Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Изразът 'враг на народа' не е от БКП измислен. Hostis publicus е термин от римско още време и за враг на народа например е бил обявен Нерон, който е запалил Рим, а по късно и самозабравилият се император Комод.
Наскоро нов живот на понятието 'враг на народа' даде не кой да е, а Доналд Тръмп, който обяви за врагове на народа някои американски медии. (Не че домуско-пеевските у нас са по-различни).
Аз не съм историк и не мога да изровя римската дефиниция за враг на народа, но си мисля, че управник, който налага закони, които водят до разрушаване на здравето на поданиците му няма как да не е враг на народа си. А какво е законово да караш здрави хора да носят при 30-градусови горещини маски? Да си дишат собствените изпарения!
Според самите лекари, некупени от фармамафията и фининтерна, само след два часа носене на маска и тя вече е разсадник на инфекции. Просто под маската се образува влажна атмосфера, която е страхотна почва за бактериални натрупвания. Известният руски лекар и кандидат на медицинските науки Владимир Зайцев твърди, че ако страдате от белодробни заболявания носенето на маска си е направо опасно, защото затруднява дишането. (Това ли ти е целта Ананиев?). В резултат, в горещините се повишава и кръвното налягане! Т.е. и хипертониците и кардиоболните и диабетиците и алергозависимите наистина могат и да си заминат по причина задължението да носят маските.
Изглежда, че бандата на Баце е взела много присърце идеята на Бил Гейтс за редуциране на населението, защото решиха, че три месеца орязване на правата на българите им е малко и явно смятат вече ей така, когато им хрумне, тогава да правят фашистки блокади. Хубавото е, че вече един кмет на селище у нас даде една такава фашистка блокада на върховния ни съд. Сега чакам да видим има ли честни съдии или и те са както т.нар. ни лекарски уж съюз. Дано само съдиите да не се изкажат след мнооого години, когато вече няма да има даже Баце да отговаря. Така, както наскоро се произнесоха за т.нар. чума в Странджанско, когато ордите на Баце изтребваха козите и овцете на хората. Да, съдът каза, че чума тогава е нямало. Имало е просто значи геноцид и затова и аз вече ползвам като Тръмп термина врагове на народа. Но какво от това? Да не би някой сега да възстанови козите на баба Дора? Затова както и да се произнесе след време съдът, че Ананиев е враг на народа - какво от това, като вече незнайно колко хипертоници и сърдечно болни ще са си вече заминали от новата ни принудителна уж медицина?
На мене ми е ясно защо Баце с пищова до главата извади сега пак маските. Просто за отвличане на вниманието от въпроса като как са се озовали в чекмеджето му еврата и златото.

Аз често съм цитирал един възрастен руски кагебеец Булочников. Ето какво казва той за подобни случаи:
Чем ещё полезен коронавирус для власти?
А тем, что ссылаясь на ковид можно убрать неугодного чиновника, которого нельзя просто уволить (Скажем, слишком много знает). Мисля, че и Баце затова затвори по едно време министерството си на земеделието. Както се казва 'под слънцето нищо ново'.
Но относно враговете на народа ни възникна от скоро още един въпрос:
Батька Лукашенко вече проговори в Беларус. Той лично в ефир заяви, че от МВФ са му предложили 940 милиона долара за да въведе карантина и там. Той ги е отказал. Явно нашите не са ги отказали а са решили да си ги разпределят. Ако не ми вярвате, ето думите на Лукашенко: "А МВФ продолжает требовать от нас: вы давайте карантин, давайте изоляцию, давайте комендансткий час! Слушайте что за глупость!" Буквално на български думите са 'А МВФ продължава да ни натиска с наложете карантина, наложете изолации, въведете комендантски час! Чуйте ме: що за глупост!".

Глупост ни глупост Баце на нас си ни ги налага и то когато му хрумне и както му хрумне. Надявам се вече да е ясно че не става дума за нищо друго а за платена атака на банкстерите над Човечеството. Сталинката нали е лична позната на Баце. Може и повече и от на Лукашенко да му е пуснала. А сега да търсят нови заеми за да заличат следите на 30-те мевефейски сребърника.
Накрая искам лично да запитам и останалите кунчевци и генералгоджита: Поне изказванията на мръсниците от СЗО не четете ли бре? СЗО - световна здравна организация, напоследък изцяло зависима от мръсника Бил Гейтс.


На 8 юни т.г. не кой да е а техническият ръководител на СЗО по Ковид - Мария Ван Керхов, на специален брифинг заяви че пандемия няма! Така самата СЗО затри всички измислени аргументи в полза на задължителните ваксини и проследявания на контактите ни. За сведение на ананиев, ето самото видео: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=6MrWfw46NT0&feature=emb_logo
Ето как руски лекар тълкува Мария Керхов:
Вдруг ВОЗ только что взорвала все эти нарративы, которые так агрессивно выдвигали CDC, губернаторы-демократы, д-р Fauci в Белом доме и даже сама ВОЗ. Теперь, основываясь на новом поступлении ВОЗ, не только каждая блокировка должна быть немедленно прекращена. Любая попытка правительства начать новые блокировки должна быть категорически отвергнута как совершенно беспочвенная и антинаучная.

Источник: https://fishki.net/anti/3343447-voz-neozhidanno-zajavil-chto-pandemii-koronavirusa-net.html © Fishki.net
Ще преведа само последния ред за Ананиев специално: Всеки опит на правителство да започне нови блокади трябва категорично да се отхвърля като съвършено безпочвен и антинаучен. Антинаучен счетоводителю Ананиев! Антинаучен!
Изречението е и за сведение и на съдът, който ще гледа делото повдигнато от оня кмет, за което дело писах по-горе.

 

Че банстерите си решиха, че като контролират медиите и вече са победили, се оказа мааалко преждевременно. Човечеството наистина бая изкука. Невероятно е колко и наши лелки са вече зомбита. Но не толкова, колкото им се искаше на банкстерите и бигфармите им. Ето и у нас. Хем тиквениците крадат. Хем им се краде още повече. Но и си дават сметка, че с 'генерали' с голи глави като на предателя дедо Въльо няма да стигнат по-далеч от Народен съд. Че може и по-лощо - един от предателите с бръснати глави от времето на Априлското въстание например, после е просто убит от съселяните си.
Но да, сега да говоря не за тия които ни управляват с голи глави като предателите на народа си тогава. Няма да говоря по принцип за ДС със стриганите глави.
Темата е вървящата Трета световна война.
Прекъсвам с информациите от текущите фронтове.
Защото банкстерите изведнъж видяха, че без да унищожат Тръмп няма как да победят.
А Тръмп не просто не е със стригана глава както нашите продажници.
И се наложи изведнъж да се даде мааалко само отдих на робите на коронабесието.
И се наложи изведнъж, ей така, както си трябваха маски и ръкавици даже, изведнъж в САЩ за платените соросоиди на клинтънското мракобесие да не важи нищо. Ни маски, ни ръкавици, че и полиция да не важи даже. Как така до вчера трябваше карантина а днес трябва да търчат по улиците и да замерят полицията и уж коронавирусът им вече да го няма? Нали ако го имаше при тези масови протести в САЩ, до сега трябваше наистина моргите да са препълнени?
Не, аз питам мутафчийския дедо въльо! Той, мутафчийския стриган враг народен да ми обясни за чий аз да ходя още с маска посред горещините, при полжение, че даже противната билгейтсовска СЗО вече обяви че маските са ВРЕДНИ! за здрави хора!?
Кога вместо да се извинява дедо въльо мутафчиоолу от новото време ще се яви пред Народен съд!?
Уфф, пааак му набрах на тоя само като му чуя и фамилията мутаф... какво ли беше? Темпераментен било мутафооолу по езика на бившите ни поробители. Сигурно затова и Ердоган би го използвал както го използва и приятелят му тиквата. ПФУ!
И все пак да продължа с мнооого по-важните врагове на Човечеството.
И така, след като се видя, че Тръмп хитро им поведе, банкстерите наистина решиха, че ако трябва, ще разрушат и САЩ. И го правят вече. Чрез клинтънската им 'ГЕРБ'. Но нещо започва да намирисва там на Гражданска война, за която още преди две години предупреждавах в предишния си проект. Нищо, че засега според соросоидите имаме поредните отработени 'протести'. Намирисва на извън контрол, защото Тръмп хитро си създаде свои 'милиции'. И въпреки че и Пентагона вече май не е с Тръмп и клинтънките, които се хилеха над смъртта на Кадафи вече разформироват даже полициите, то народът започна да си прави свои 'съвети' там. И да си създава свой си ред. Нещо, което знаем как от Февруарската революция е довело до Октомврийската революция в Русия.
Между другото Пентагонът да си знае. А ако не знае - мустафите им от тук да го информират, че повечето руски генерали всъщност сами, а не болшевиките са свалили царя и са поддържали Ленин за да победи във ВОСР. Подозирам, че и в Пентагона днес е така както в руския Генщаб през 1917.
А дали Тръмп ще удържи на върховния натиск на банкстерите аз не знам. Наистина те вече май просто искат да го убият. А ние паак за съжаление сме не даже и с Тръмп.
За сега Тръмп бавно и полека си води войната. Ето, да знаете: Върховният съд на САЩ осъди Бил Гейтс и заяви, че никой не може да бъде подлаган на задължителни медицински процедури! Запомнете го!
Мога да ви цитирам и разпоредбите на Нюрнбергския съд на народите над фашизма в този смисъл, но чакам новия Нюрнбергски съд вече над банкстерите и фармамафията.
Не се шегувам и не съм луд. Натам отиват нещата. клинтънките нямат никакъв шанс да победят тази есен на каквито и костинбродски да са избори. Остават им безредиците.
мутаф..., какво беше, че ме е срам вече, ще трябва да отговаря! Да отговаря за това колко вече българи са лишени от елементарно здравеопазване защото не са коронаНАШИ.
Колко българи умряха от инфаркти и инсулти за два месеца! Питам онова там престъпно лакомо анани... какво беше? ТЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ!!!
Трябва бързо да си решим националните проблеми, защото съединените мръснишки държави си отиват. Тръмп май даже и Германия е обещал на Путин само и само да оцелее. Не знам само Путин какво е обещал на Ердоган. Защото янките май ги устройва една малка война между Турция и Гърция за Средиземно море. За да спрат Ердоган в Либия.
Ето, затова в съединените мръснишки държави вече не става дума за карантини, а за бунтове. Без маски. А у нас с маски даже и в хипермаркетите. Даже и при над 30 градуса наоколо! Престъпници!
Ама щом все още сме 'не сме народ а мърша'?
Вие дали си представяте Ботев да е с маска? Защото турците са пуснали масово 'новини', че върлува страаашен ковид по гяурските територии?
Сами си отговорете. На мен иначе ми е ясно за чий тази година от немай-къде само включиха сирените на 2 юни и ги изключиха след секунди, при положение, че иначе през ден, през два ни надуват главите със същите сирени с "внимание, внимание', че било учение?
На фашистите им хареса. И затова идат тежки времена. До тук, някой ще каже, че само за Йелоустоун не съм познал. Да, ама не, както казваше един доносник на ДС. Преди дни пааак се люля там в Йелоустоун земята. Може и да го подготвят, както писах, за регулирана причина. Представете си, че Тръмп все пак оцелее и след ноември, т.е. след няма и половин година и е преизбран за още 4 години. Е, как тогава той пък ще накара янките си да си седнат на задника и да заработят и новите съдилища, но и икономиката все пак? Утре (10 юни) се очаква ФРС на САЩ да стигне до безпрецедентните отрицателни ставки. Печатницата работи. Но и Китай вече се отказва от американските 'трейджърис' с главоломни темпове. Вече Япония на практика държи масата американски дълг.
Е?

В първата част на писанията си за днешната Световна война стигнах до сводките от фронтовете и.
Нека да започна с нефтения фронт. Защо? Ами защото доларите до сега на практика бяха нефтодолари. До сега. И аз в началото бях озадачен че Русия се покри в новата война. Просто заряза и Сирия и Китай и Иран. Е има достатъчно информации от Русия, че фашизмът, на който сме подложени днес се е харесал и на руските олигарси. Има достатъчно данни и как олигарси са привиквали губернатори и са им заповядвали да затворят губерниите в които им са заводите за да си имат роби. Има и достатъчно данни че олигарсите, опиянени от банкстерите дори са се опитали да стъкнат и преврат и на Путин. Мръсницата на банкстерите набиулина дори поиска да затъкнели устата на Глазев. Но и мисля, че Собянин тепърва ще гризва дръвцето. Въпреки, че системата му на Москвиенцим се оказа желязна и май и Путин ще поробва с нея руснаците (или ще си изпроси нова гражданска война с нея). Москвиенцим не е моя дума а руска дума за нова Москва.
Изобщо, Русия я чакат интересни времена, но нека да опиша конкретно ходовете и.
Учудих се, както казах, че Путин се ската от новата война. Но в момента, в който ФРС на САЩ пусна своята ядрена бомба (купища необезпечени напечатани новенички зеленки хартийки), Путин взе, че свали цените на петрола. Драстично! Саудитите се вързаха на играта и свалиха и те цените, надявайки се, че както по времето на Рейгън ще убият с това Русия. Да, ама не, както казваше един доносник на ДС. Стигна се до даже отрицателни цени на петрола!
В резултат?
Ами вместо да заминат за наемане на наемници за оранжеви революции и за режисирани бунтове и плащания на свои хора както до сега, необезпечените долари, напечатани от ФРС изведнъж бяха засмукани за закупуване на евтин петрол.
tankeriteЗнаете ли в момента какъв ужас е от пълни с петрол танкери по цялото световно крайбрежие? Вижте на снимката как изглежда американското крайбрежие днес.
Даже аз като си ходих преди седмица на село изведнъж забелязах на пустите ни до сега гари купища цистерни. Например русенската Бяла има петролна база. И както през април гарата беше пуста и даже заключена, изведнъж сега, през май препълнена с цистерни! И изведнъж като чух, че врагът на народа с прозвище тиква щял да прави държавна верига бензиностанции ми светна поредната далавера като Лафка. Т.е. накупили са и нашите купища петрол. И го пазят в цистерни вместо в танкери по световните крайбрежия. И явно ще ни врътнат поредната Лафка, но вече с тоя петрол.
Ама не е луд който яде баницата пак да се повторя. На тях им хареса далаверата с фурмите и безнаказаността.
Да се върна на Третата Световна, а не на мръсниците, които ловят риба в мътни води.
И така ФРС се принуди да напечата оооще една нова купчина необезпечени хартийки след първия ядрен удар. Но вече Тръмп знаеше и се беше подготвил и пусна новата емисия не на банкстерите, а на обикновените американци. Вертолетни пари, както го казва със страх врагът на народа си горанов.
В Русия като че ли Путин оцеля. Справка, например чайката излетя. Тук-там и някои олигарси поизмряха. Тепърва предстои по-сериозна чистка там сред самозабравилите се олигарси. Поне така аз виждам нещата.
В Китай, пак да се повторя, а ла гер ком а ла гер. (На война като на война). Председателят Си свика парламента на Китай преди дни. Ще следим за какво, ако излезе информация. Подозирам, че въпросът е дали Китай да тръгне на война или да капитулира пред Тръмп, разчитайки, че ще си избие после 'санкциите' чрез цените си и други финансови ходове.
Какво ще реши Китайското Народно събрание надявам се да научим скоро.
Да се върна на саудитите. Интересното е, че както е верен съюзник на янките Саудитска Арабия изведнъж реши да удави САЩ с евтиния си петрол. С което помогна на Русия да бъде ударен не само шистовия газ на янките ами и нефтените полета на Тексас, че даже и нефтодобива на Канада.
Мисля, че тихо саудитите играха по свирката на Русия под предлог, че уж унищожават Русия. А това стана не за друго ами заради Иран. Просто се уплашиха от Иран и неговите войни в Йемен. Нещо йеменските ракети зачестиха над саудитските глави.
Персийците, вече и те пълноценна космическа държава, както навремето те, а не Путин, спасиха Асад от янките, така и сега решиха да спасят Мадуро във Венецуела. Мисля, че не за заради себе си, а заради съюзническите си дългове към Китай.
И какво стана? Ами ястребите на Пентагона решиха да ударят Венецуела както навремето в залива на свинете в Куба. Но някак си венецуелската армия успя да отбие десанта, че даже и да излови наемниците на янките и да ги изложи в медиите.
Мисля, че пръст имаше Иран. После иранците, за да помогнат на Мадуро засилиха свои танкери с бензин за Венецуела. Янките скочиха и обявиха, че ще стрелят по иранските танкери.
Да, ама не, както казваше същото леке на ДС. Иранските танкери стигнаха необезпокоявани вече Венецуела. Което показва какво са янките. ЛГБТ, сиреч педеруги.
Не посмяха даже на един Иран. Затова не знам как ще посмеят на Китай. Да не говорим за Русия.
Просто се чудя как при тези лайняни си системи банкстерите тръгнаха ва-банк. Ами то можеше поне нещо по-сериозно от ковида на мутафчиите да измислят. Явно прекалено много са разчитали на купените от тях мисирки в медиите и политици.
Защото и политиците вече изгърмяха.
Например в Нигерия стана ясно, че Бил Гейтс е предложил на депутатите от палатата на представителите подкуп от 10 млн. долара с цел набързо приемане на закон за задължителната ваксинация. Колко е предложил помпеото за да си експериментират янките ваксините с нас не знам. За всеки случай не само в Африка ами даже и в италианския парламент депутатка гневно поиска бил гейтс да бъде съден. Аз например подписах подписката внесена в Белия дом на САЩ с искане и в САЩ фондът на бил гейтс да бъде разследван от Конгреса им за престъпления с ваксините му. А вие?
Още по фрапираща информация дойде и от Мадагаскар. Според самия президент на Мадагаскар Андри Раджоелина, след като дал интервю за 'Франс 24 нюз', че те имат билка срещу Ковид наречена «COVID Organics», приготвяна от някакво растение артемизия, СЗО (платената от бил гейтс световна уж здравна организация) предложила подкуп в размер на 20 милиона долара за да вкарали в препарата си мадагаскарците чиста отрова! Ако не ми вярвате, дайте търсене на в-к Tanzania Perspective и името на препарата им.
Както виждате, не всички по света са мутафски гологлави лешояди и не са явно готови за някакви си 10-20 милиона долара да си прецакат народа си.
До тук толкова за ситуацията по петролния и купените сиененски фронтове.
Очаквайте и трета част, но след като видя какво точно ще реши преди дни свиканото народно събрание на Китай. Защото съществува и реална опасност войната с програмирания и управляем тестов ковид да прерастне и в гореща.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни. За Човечността, морала и усещането за общество..


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 35  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.