопатата с маска! За да се дозадуши може би от ускореното отделяне на въгледвуокис от дробовете му? Не! Ето това е мръсния резултат от мръсната пропаганда на коронабесието.
Сега няма да говоря за нанесените неприемливи загуби на икономиките на държавите от затворени бизнеси. Няма да говоря и за броя на уморените умишлено хора поради 'спрени планови операции' и изобщо нелечения на ракови, инсултови и др. продължителни заболявания. За тези неща се надявам да се стигне до нов Нюрнбергски съд на народите и съответно и Народен съд и у нас.
Но вече световните бандити натискат за масови 'ваксинации' и ето, че и резултатите им започват и те да се виждат. Оня ден в Гърция някакъв е умрял буквално минути след като е ваксиниран. В Израел, който за сега е на първо място по процент на ваксинирани, вече е видно, че масово започват да мрат старите хора.
Та затова може би е дошло времето на оста на банкстерите, БигФарма и БигАйТи да поотстъпят в натиска и да пооценят постигнатите успехи, да си отделят грешките, да си прегрупират силите и да атакуват например тези 'крепости', в които човечеството се оказа все още способно да оказва съпротива на настъпващия нов световен ред. Възможно е да речем скоро да чуем че е внезапно умрял оня майтапчия президент на Танзания, който беше пробутал проби от пъпеш и коза за тест на коронабесниците и те одма ги бяха обявили за короназаразени. Наскоро същият пак се подигра на силите на злото, като се съгласи евроколхозът да му даде помощ от над 20 млн. евро за да си купел уж ваксини. Дали му парите и жизнерадостният президент най-официално обяви, че те, в цялата страна масово се помолили на Господа и Господ ги чул и защитил Танзания от ковида и затова той, Президентът нямал намерение да закупува никакви ваксини. Но нямало да връща и скромния подарък на евроколхоза. Е, одма някакъв немски евродупетат се развика на баба Меркел до кога ще дарява парите на немските данъкоплатци на такива лъжци, но нали знаете: бития - бит а оня другия - без пари.
Батька Лукашенко освен, че издаде обема на подкупа за да въвеждал и той карантини и коронабесие, чак не си позволява така открито да се подиграва на банкстерите, но както виждате него не го оставят коронабесниците на мира. Нищо, че вече той изведе Беларус на водещи позиции в света по доста икономически показатели.
Шведите пък изобщо си траят, но и те явен трън в очите на новите мръсници.
Затова е възможно обявената пауза да е просто тактически маньовър.
А какви са доводите, че става дума не за маньовър а направо за загубено сражение?
Ами първото и най-важно е, че поради алчността на управляващи като тиквата, огромните ресурси от напечатани и с нищонепокрити зелени хартийки (и нови петдесетолевки, че и двадесетолевки у нас) даже и наполовина не бяха използвани по предназначение. Т.е. да обезпечат колкото се може повече по-дребни, но значими субекти да се окажат заинтересувани и да им е 'изгодна' 'пандемията'. Да не лапат неограничено само фармакомпаниите и айти-доставчиците и там босове на болници и прочие по-едри риби на бялата мафия. Да не се сипят 'бонуси' над заплатите само на 'доктори' и полицаи пребиващи народа си, както и 'журналя', обслужващи днешната гьобелсова пропаганда.
Второто по важност, е, че твърде бързо постигнатият първоначален успех на операция 'пандемия' предизвика неочаквани проблеми 'на растежа'. Например не бяха подготвени свестни ръководства за действие по места от послушните тикви. Не беше правилно изчислен и процентът на компрадорската буржоазия в колониите и даже и у нас даже и заклетите уж седесари нещо взеха да излизат от играта с ръмжене.
Така крайно ниският брой на играчи на изпълнително ниво в процеса на гениалния иначе по замисъл сценарий изпорти реализацията. Нищо, че върви желязна пропаганда, по почти всички медии започнаха да излизат противоречащи си данни поради липса на печени кадри. Ред действия на верните изпълнители започнаха да изглеждат просто неадекватни и това породи масови съмнения в умовете на хората по повод на истинските цели на спецоперацията.
Разкол се получи даже в лагера на организаторите и то пак поради огромния успех в началото на коронабесието. Планът явно беше замислен за цели пет години реализация. (Мисля че пръв обърнах внимание на думите на Дерипаска за до 25-та). Но поради успехът на плана до сега, започнаха разногласия как да се продължи напред. Освен това, печалбите следва да се делят, а такъв дележ винаги предизвиква ръмжене у алчните и лай или скимтене от недохапналите. Има информации, че спецслужбите в ред държави вече са разбрали накъде върви реализирания от глобалистите план по установяване на 'нов световен ред', видяли са че и техният ред няма как да не дойде и са включили вече режима на тихото противодействие. Не, не става дума само за чистките в Пентагона с идването на бидона. Например руски аналитици се разприказваха, че в Москва по поликлиниките са постъпили тайни заповеди да се спре поставянето на 'правилни' (разбирай коронабесни) диагнози.
Натискът за масова ваксинация и явните опити за всякаква принуда към това включиха и естествения механизъм за съпротива.
Затова за 'ваксинациите' и 'ваксините' тепърва има да чуваме на какво пречат и за какво са вредни.
Това до тук не бяха само мои мисли, а резултат от четене на доста все още не гьобелсови източници.
Затова и предложих тук два варианта, но без да смея да взема решение кой е по-реален.
Щом сте прочели до тук статията ми, следва и сами да се замислите и сами да вземете решение на чия страна да сте.

Не съм аз измислил презрителното именоване на служителите на тайните служби като мишоци, но който го е измислил явно е уцелил. Защото какво е мишок? Това в природата е създание, което не яде както да речем хищниците и изобщо повечето животни само за да се нахрани. Мишокът не се храни например с кабели, но просто ще ги прегризе и кабелът вече е унищожен. Мишокът например сере там където яде. Мишокът прояжда дрехи, дървени мебели и изобщо е враг на човека откъдето и да го погледнеш. Мишокът действа само на тъмно и осветиш ли го бърза да се скрие.
Е? Как да не наречеш служителите на тайните служби мишоци? 
Но още по-долни от мишоците са доносниците на мишоците. В една песен на времето у нас ги нарекоха мишлета. 
А у нас превратът през ноември преди 30 години го направиха мишоците. И цялата власт у нас вече над 30 години е в ръцете на мишоците. И понеже мишоците, както казах, не виреят на светло, за свои маши мишоците назначиха и назначават само мишлетата. Затова стане ли дума за управник у нас, веднага изскача и доносническия му прякор - я агент Буда, я агент Иван и т.н. мишлета. Както и стане ли дума за назначен за капиталист у нас пак веднага изскача псевдоним на доносник по ДС, барабар с шефа им на камарата на назначените, агент Карак например.
Мишоците, естествено, че сами никога няма да тръгнат да правят преврати. Мищоците у нас бяха командвани от мишоците в тогавашния СССР. Това от руските публикации вече отдавна се знае и е разписано даже по години как всичко е започнало. През още Андропов, та чак до Бакатин. Бакатин, назначеният за шеф на КГБ от Горбачов, сам после в спомените си си признава: «Я вынужден был не просто начать забой скота – его истребление...». За който не разбира руски, ще обясня, че шефът на КГБ не просто е бил принуден да започне клането на добитъците, а да ги изтреби. Кой е добитъкът надявам се сами се досещате. Но обърнете пак внимание на мишоците: не да си заколи нещо за да го изяде, а просто да унищожи.
А мишоците по света взеха да надигат глава, след като убиха силните и напълно легитимни водачи на народите си. 
Какъвто и да е бил Чърчил, както и да е обещавал кръв пот и сълзи на англичаните, Чърчил е работил винаги и само и единствено за народа си. 
Какъвто и да е бил Труман и за него няма как да се каже нещо лошо.
Какъвто и да е бил Сталин, няма как да се забравят думите на Чърчил за Сталин, че е поел Русия с ралото, а я е оставил с първия полет в Космоса. Сталин вероятно си ги е знаел добре мишоците си и затова периодично е убивал главатарите им. То Ягода, то Ежов... Ако не е била войната е възможно и Берия да е бъдел разстрелян. Всъщност и Берия е застрелян, но вече след като първо е убит Сталин. 
И се започва тихото нашествие на мишоците.
В САЩ нашествието на мишоците започва малко по-късно - с убийството на президента им Кенеди. Естествено от мишоците им.
От тогава, т.е. от края на 60-те, вече народите по света нямат свой си, мислещ за народа си и заставащ пред всички с лицето си лидер. С малки изключения.
От тогава и започва и планетарното обединяване на мишоците в тайни миши им организации.
Например т.нар. Римски клуб е основан 1967г. В поделения на римския клуб са обучавани днешните унищожители на Русия като да речем непоклатимия до ден днешен Чубайс. И това го твърдя не аз а Полторанин - шеф на комисията им по разсекретяване на документите на КПСС и приятел на Елцин. Конкретно той говори за IIASA (International Institute for Applied Systems Analysis), създаден през 1972г. по инициатива на римския клуб. Мога пак да цитирам вече Полторанин: «ЧЛЕНЫ РИМСКОГО КЛУБА НАТАСКИВАЛИ ИХ КАК ОВЧАРОК НА СВОЕ СОБСТВЕННОЕ ГОСУДАРСТВО» Членовете на римския клуб ги насъскваха като кучета-овчарки срещу собствената си държава. Той говори за техните си, но вие разбирайте да речем Луканов или Лупи защо не.
Т.е. мисля, че става ясно каква е целта на мишоците.
Унищожаване на държавността и самоопределението на народите, като последствие от държавността.
След като беше унищожен СССР и т.нар. Източен блок, след като бяха просто избити по-дребни държавници, мислещи за народите си като да речем Кадафи, Милошевич, Саддам и т.н. се стигна и до унищожаване на държавността и в самия Запад.
Първа беше Англия. Лондон вече го наричат малкия Мумбай. Втора беше Франция. Франция стана втора заради опита на де Гол да я прави Държава. Доказано е, че събитията през 1968г. там са му стъкнати на де Гол от ЦРУ. Следваща беше Германия. Там просто назначиха някаква комсомолка от бившето ГДР и с агентурен псевдоним от Щази и и заповядаха да слуша Сорос и да му приема засилваните от него уж емигранти в Германия.
Е?
Дойде ред и на самите САЩ, както се досещате.
Терминът 'дълбоко законспирирано управление' (англ. deep state) не съм го измислил аз а все още действителният президент на САЩ Тръмп.
Докато Обама насаждаше педерастийство даже в армията на САЩ всичко беше наред. Дийп стейт печаташе зелени хартийки без покритие и финансираше както билетите на 'емигрантите' за Германия и тебванията им през Била у нас, така и заплатите на главорезите на разни ислямски 'държави', така и 'протестите' и у нас, и в Беларус и къде ли не. Защото дийп стейт се научи така да управлява по мишочески. С уж мирни 'протести', с уж 'бойци' на ИДИЛ и т.н. Без лице! С маска!
Но дойде Тръмп на власт и обяви, че ще възражда държавата САЩ. Естествено, че това нямаше как да стане без сблъсък с deep state. В началото даже Тръмп реализира серия от малки победи срещу световните мишоци. Затова и световните мишоци се разбързаха да свалят Тръмп. Вие дали си представяте дивата им ненавист да му стъкват втори вече импийчмънт само 5 дни преди да му изтече законно мандата!? Дивата ненавист да му забраняват да се изказва по разните им туитъри, фейсбуци и прочие образувания на мръсниците.
Бързайки, мишоците си повярваха, че като контролират всички телевизии и големи интернет-гиганти, могат да се правят на Гьобелс. И да повтарят само лъжи, докато по-тъпата част от народите ги приемат за истини.
За по-лесно всяване на страх мишоците даже измислиха инструмента пандемия. Да, ама изтече една година вече уж 'пандемия' и се оказа, че общият брой на умрелите за миналата година както в САЩ и Западна Европа, така и у нас даже си е същият, че даже и в някои държави и по-малък от този на общо умрелите през 2019г. За каква пандемия тогава ни надуват главите гьобелсовците?
И докато на разните като да речем агента на КГБ от времето на Полторанин, Путин, им хареса диктатурата чрез пандемия и я прегърнаха като инструмент, то Тръмп остана непреклонен.
Наложи се мишоците в САЩ да падат чак до там та да ползват прийомите на мишоците на ДС у нас. Дали помните как у нас подпалиха Партийния дом и до ден днешен няма осъден виновник за това?
Независимите руски сайтове наричат нахлуването тези дни в Капитолия на САЩ 'подпалването на Райхстага'. Неправилно! Защото Хитлер вече беше на власт и си укрепи властта, набеждавайки Георги Димитров. Но после все пак в открит и честен съдебен процес, Хитлер освободи Димитров. Днес ако говорим с алегориите от тогава отдавна Димитров щеше да бъде самоубит. Както да речем оня с лаптопа на Пелоси от нахлуването в Капитолия на САЩ.
Че нахлуването в Капитолия във Вашингтон е дело на тайните служби стана факт от самите американци. Американски сайтове показаха снимки на оня с рогата на главата как в Капитолия се правеше на сподвижник на Тръмп, а само месеци преди това пак има снимки как се прави на поддръжник пък на педерастите на демократите. Т.е. човек на службите. Където го пратят - там вика долу. Пак американски сайтове изровиха и как друг вожд на нахлулите в Капитолия (за Джон Съливан говоря когото от кумова срама наскоро ФБР пак арестува и съдът пак пусна незабавно срещу нито грам или пени гаранция), който пък специално бил пуснат преди няколко месеца от затвора и одма и той станал активист на какви ли не движения. Ноо deep state не пропуска да убие този, който си повярва, че е истински борец за правда. Ето 53-годишният Кристофър Стентън използвал суматохата и свил ноубука на Пелоси и извади от там както разпорежданията на Пелоси до областните структури да лъжат и да заблуждават и как медиите ще са с лъжците, така и предполагам, че пак от там цъфнаха и педофилските снимки на сина на Байдън как си играе с невръстни малки деца. Да! Нашите бобаджии уж се борят с педофилството, но в САЩ ачик на снимка на Байдън младши с облечено като проститутка малко момиченце т.нар. медии даже не обърнаха внимание. Виж Стентън набързо пък беше намерен самоубит. Представете си с изстрел в гърдите, но от пушка! Нямал човекът друг по-лесен начин да се самоубие. Убита беше и дамата, която вадеше истини за т.нар. 'ваксини' на бигФарма, убити бяха и учени микробиолози даже и в Русия.
Обяснявам защо мишоците управляват и ще продължават да управляват само и единствено с дърти трикс (мръснишки номера):
Мишоците може и да плащат на всякакви главорези и 'протестъри', но силно и продуктивно управление се прави от легитимни водачи. Легитимният водач, затова е легитимен, защото вече успял да направи така, че да му повярва и по-голямата част от народа, също и най-паче армията. Армията не се състои само от генерали по кабинетите, които лесно се купуват. Има разкошна руска песен 'Волховская', в която се пее: въпьем за тех кто командовал ротами, кто замерзал на снега ... въйпьем за Родиму, въйпьем за Сталину! Да командваш рота е както да си с лице към своите си войници (въоръжени), така и с лице срещу врага (също въоръжен). Не е като да си мишок или обикновен доносник.
А мръсниците от deep state нямат истински армии. Затова и следващите им ходове ще са как да бъдат разформировани армиите. Отново явно ще се ползва и срамния български опит на беге-мишоците, които от една могъща за Балканите армия направиха един експедиционен корпус за мисии по заповед на САЩ по Афганистан да речем.
Затова сега голямата война в САЩ е на чия страна ще застане Пентагонът. Говори се, че дори Тръмп вече е подписал т.нар. акт за въстание, но това са само слухове според мен. 
Фактите обаче са, че армията на САЩ е готова и само чака заповед. Тя е вече ама напълно готова. Окупиран е не само Капитолия от над две дивизии. Има куп сайтове на честни американци, които показват как в небето над големите им градове кръжат военни хеликоптери, как например в Охайо са струпани няколко готови за полет С-130 галакси (огромни военно-транспортни самолети, способни да пренесат и танкове и какво ли не), как и еър форс 1 вече много често е във въздуха и т.н. и т.н. Тръмп все пак като бизнесмен знае какво е армията и не посмя въпреки подканите на някои военни да я използва. Е, ще му вземат главата банкстерите, но въпросът дали Пентагонът няма и сам да поеме инициативата остава.
Въпреки повярвалите си и разбесували се в цензурата медии, забелязвам, след блокадата на Вашингтон от 25 000 военни, вече отстъпления. Въпреки, че тихите действия на мишоците продължават. Например вчера е бил взривен дата-център в уж окупирания Вашингтон. Уж се отоплявали с газ и се взривила бутилка с газ! Вие дали вярвате, че във Вашингтон, в третото хилядолетие, дата център се отоплява с газ? Защото така твърдят 'медиите'.
Аз имам профил във Фейсбук, но не го ползвам въпреки, че даже съм с права на разработчик и даже съм правил стени на фирми с връзки и към сайтовете им. 
Винаги така и съветвам - да си направиш свой си сайт. Все още, въпреки постоянното надуване на цените от Суперхостинг, не е толкова скъпо. Но е ТВОЙ СОБСТВЕН! Т.е. ти определяш в него правата и може да ти бъде отнет само с конфискация, национализация и т.н. открито фашистки прийоми, като да речем взрив на бутилка с газ при провайдора ти, който се отоплява с газ. Но иначе, не че фашизмът им вече не настъпва. Само преди дни пак, на американец му спряха от AIG здравната застраховка заради един само постинг в поддръжка и то на Президента им в Мрежата. Така че 'Работническо дело' вече ряпа да яде. Но народите в Европа вече се разбунтуваха и пак да повторя, забелязвам вече някакви отстъпления. Даже и сред клептократите у нас. Защо ли? Преди дни например съд в Перу открито обвини и Бил Гейтс. За лекарите в Белгия и адвокатите в Германия аз вече писах, че и те се готвят да съдят коронабесниците, но ето че и ресторантьорите в Италия се разбунтуваха. Та затова и назначените от мишоците у нас веднага уж 'отслабиха' охраната на концлагера. Затова да са живи и здрави протестиращите във Франция, Италия и т.н., че то ако се разчита на 'не сме народ а мърша', до сега да са ни и изклали и изнесли за органи на Запада. Пу-пу!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 56  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.