Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.
Не съм аз измислил презрителното именоване на служителите на тайните служби като мишоци, но който го е измислил явно е уцелил. Защото какво е мишок? Това в природата е създание, което не яде както да речем хищниците и изобщо повечето животни само за да се нахрани. Мишокът не се храни например с кабели, но просто ще ги прегризе и кабелът вече е унищожен. Мишокът например сере там където яде. Мишокът прояжда дрехи, дървени мебели и изобщо е враг на човека откъдето и да го погледнеш. Мишокът действа само на тъмно и осветиш ли го бърза да се скрие.
Е? Как да не наречеш служителите на тайните служби мишоци? 
Но още по-долни от мишоците са доносниците на мишоците. В една песен на времето у нас ги нарекоха мишлета. 
А у нас превратът през ноември преди 30 години го направиха мишоците. И цялата власт у нас вече над 30 години е в ръцете на мишоците. И понеже мишоците, както казах, не виреят на светло, за свои маши мишоците назначиха и назначават само мишлетата. Затова стане ли дума за управник у нас, веднага изскача и доносническия му прякор - я агент Буда, я агент Иван и т.н. мишлета. Както и стане ли дума за назначен за капиталист у нас пак веднага изскача псевдоним на доносник по ДС, барабар с шефа им на камарата на назначените, агент Карак например.
Мишоците, естествено, че сами никога няма да тръгнат да правят преврати. Мищоците у нас бяха командвани от мишоците в тогавашния СССР. Това от руските публикации вече отдавна се знае и е разписано даже по години как всичко е започнало. През още Андропов, та чак до Бакатин. Бакатин, назначеният за шеф на КГБ от Горбачов, сам после в спомените си си признава: «Я вынужден был не просто начать забой скота – его истребление...». За който не разбира руски, ще обясня, че шефът на КГБ не просто е бил принуден да започне клането на добитъците, а да ги изтреби. Кой е добитъкът надявам се сами се досещате. Но обърнете пак внимание на мишоците: не да си заколи нещо за да го изяде, а просто да унищожи.
А мишоците по света взеха да надигат глава, след като убиха силните и напълно легитимни водачи на народите си. 
Какъвто и да е бил Чърчил, както и да е обещавал кръв пот и сълзи на англичаните, Чърчил е работил винаги и само и единствено за народа си. 
Какъвто и да е бил Труман и за него няма как да се каже нещо лошо.
Какъвто и да е бил Сталин, няма как да се забравят думите на Чърчил за Сталин, че е поел Русия с ралото, а я е оставил с първия полет в Космоса. Сталин вероятно си ги е знаел добре мишоците си и затова периодично е убивал главатарите им. То Ягода, то Ежов... Ако не е била войната е възможно и Берия да е бъдел разстрелян. Всъщност и Берия е застрелян, но вече след като първо е убит Сталин. 
И се започва тихото нашествие на мишоците.
В САЩ нашествието на мишоците започва малко по-късно - с убийството на президента им Кенеди. Естествено от мишоците им.
От тогава, т.е. от края на 60-те, вече народите по света нямат свой си, мислещ за народа си и заставащ пред всички с лицето си лидер. С малки изключения.
От тогава и започва и планетарното обединяване на мишоците в тайни миши им организации.
Например т.нар. Римски клуб е основан 1967г. В поделения на римския клуб са обучавани днешните унищожители на Русия като да речем непоклатимия до ден днешен Чубайс. И това го твърдя не аз а Полторанин - шеф на комисията им по разсекретяване на документите на КПСС и приятел на Елцин. Конкретно той говори за IIASA (International Institute for Applied Systems Analysis), създаден през 1972г. по инициатива на римския клуб. Мога пак да цитирам вече Полторанин: «ЧЛЕНЫ РИМСКОГО КЛУБА НАТАСКИВАЛИ ИХ КАК ОВЧАРОК НА СВОЕ СОБСТВЕННОЕ ГОСУДАРСТВО» Членовете на римския клуб ги насъскваха като кучета-овчарки срещу собствената си държава. Той говори за техните си, но вие разбирайте да речем Луканов или Лупи защо не.
Т.е. мисля, че става ясно каква е целта на мишоците.
Унищожаване на държавността и самоопределението на народите, като последствие от държавността.
След като беше унищожен СССР и т.нар. Източен блок, след като бяха просто избити по-дребни държавници, мислещи за народите си като да речем Кадафи, Милошевич, Саддам и т.н. се стигна и до унищожаване на държавността и в самия Запад.
Първа беше Англия. Лондон вече го наричат малкия Мумбай. Втора беше Франция. Франция стана втора заради опита на де Гол да я прави Държава. Доказано е, че събитията през 1968г. там са му стъкнати на де Гол от ЦРУ. Следваща беше Германия. Там просто назначиха някаква комсомолка от бившето ГДР и с агентурен псевдоним от Щази и и заповядаха да слуша Сорос и да му приема засилваните от него уж емигранти в Германия.
Е?
Дойде ред и на самите САЩ, както се досещате.
Терминът 'дълбоко законспирирано управление' (англ. deep state) не съм го измислил аз а все още действителният президент на САЩ Тръмп.
Докато Обама насаждаше педерастийство даже в армията на САЩ всичко беше наред. Дийп стейт печаташе зелени хартийки без покритие и финансираше както билетите на 'емигрантите' за Германия и тебванията им през Била у нас, така и заплатите на главорезите на разни ислямски 'държави', така и 'протестите' и у нас, и в Беларус и къде ли не. Защото дийп стейт се научи така да управлява по мишочески. С уж мирни 'протести', с уж 'бойци' на ИДИЛ и т.н. Без лице! С маска!
Но дойде Тръмп на власт и обяви, че ще възражда държавата САЩ. Естествено, че това нямаше как да стане без сблъсък с deep state. В началото даже Тръмп реализира серия от малки победи срещу световните мишоци. Затова и световните мишоци се разбързаха да свалят Тръмп. Вие дали си представяте дивата им ненавист да му стъкват втори вече импийчмънт само 5 дни преди да му изтече законно мандата!? Дивата ненавист да му забраняват да се изказва по разните им туитъри, фейсбуци и прочие образувания на мръсниците.
Бързайки, мишоците си повярваха, че като контролират всички телевизии и големи интернет-гиганти, могат да се правят на Гьобелс. И да повтарят само лъжи, докато по-тъпата част от народите ги приемат за истини.
За по-лесно всяване на страх мишоците даже измислиха инструмента пандемия. Да, ама изтече една година вече уж 'пандемия' и се оказа, че общият брой на умрелите за миналата година както в САЩ и Западна Европа, така и у нас даже си е същият, че даже и в някои държави и по-малък от този на общо умрелите през 2019г. За каква пандемия тогава ни надуват главите гьобелсовците?
И докато на разните като да речем агента на КГБ от времето на Полторанин, Путин, им хареса диктатурата чрез пандемия и я прегърнаха като инструмент, то Тръмп остана непреклонен.
Наложи се мишоците в САЩ да падат чак до там та да ползват прийомите на мишоците на ДС у нас. Дали помните как у нас подпалиха Партийния дом и до ден днешен няма осъден виновник за това?
Независимите руски сайтове наричат нахлуването тези дни в Капитолия на САЩ 'подпалването на Райхстага'. Неправилно! Защото Хитлер вече беше на власт и си укрепи властта, набеждавайки Георги Димитров. Но после все пак в открит и честен съдебен процес, Хитлер освободи Димитров. Днес ако говорим с алегориите от тогава отдавна Димитров щеше да бъде самоубит. Както да речем оня с лаптопа на Пелоси от нахлуването в Капитолия на САЩ.
Че нахлуването в Капитолия във Вашингтон е дело на тайните служби стана факт от самите американци. Американски сайтове показаха снимки на оня с рогата на главата как в Капитолия се правеше на сподвижник на Тръмп, а само месеци преди това пак има снимки как се прави на поддръжник пък на педерастите на демократите. Т.е. човек на службите. Където го пратят - там вика долу. Пак американски сайтове изровиха и как друг вожд на нахлулите в Капитолия (за Джон Съливан говоря когото от кумова срама наскоро ФБР пак арестува и съдът пак пусна незабавно срещу нито грам или пени гаранция), който пък специално бил пуснат преди няколко месеца от затвора и одма и той станал активист на какви ли не движения. Ноо deep state не пропуска да убие този, който си повярва, че е истински борец за правда. Ето 53-годишният Кристофър Стентън използвал суматохата и свил ноубука на Пелоси и извади от там както разпорежданията на Пелоси до областните структури да лъжат и да заблуждават и как медиите ще са с лъжците, така и предполагам, че пак от там цъфнаха и педофилските снимки на сина на Байдън как си играе с невръстни малки деца. Да! Нашите бобаджии уж се борят с педофилството, но в САЩ ачик на снимка на Байдън младши с облечено като проститутка малко момиченце т.нар. медии даже не обърнаха внимание. Виж Стентън набързо пък беше намерен самоубит. Представете си с изстрел в гърдите, но от пушка! Нямал човекът друг по-лесен начин да се самоубие. Убита беше и дамата, която вадеше истини за т.нар. 'ваксини' на бигФарма, убити бяха и учени микробиолози даже и в Русия.
Обяснявам защо мишоците управляват и ще продължават да управляват само и единствено с дърти трикс (мръснишки номера):
Мишоците може и да плащат на всякакви главорези и 'протестъри', но силно и продуктивно управление се прави от легитимни водачи. Легитимният водач, затова е легитимен, защото вече успял да направи така, че да му повярва и по-голямата част от народа, също и най-паче армията. Армията не се състои само от генерали по кабинетите, които лесно се купуват. Има разкошна руска песен 'Волховская', в която се пее: въпьем за тех кто командовал ротами, кто замерзал на снега ... въйпьем за Родиму, въйпьем за Сталину! Да командваш рота е както да си с лице към своите си войници (въоръжени), така и с лице срещу врага (също въоръжен). Не е като да си мишок или обикновен доносник.
А мръсниците от deep state нямат истински армии. Затова и следващите им ходове ще са как да бъдат разформировани армиите. Отново явно ще се ползва и срамния български опит на беге-мишоците, които от една могъща за Балканите армия направиха един експедиционен корпус за мисии по заповед на САЩ по Афганистан да речем.
Затова сега голямата война в САЩ е на чия страна ще застане Пентагонът. Говори се, че дори Тръмп вече е подписал т.нар. акт за въстание, но това са само слухове според мен. 
Фактите обаче са, че армията на САЩ е готова и само чака заповед. Тя е вече ама напълно готова. Окупиран е не само Капитолия от над две дивизии. Има куп сайтове на честни американци, които показват как в небето над големите им градове кръжат военни хеликоптери, как например в Охайо са струпани няколко готови за полет С-130 галакси (огромни военно-транспортни самолети, способни да пренесат и танкове и какво ли не), как и еър форс 1 вече много често е във въздуха и т.н. и т.н. Тръмп все пак като бизнесмен знае какво е армията и не посмя въпреки подканите на някои военни да я използва. Е, ще му вземат главата банкстерите, но въпросът дали Пентагонът няма и сам да поеме инициативата остава.
Въпреки повярвалите си и разбесували се в цензурата медии, забелязвам, след блокадата на Вашингтон от 25 000 военни, вече отстъпления. Въпреки, че тихите действия на мишоците продължават. Например вчера е бил взривен дата-център в уж окупирания Вашингтон. Уж се отоплявали с газ и се взривила бутилка с газ! Вие дали вярвате, че във Вашингтон, в третото хилядолетие, дата център се отоплява с газ? Защото така твърдят 'медиите'.
Аз имам профил във Фейсбук, но не го ползвам въпреки, че даже съм с права на разработчик и даже съм правил стени на фирми с връзки и към сайтовете им. 
Винаги така и съветвам - да си направиш свой си сайт. Все още, въпреки постоянното надуване на цените от Суперхостинг, не е толкова скъпо. Но е ТВОЙ СОБСТВЕН! Т.е. ти определяш в него правата и може да ти бъде отнет само с конфискация, национализация и т.н. открито фашистки прийоми, като да речем взрив на бутилка с газ при провайдора ти, който се отоплява с газ. Но иначе, не че фашизмът им вече не настъпва. Само преди дни пак, на американец му спряха от AIG здравната застраховка заради един само постинг в поддръжка и то на Президента им в Мрежата. Така че 'Работническо дело' вече ряпа да яде. Но народите в Европа вече се разбунтуваха и пак да повторя, забелязвам вече някакви отстъпления. Даже и сред клептократите у нас. Защо ли? Преди дни например съд в Перу открито обвини и Бил Гейтс. За лекарите в Белгия и адвокатите в Германия аз вече писах, че и те се готвят да съдят коронабесниците, но ето че и ресторантьорите в Италия се разбунтуваха. Та затова и назначените от мишоците у нас веднага уж 'отслабиха' охраната на концлагера. Затова да са живи и здрави протестиращите във Франция, Италия и т.н., че то ако се разчита на 'не сме народ а мърша', до сега да са ни и изклали и изнесли за органи на Запада. Пу-пу!

В края на всяка година, по традиция, в баницата с късмети се залагат различни желания. Когато бях малък, на село се слагаше и сламка за да има жито, и клонки с толкова пъпки от дрян, колкото там овце или крави си пожелаваха. В средата, естествено, беше все пак паричката. Днес освен монета, в средата вече се слагат само навити надписи с желания, които да се сбъднат през идващата година.
Не знам как ще изглежда баницата на управниците ни. И колко голяма ще е тя, за да побере и кюлче злато и пищов, че маска и писиар-тест дори. Защото това е за тях вече сбъднато желание, но пусто човешкото око насищане нямало. Затова и няма да обсъждам повече тиквеникът им. Грабят ни и с този ни народ ще продължават да ни грабят.
Сега за нас? За некрадящите, неусвояващите еврофондове и незанимаващите се с контрабанда, положението няма да е никак розово.
Както вече писах, на фашистите им хареса идеята с ковида и нямат никакво намерение да спрат преди да са ни наложили банкстерския концлагер докрай.
Но първо фактите, за да е ясно защо.
А фактите са следните:
Китайската биологична лаборатория в Ухан принадлежи всъщност на Glaxo. Да, да, водещата в БигФарма Глакско. А Глакско пък е собственик на Пфайзър (производителят на ваксините уж против ковида им).
Pfizer пък се управлява от фондовете Black Rock. Но Black Rock управлява и SOROS FOUNDATION. Да, да вкл. и отровените му общества и у нас.
Соросовата фондация освен отровените у нас обслужва и френската АХА. А АХА пък владее немската компания Винтертор. А Винтертор пък е построила въпросните китайски лаборатории в Ухан. Както виждате нищо случайно. Но да мина едно ниво по-нагоре.
По-нагоре вече излиза като акционер и Vanguard, за която групировка пак аз пръв писах. Така заедно с Black Rock на практика се контролират банки и се управлява около една трета от целия световен инвестиционен капитал. Между другото още в онази си статия за Вангард обърнах внимание, че и Майкрософт се контролира от същите чрез пакет от акции, а вече и MICROSOFT (и фонда на Бил Гейтс) е акционер в PFIZER а също и в 'Модерна'. Но освен това познайте и на кого са първи спонсор въпросните свински черва? Познахте ли вече? Да, на Световната здравна организация (СЗО, която обявява пандемията).
Е?
Световното задкулисие вече успя да купи даже Ватикана. Създадена беше елитна група, която според 'Форбст' се е нарекла 'Стражи' и в която група освен папата Франциск влизат и генералните директори на Visa, Mastercard, Bank of America и BP, а също и Лин Форестър де Ротшилд (наследницата на Ротшилд), президентът на Фонда на Форд Дарън Уокър, президентът на Фонда на Рокфелер Раджив Шах и Специалният посланник на ООН по климата Марк Карни. Кръгът на задкулисието светна нали?
Единствената хубава новина е, че все пак под папата има и кардинали дори, които не споделят идеите на световното задкулисие. Например кардинал Анджело Комастри.
А един известен поп на Ватикана, отец Ливио Гонзага направо се изказа, че ковидът е проект, разработен от сатаната, който предполага пълно взаимодействие на големите финанси и технологии с цел унищожаването на християнството посредством диктатура на медицината. Още по-остро са се изказали и Марко Инверници от Католическия алианс и свещеникът Дон Микеле Кимиенти от Бари, който пък е казал: 'Отец Ливио е прав! Те искат да ни натресат нов световен ред. Той е прав, но него го атакуват, защото той не се продава на масонството. Не пее в хора ...Те ни натрисат полицейска система, която не дава елементарни права на свобода. Те изглежда че се водят от Оруел или Хъксли'.
Мислите, че отец Ливио преувеличава?
Ето какво издаде бившият вече съветник в Бундестага Sebastian Friebel. Той твърди, че е чел документ под название "Strategy paper ‘Wie wir COVID19 unter Kontrolle bekommen". Това бил документ на Федералното МВР на Германия и в него на практика се дава инструкция какво да правят ченгесарите за да се постигнел желаемия шоков ефект (на немски буквално било написано Um diegewunschte Schockwirkung zu erzielen.
На жандарите се разяснявало, че недостатъкът на въздух предизвиква страх у всеки (Das Ersticken oder nicht genug Luft krie-gen ist fur jeden Menschen eine Urangst).
Сега досетихте ли се защо са маските? Досетихте ли се защо все за кислород и за унищожени бели дробове ни пеят по битивитата и новите им телевизии? Документът бил толкова подробен, че засягал дори как жандарите да се отнасят с децата!
Още по-лошото? Себастиян Фрибел счита, че подобни документи са разпратени на всички меверета по света.
И на 3 юни Клаус Шваб (боса на Давос) и принц Чарлз обявиха вече новата перестройка (Great Reset).
До тук фактите.
Сега и моята прогноза:
Въпреки, че за сега банкстерите, биг фарма и гафам успяха да фалшифицират дори и изборите за президент на САЩ, да цензурират дори самия Президент Тръмп, нещата не са чак толкова розови за тях и безнадеждни за Тръмп. Зад Тръм стоят също трилиони долари и могъщи фирми, а се говори и за някакво тайно контра ЦРУ. Тези сили се представляват от национално ориентираните елити. Нищо, че у нас няма такива. Тези сили виждат бъдещето в спиране на глобализацията, развитие на национално производство и спиране на безобразното печатане на хартийки без покритие с цел изхранване на ЛГБТ-та, ислямски терористи, финансирания на уж емигранти и т.н. Индикаторът ще е Тръмп. Ако все пак успее (той все още е Той законният Президент на САЩ и вече разни генерали го подканват да въведе военно положение например), тогава неминуемо ще последва удар по отровените общества и платените цветни 'революции'. А за да се получи новата им икономика, отново логичното решение ще е да се върне златният стандарт и еквивалента в злато. Затова явно всички всякак изнасят в последно време злато от Русия че и от България. Затова излежда и щатът Тексас вече подгони ГАФАМ а след него и Русия заведе дело срещу Гугъл (Г-то на Гафам). Заговори се дори за принудително разбиване на Гугъл и Фейсбук (Ф-то на Гафам) на няколко компании, както навремето СЕК в САЩ разби АТТ.
Ако победят банкстерите и всички по-горе изброени барабар с папата, ще последва и окончателния край на националните държави. Тоталният цифров контрол, който вече върви в Китай и Русия ще стане повсеместен. Естествено и депопулация чрез т.нар. ваксини. (Не, не говоря глупости. Погледнете на http://www.meddaily.ru статията за подадения протест в ЕМА от Д-р Майкъл Идон и д-р Волфганг Водарг и по-конкретно за съдържащия се във ваксините на Пфайзър синцитин и как този синцитин може да предизвика безплодие у жените). А златото, както и доларът и т.н. ще станат ненужни. Поне като мярка на някаква стойност а не че златото в чиповете ще изчезне. Разчетна единица ще стане някаква цифрова валута на база на технологията Блокчейн. (Между другото страхотно удобна за тотален контрол и регулиране на потреблението).
Не е фантастика и затова и не слагам тази си статия като фантастика и реалност. В Русия вече пробно беше тествана транзакция между ВТБ и МТС на стойност 392 млн рубли по вече готовата руска платформа 'Мастерчейн' А 'Мастерчейн' е разработена от асоциацията 'ФинТех' заедно с банката на Русия и големите им участници на борсовите им пазари. Както виждате, Русия е готова. Тя вече излезе и на трето място в света по брой видеокамери за наблюдение.
За да не ме упрекнат пък т.нар. русофили у нас ето какво сам написа приятелят на Путин и руски олигарх Олег Дерипаска в своя телеграм-канал: 'Силно се съмнявам, че ще можем да се върнем към нормален живот по-рано от май 2023г.Твърде много сложни етапи трябва да преминем до тогава. Ваксинация на 25% от най-активното население, медицински паспорти (с чип, QR-код и т.н. - бел. ЙЙ) с имунния статус, пълни локални локдауни (концлагери - бел. ЙЙ), активно търсене на инфицирани (нали си представяте при безсимптомния им уж ковид как здрав човек може да бъде набеден за носител? - бел. ЙЙ)'.
Е?
Мисля че от повече прогнози няма нужда засега.

След успеха им с ковида мръсниците от фининтерна, решиха, че владеейки всички медии могат бетер Гьобелс вече сами да решават кое е истина и кое - не. Станахме свидетели на опита им отново както с ковида да бъдат проведени и американските избори за Президент. Т.е. няма факти, ситуации, има тотален през минута вой на всички до една медии, че Байдън печели и толкова. Съответно послушните на фининтерна подлоги веднага бяха активирани и всякакви меркелки, макрончета услужливо играха в полза на проекта на фининтерна за това независимо кой за какво гласува да се направи Байдън президент.
Какво направиха банкстерите?
Въ вечерта на 4 ноември някъде между 2 и 3 часа сутринта, изведнъж започват да се затварят секции и докато са затворени някакви да мъкнат от камиони чували с бюлетини. Уж че дошли по пощата. Така, както Тръмп водеше, изведнъж се изсипаха по 120 000 130 000 гласове само за Байдън и само по пощата.
Това за банкстерите явно беше достатъчно да решат че са уредили Байдън и да започнат вече да говорят даже за това как щял да управлява. През това време всички, ама всички медиии, вкл. и у нас пееха само едно 'Байдън президент'.
Щастливи нашенски грантоеди радостно се похвалиха че Байдън сготвил Тръмп.
Аз винаги съм твърдял, че докато банкстерите наблягат на простащината и работят само с простаците, те няма да могат ефективно да си реализират нокоя от целите. Професионалистите винаги ще вземат връх над управляващите тикви.
Така и стана и с проекта на банкстерите 'избори без избори'.
Оказа се че, Тръмп е взел мерки. И то какви!
Всяка бюлетина е имала таен воден блокчейн код. Освен водния знак, всички официално отпечатани бюлетини съдържали и специални мастила и даже електронен излъчвател, при който чрез GPS може дори да се разбере дали човек е попълнил в избирателния участък бюлетината или я е донесъл готова. Отделно всички блокчей нодове са били изведени и на отделен сървър. Затова ден след мошииите на банкстерите, по избирателните участъци тръгват тайни специални лица от Националната гвардия на САЩ. С лазерни сканери и веднага се виждало кои бюлетини са истински и кои - не. До тук например през сканерите са били пуснати 14 милиона бюлетини, от които 78% са нямали водни знаци. При това 100% от неминалите теста бюлетини са били все и само за Байдън.
Така фалшификацията лъсна.
Веднага се задейства тежката артилерия на Тръмп. Адвокат на Тръм е не кой да е, а бившият успешен кмет на Ню-Йорк Рудолф Джулиани. Той внесе купища доказани сигнали в съдилищата на САЩ. При това, в ярост срещу медиите на банкстерите той каза буквално следното: 'Те (медиите) не решават изхода на изборите... ама Джо Байдън? Кой го каза? Всичките медии!? О, Боже! Всички телекомпании! И ние трябва да забравим за закона? Съдиите нямат значение? Не ставайте смешни! Телевизиите не определят изхода от изборите. Това го правят съдиите'.
Мисля, че от думите на Джулиани ясно се разбира каква е идеята на банкстерите - тотално медийно затъмняване на всичко неудобно и набиване на зрителите през 5 минути на правата линия на фининтерна. С Ковида се получи. Зомбираха лелките. Но с изборите в САЩ, чрез блокчейна, Тръмп направо ги показа, че вършат престъпления за да постигнат целите си. Сега единствената хипотетична възможност все пак банкстерите да успеят е да изпоподкупят електорите, но просто не ми се вярва да успеят.
У нас тиквата естествено, че поздрави и той Байдън с президенството. И вероятно вече чака ковид субсидиите за лапкане. Подготвени са и бройките. Ето вижте видео от модерна наша болница, в чието отделение уж ковид-болни цигани въртят кючек.
https://www.youtube.com/watch?v=4GMJejfzlTw
През това време пенсионерите на България, разбира се мрат без грам медицинско облужване. Но, както виждате, като му потрябват избивачи на кози и свине и тиквата одма събира циганските банди. Сега му потрябвали пък за пред статистика ковид болни и хооп отново тиквата събрал циганите. Още ли не сте разбрали какво антинародно управление си имаме?

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни. За Човечността, морала и усещането за общество..


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 23  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.