Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

С наближаването на есенните по-хладни дни мръсниците от фининтерна-ГАФАМ-бигФарма започнаха да стягат редиците за ново коронабесие. Нашите гробаджии, естествено са с мръсниците и въпреки небивало високите температури и сушата това лято и сега през септември, обявиха извънредните си (разбирай фашистки) укази да продължат и през дори ноември. Засега до ноември. Обърнете внимание, че тихичко мръсните битивита и нови започнаха пак през 5 минути да ни 'уведомяват' за 'заразени' от ковид.
Това е вече знак, че заповедта им е раздадена. Че новата атака коронабесие предстои.
Аз вече описах как и кои са вече организираните сили в Европа против коронабесието. Сега е добре да им се каже ясно на боклуците - почетни доктори на военноморското ни училище какво каза даже СЗО. А СЗО каза, че карантина повече не е неоходимо да се обявява и че пандемия не е имало. Ясно!? Преди дни самият генерален секретар на ООН Гутиериш пак посочи с пръст 'тъмната' страна на цифровия свят и буквално поиска дните до края на годината да бъдат обявени за 100-те дни на примирие между мръсниците от фининтерна и силите зад Тръмп. Буквално цитирам думите му: 'По време на пандемия ще има само един победител и това ще е вирусът. Имаме 100 дни. Времето не чака'.
Разбра ли годжи!?
Като не вярваш на своите - чети американски официални източници, като да речем Министерството на здравето на САЩ. Според последните му заключения с факти (кой знае защо у нас никаква статистика не се появява по този проблем) леталността от Ковид се оценява на 150 пъти! по-малка от първоначално обявената. СТО И ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ!!! Не проценти и не един или два пъти! Ясно ли е за какво иде реч? За глобална измама иде реч. Иначе наистина де що е учен трябва да си изяде дипломата след като не е видял разлика от 150 пъти!
Към янките се присъедини и шефката на РосПотребНадзора на Русия Анна Попова. И тя твърдо заяви, че не е необходимо да се въвеждат нови ограничения заради коронавируса в Русия. Чуваш ли ангелов и ти ананиев и ти годжи?
Нека да информирам и че над 100 белгийски лекари и учени и работници от здравеопазването на Белгия написаха пак този месец (септември 2020) открито писмо, в което искат 'съществено' да се коригират 'нелогичните' (разбирай коронабесието) мерки предприети до сега срещу коронавируса.
Който иска оригинала на писмото им да даде на гоголя за търсене 'Open letter from medical doctors and health professionals to all belgian authorities and all belgian media. September 5th 2020'.
Ясно е, че на фашистите им хареса паак да въртят пари за нищо. Знаете ли що пари вече потроши българинът за вредните за здравето му маски? Ами всеки вече има поне по две. По едно левче? Ами да бяхте минали през двора на кое да е училище след първия учебен ден. Пъълна е тревата с маски. Да, децата са ги или забравили или захвърлили, но това са пак излишни наши левчета в техните джобове. Те това искат. Не да се произвежда нещо полезно и да се върви напред. Те искат да угробват и да доугробват.
Хубавото е, че главният враг на враговете на човечеството днес - Тръмп, постигна тихичко още една победа над мръсниците. Според СиЕнЕн е имало опит за отравяне на Тръмп. Но е важно какво се случи после. После (18.09) почина една от важните клечки на фининтерна във върховния съд на САЩ Рут Гинзбург. Какво от това? Ами вече е невъзможно клинтъноидите да прокарат през върховния съд на САЩ решение против Тръмп.
Тихичко, според аналитици, и в Китай Председателят Си е успял вече да се пребори с комсомолците си, на които залагаше фининтерна. Как стана? Ами вече Председателят Си е обявил изтичане на някакъв нов вирус и е затворил когото трябва. (За справка, не върховната власт на Китай, а местните комсомолци са раздухали, че има пандемия в Ухан в началото на тази година).
Нещо сериозно се случи и тук - на Балканите. Олигарсите на Путин явно бяха прецакани от сърбите. Защото Вучич не просто беше в САЩ. Там той явно е договорил с Тръмп завоя на Сърбия. В резултат сега Сърбия ще получи от САЩ 4 млрд. долара. Самият Тръмп е потвърдил, че ще посети лично Сърбия. При положение, че не е посетил кой знае коя европейска изобщо държава.
В резултат, ние, ако не свалим тиквата, оставаме на страната на Ердоган срещу всички наоколо ни. Както през Първата световна война. А Ердоган е почти пред война с Гърция. Лошото е че този път и Германия май ни изоставя. Защо написах 'ако не свалим тиквата'? Ами подозирам, че пак ще станем интересни братушки за руснаците. Вече се появи и първият сигнал, в смисъл, че русофилите щели да правят партия. Да, ама руските олигарси са по-алчни и безогледни и от сина на тотаджийката и от агент сава на ДС взети заедно. А тиквата вече е ясно, че само козирува, а не както Вучич да преговаря.
Лошо Седларов, както казваше героят на Тодор Колев. Мен ако питате, спешно трябва да търсим наистина Главен Преговарящ, а не тип 'изуй-гащи' пръмовица и наследника и тиквата.
Иначе последният да затвори вратата, както го твърди и ЦРУ, че ще изчезнем като българи след няма и 20-30 години.

 

Както виждате фашизмът и у нас трайно се настани и няма намерение да си ходи. Терорът 'с маска или без маска' или 'с ваксина или без ваксина' или там 'с чип или без чип', вече се вихри яко и разни крадливи мръсници, като нашите на власт, с удоволствие назначават ли да назначават още и още 'охрана' за срещу позволилите си да са без маска или там без задължителна ваксина или там без чип в главата. Добре, че тиквата не е назначил на заплата от заемите му от вече открито смърдящия евроколхоз и охранители по къщите ни.  Някой циганин от избирателите му за охранител да ни 'охранява' дали случайно не си изключваме телевизорите си и да останем извън зомбопропагандата и дали случайно някой все още останал Мъж не се доближава на под два метра и без маска до жена си. Може и да мислите, че не съм прав, но хайде обяснете ми на какви логични и законови основания тиквата продължи с коронабесието вече и през септември? Обръщам внимание, че през август имаше температури над 30 градуса на сянка (40, че и 50 на слънце!), а септември се очаква да е даже още по-горещ!. Но не! Коронабесие! Маски посред жегата! Мрете сиреч мамка ви, ни казва антинародното ни правителство.
Тиквата плаши ли да плаши какво се очаквало есента. Почти както и генералът му годжи ни плашеше с чувалите.
Имало било вече два месеца протести? Що ли си мисля, че това не са протести а платени от световните банкстери отвличащи вниманието ни от коронабесията им зомбоакции?
Че за два месеца не съм чул веднъж да са се събрали да са решили ще създават ли 'оттечествен фронт' или там 'звено' или 'сговор' за България? Оставка на гешев и тиквата и това е. И като се смени да речем тиквата с караянчева и гешев с цацаров или там борис велчев какво ще се случи?
Много показателно е и държането на присъдружната на престъпниците на власт курнелска бсп. Както виждате и курнелата сега реши да прави избори. Т.е. да отклонява вниманието на де що останал честен комунист от дележа на 'помощите' за 'корона'-послушанието.
Това е истината за състоянието по територията нарочена за опразване с цел да има къде да дойдат янките и това се и прави.
Стройте им оооще хотели и къщи за гости и изгонвайте оооще Българи в чужбина. Щом няма кой да ви прати на Народен съд? Навремето Народът ни бързо е стъквал и хайдушки чети и оранжеви гвардии и бойни групи и партизански отряди и горянски чети. И разните дедовъловци набързо са си получавали присъдите. Днес правим шоу за зомбоканалите. И ниищо друго.
А не трябва да забравяме, че точно днес имаме работа с чудовища, които нямат грам човещина. И затова трябва да сме бдителни и готови на всякакви сценарии, защото те вече реално извършват геноцид над народа си.
И докато у нас обсъждат ваксините и в кой старчески дом да пробутват 'зарази', по света вече нещата започват да избуяват в реални не само протести, но и действия. Аз вече писах за истински организации на истински лекари, а не за алчни далавераджии с бели престилки като у нас.
2659705 900Но ето че след истинските лекари на Запад, на бунт там се вдигат и народите.
Тази събота (29.08.) в Берлин се състоя мощен народен протест против коронабесието. В разните битивита и нови, естествено, че нямаше никаква информация. Нямаше грам информация и в уж опозиционната 'Дума', че и в 'Дневник' дори.
Ето как това беше отразено единствено в уж опозиционния (но все пак на доносника с прозвище академик на ДС) сайт 'Фрогнюз': Полицията в Берлин осуети протеста на над 18 хиляди демонстранти срещу мерките за коронавируса. Това е заглавието а ето и текст от бедното съдържание: Протестиращите размахваха германски знамена и викаха "Меркел трябва да си отиде!", - призив, често използван от крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" (AfD) срещу канцлера Ангела Меркел. Над 3000 полицаи, включително 1000 федерални полицаи, заедно със специализирано оборудване, охраняваха протеста.2660183 900
Както виждате нииикаква информация за това, че не 18 000 а над само заявените 22 000 са протестирали и както виждате са запълнили такъв широк берлински булевард чак до центъра!.
Сами вижте снимките и сами преценете кой и защо ви манипулира.
Аз мисля, че авторите на сценария 'пандемия' вече загубиха контрола над ситуацията и вече започнаха бунтовете. Само се запитайте: възможна ли е безопасна ваксинация при тази катастрофално корумпирана фармаиндустрия, т.нар. 'лекарски' 'съюзи' и правителства, след като вече стана ясно че тъмни банкстери, престъпни big-pharma & GAFAM изцяло контролират местните колониални администрации? Та не аз, а западни специалисти вече описаха как Фаучи го чака затвор, как лондонския колеж мами, как форт детрик го затвориха, как сега правят учения за запълване на празните все още, но готови концлагери на ФЕМА в САЩ.
В предишната си публикация (от окопите) както вече напомних, писах кои са европейските организации против коронабесието.
Сега ще ви разкрия и кой финансира и организира антифашистките сили от САЩ.
Има един фонд. Самото му име достатъчно говори: Anti-Vaxxer.
Негласно начело на този фонд стои Робърт Френсис Кеннеди-младши. Да, да! Наследникът на същия убит от банкстерите американски президент Кенеди. Около антиваксинния фонд е цял клъстер от организации като «Children’s Health Defense», «Vaccine Choice Canada», «Health Action Network Society» (Канада), «National Health Federation» с филиали в Канада, Швеция и Великобритания, «Deutsche Gesellschaftfur Umwelt- und Humantoxikologie» (Германия), «CORVELVA» (Италия) и много още други.
Според специалистите на описаните организации, ковид-пандемията е била изцяло търговско мероприятие, в съответствие с плановете на Рокфелер наречени '1-3-30'. Цитирам например д-р Джим Стоун: 'Тестовете за ковид се продават по света изцяло в съответствие плана на Рокфелер 1-3-30 и колкото повече хора са тествани, естествено, че и повече заразени откриват. Всичко това се прави за да се поддържа чувството на страх и да се оправдава още по-голямата тирания от страна на властите'. Но дали не става и нещо още по-гадно? Дали тези 'тестове' на практика не са хитър начин да се получи достъп до вътрешността на тялото ни? Ето пълен и точен цитат от какво се опасява д-р Стоун: 'Използваните носови тампони са невероятно дълги (15 см) и достигат най задната част на носоглътката. Има ли някаква медицинска причина заради която пробата трябва да се взема тоолкова дълбоко? Тестовете за вируси, към които припознават и ковид не изискват толкова дълбоко проникване. Даже ДНК-тестовете се вземат с проста намазка от устата. Нещо не е наред с тези тестове. Могат ли тези тестове да се използват за тайно заразяване на хора? (С помощта на някакъв неврологичен проблем или увреждане на мозъка)? Затова аз искам да запитам дали действително вирус прави всичко това или вината е на тестовете? ... Ако разработчиците на наночипове са мислили къде да монтират наночипа си, то края на носоглътката, т.нар. решетъчна кост е идеалното място, защото пряко контактува с мозъка, състои се наполовина от нерви и който после се опита да си извади монтиран наночип просто може да се убие'. Край на цитата и пак да повторя, че това не са мои думи, а на д-р Джим Стоун.
През юли и лекарите от американската «Americans Front Doctors» скочиха против тоталитарните мерки и дезинформация около ковид. Тубите и фейсовете на ГАФАМ (гугъл, амазон, фейсбук, епъл и майкрософт) естествено, че цензурират и трият всичко от посочените организации.
Навремето Артур Шопенхауер е казал: 'Всяка истина преминава през три стадия - първо я осмиват, после яростно и противостоят и накрая я приемат като нещо самоочевидно'. Хубаво е да ви информирам в този смисъл, и че самата СЗО, финансирана и от бил гейтс вече дава отбой и твърди че, ама нямало било пандемия от ковид и не трябвало повече карантини. Само че както започнах така и да завърша: какво ще правим ние с гайдите, като на нашите фашисти им хареса да крадат и тероризират под егидата на ковида? И не чуват вече даже и СЗО?
И пак да си повторя въпроса от началото, но вече към т.нар. 'протестъри': дали след като не правят нищо конкретно а само шоу за зомбиканалите, всъщност не служат за прикриване на точно големите ковид далавери?

-----------------------------------

ПП

Погледнете транспаранта на немците с молба към Путин и Тръмп да ги освободят. Обърнете внимание на буквата Q, щото става дума за може би много мащабна операция на ЦРУ, но за това в отделна статия.

 

И така, след началното разпределение на силите и недобре подготвената, но масирана и тотална атака на световните мръсници (пак да ги обявя за да се помнят - фининтерна, т.е. банкстерите, биг-фарма т.е. Merck, Pfizer, и т.н. и GAFAM т.е. Гугъл, Амазон, Фейсбук, Епъл и Майкрософт), постепенно се формирва и фронтът срещу тях. Аз вече писах как до тук вървеше войната основно между главните мръсници - банкстерите и фронтът на искащите реална икономика т.е. Тръмп и Путин и Председателят Си. И въпреки, че от началото т.нар. лекари и т.нар. учени просто бяха купени от фининтерна и застанаха направо срещу Човечеството, с времето започна организация и вече има и фронт и от тях срещу алчните им 'колеги'.
Хубаво е че точно на този сложен и тънък фронт начело застана пак Русия и отскоро и Европа.
И понеже се водим за страна-членка на ЕС, е хубаво да се разкаже на хунтата ни с престъпните и щабове какво точно се случва тези дни в Европа.
И така, в Германия беше създадена извънпарламентарна (т.е. честна) СЛЕДСТВЕНА комисия за разследване на мерките по т.нар. коронавирус и въведената и там карантина. Който не ми вярва може да види пресконференцията им по линка
https://www.youtube.com/watch?v=yISI__dpyIw&feature=youtu.be
Освен на немски, по желание на самите немци е преведена и на руски.
Освен това в Хамбург беше създадена организация 'Лекари за истината'.
Понеже и в Испания гледат като у нас на тиквите си на власт да се възползват от коронабесието и да въвеждат какви ли не фашистки закони, и там вече има 'но пасаран'. Там се създаде асоциация на лекарите «Medicos por la Verdad». Видео от една от масовите им прояви можете да видите на
http://www.verdadypaciencia.com/2020/07/madrid-medicos-por-la-verdad.desmontando-medicamente-la-falsa-pandemia-del-covid-19.html
Мисля, че заглавието, макар и на испански е ясно: Desmontando medicamente la falsa pandemia del COVID-19 Все пак Фалса пандемия и фалша на пандемията звучат еднакво.
На 25 юли пак в Мадрид но вече с участието на лекари от цяла Европа (не не говоря за алчната мафия на белите престилки у нас) се състоя пресконференция на която ясно беше казано, че не е нормално това, което се прави.
Ето извадки от двете пресконференции (тази в Германия и тази в Мадрид):
1. Карантината е най-бързия начин да ни снижат имунитета, а маските означават заразяване на здрави хора. (Да се помни като го съдим Ананиев и генерала годжи)!
2. На немската пресконференция е заявено открито от лекарите, че няма нито едно научно доказателство, че здрави хора трябва да носят маски. Това е ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ! (Да се помни като го съдим годжи генерала).
3. 90% от хората заболели от т.нар. Covid са били преди това ваксинирани против разните птичи и т.н. грипове!!! Замислете се какво ще стане след новите им 'ваксини'?
4. Открито е бил нападан Бил Гейтс с неговите намерения за чипизация и задължителна 'ваксинация' на човечеството.
5. Открито е била нападната СЗО. Д-р Гастон открито заявява, че правителствата по света се подчиняват на СЗО, въпреки че знаят че всичко е лъжа.
6. Излезе нов термин - 'псевдонаучна диктатура'. Като гледам как тиквата призовава висшата си уж шефка да си признае че е проста кърджалийска путка явно всичко с псевдонауката е вярно.
Важното е че лекарите са се договорили вече, че ще искат винаги задължително отваряне на записаните за уж умрели от коронабесието от патологоанатом. Защото въпреки забраната сега (за чий забрана?) трима лекари от Италия са отваряли записани за умрели от коронабесието и са доказали че, сега ВНИМАНИЕ: Ваксината против грип тази година е съдържала също и H1N1, а също и полисорбат 80 и триолеин, които причиняват увреждания на клетките. А всичко това предизвиква цитокинова буря и COVID-19. Сега вече схванахте ли за какво служат 'ваксините' им? Да прокарват слеващите им ходове?
Пак повтарям това не е теория на конспирацията а факти от пресконференциите. Който не вярва да ги изгледа и да си ги преведе сам.
Хубаво е да знаят и наши пострадали от коронабесието на ананиев и годжи на кого да пишат с факти какво им се е случило и държавата-кочина според немците. Това са сериозни европейски обединения. И германските и испанските.
И накрая за да си представите мащабите на измамата само един пример:
В популярната в САЩ мрежа Туитър от няколко месеца някакъв @sciencing_bi е разпространявал какви ли не небивалици на банкстерите от името на професор от Аризонския университет. 'Професорът' се обявил за родом от бившето индианско племе Хопи. След като от март до сега 'професорът' си свършил мръсната битивийско-новотелевизионна пропаганда сега изведнъж 'професорът' решил да умре. Т.е. 'колежка' на професора Бетан Маклафлин обявила в акаунта му че е починал и спира пропагандата.
И веднага се разбрало:
1. Че никакъв професор от ASU (Аризонския университет) не е умирал наскоро.
2. Че никой родом от племето Хопи не е умирал наскоро.
Между другото, ако имаме не подопечен на хунтата ни НСИ, би трябвало и ние вече да имаме данни за общата смъртност (умрели изобщо граждани на България) за периода януари 2020 - юни 2020 и тогава ще лъсне и у нас цялата истина защо ананиев и годжи-генерала са за Народен съд!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни. За Човечността, морала и усещането за общество..


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 54  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.