Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

д-р Шошонин и Аз!
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Има един руски известен лекар в Мрежата. Името му е д-р Шошонин. Има много негови препоръки и рецепти. Аз например Ви препоръчвам да си обтягате шията в стил гъсок и после да я движите вече разтегната. Пробвал съм му я рецептата - ДЕЙСТВА!!!. 

Сега как аз (скромно) подобрих д-р Шошонин:

Негова рецепта за тонизиране на организма включва пчелен прашец, краве масло и кедрови ядки.

А аз имам съченик, който отдавна лети за Саудитска Арабия и живее там. И той ми е дал рецепта за добив на алкохол от фурми. Мъчих един араб да започнем да правим 'арабска водка' ама оня ми каза че моллите ще ни убият. Пътьом, от араба разбрах, че наистина фурмата им е национален висш продукт, от който още не са се усетили да се възползват (все пак араби са). Не ме разбраха и мен. Майната им!!!

Но от араба разбрах, че пророкът Мохамед (слава там на Аллаха както те добавят) бил казал, че три само фурми били достатъчни на войните на Аллаха да се бият цял ден!!!

Т.е. което ми каза моят съученик се потвърди и от пророка.

Така аз подобрих рецептата на д-р Шошонин.

prashec kedar1Т.е. моята вече рецепта (копирайт!): Сцепвате една фурма. Намазвате я с краве масло. Слагате отгоре и цветен прашец (пчелен прашец) и отгоре посипвате кедровите ядки на Шошонин.

ВЪРХЪТ Е!!!

На вкус!

Значи Организмътни го иска. (Щом нещо ти е мноооогооо вкусно значи ти е мнооогооо нужно).

И така да обобщя: Към рецептата на Шошонин за пчелен прашец и кедрови ядки с краве масло аз добавих фурмата.

prashec kedar2Гарантирам КАЧЕСТВО!!!

Как изглежда всичко като хапка се вижда на втората снимка. Яде се една хапка на гладно сутрин.

Това е такаааваа стимулираща организма БОМБА!!! Първо енергия дава. Второ Антиоксидантии!. Трето - ценни минерали. Четвърто и най-важното: трепе всички вредни гадости в организма просто защото е СИЛА!

 

 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 24  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.