Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Биоенергетика
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Светът, а и ние, благодарение на нашите мръсници, вече влязохме в епоха, в която няма реална система на здравеопазване. Погледнете сами: нито съставките на лекарствата (ако изобщо са лекарства а не просто поредни маркетингови трикове) са в концентрации, че да лекуват, нито едноличните търговци или там служителите в разните дружества с безкрайна безотговорност (ембал-оод-ета) са лекари, помнещи и спазващи хипократовата клетва. Обединените в мафиотсли т.нар. лекарски съюз днес спазват не хипократовата клетва, а само и единствено служат на златния телец.
Аз вече цитирах виден немски (е, индиец е по произход) специалист защо фармамафията се нареди до банкстерите във войната срещу Човечеството. Става дума вече не само за пари. Става дума и за тотален контрол над всеки човек. Но, според немеца Интернет учи хората как да се справят сами (вкл. и да се самолекуват), а това води до спад на доходите на фарма бандитите.
Целевата им аудитория (възрастните) вече съвсем не им вярва и затова те - фармабандитите тръгнаха на открита война срещу възрастните. Те вече наистина се чудят как да ни изтребят.
Затова, акакто казват французите - а ла гер ком а ла гер. Т.е. на война като на война. Не ние обявихнме тази война а те: фининтерна (така на Запад наричат банкстерите), заедно с GAFAM (Гугъл, Амазон, Фейсбук, Епъл и Майкродофт) и Биг-фарама. Нека ясно да се знае кои днес са против Човечеството. Кои натрисат коронабесие и всякакви вируси.
А ние сме длъжни поне да се пазим, щом ни е страх да воюваме против враговете на Човечеството, както например правят Лукашенко, Тръмп и още 5-6 ЧОВЕЦИ.
Но как да се пазим?
Явно е, че навлязохме в епоха, в която пенсии скоро съвсем няма да има.
И за да се живее, първо трябва да се укрепва Духът!
Трябва да си пазим ясни умът и работоспособността до последния си ден.
Затова започвам серия от статии относно БИОЕНЕРГЕТИКАТА.
Какво е биоенергетика?
За пръв път за биоенергетика говори лауреатът на нобелова награда А. Сент-Дьорди през 1956г. Той въвежда термина от гръцките биос (живот) и energetic (способността ни за действия).
Какво е днес разбирането за биоенергетика? Това е наука, междинна между биохимията и биологията, но някои считат, че биоенергетика е и съвкупността от теории и практики на алтернативната медицина, психотерапията и екстрасензориката.
За източните народи биоенергетика отдавна е и нирвана, асани, тантра, езотерика, т.е. това е нещо, което те не отричат и ползват.
Сега нека аз да кажа с какво смятам да ви занимавам тук. За мен биоенергетиката най-просто се дефинира с наличието у човека на някакво количество жизнена енергия. Не, няма да ви занимавам с Шрьодингер и квантовата механика. Помните ли руския еврей Марк Беарнес с неговата велика песен 'Я люблю тебя жизнь и надеюс что ето взаимно'? Ето това е биоенергетиката - да обичаш живота и да му се радваш. Винаги количеството биоенергея прераства в качество на живот. Винаги!
Слаб ви бил имунитетът? Нее, слаба биоенергетика.
Как да трупаме имунитет?
Ами ето и затова смятам да пиша тук.
Не, не че няма енергийни вампири и няма аура, но тук мисля да пиша за по реални и физически обосновани неща.
В крайна сметка целта е да не опираме до BIG-FARMA мафията и до т.нар. ни 'лекарски' съюз на лакомите, алчни еднолични търговци и служители на престъпни вече ембали.
Не смятам че съм крайна инстанция. Винаги каквото съм написал си го сверявайте с ваши източници. Ако ви се стори истинско - само тогава го прилагайте. Да посочиш на някого вратата все още не означава, че си вкарал в кошарата.
Но при днешната ситуация, когато не ни дават реална статистическа информация, а ни дрънкат, че щяло да има много трупове в чували, наистина трябва да се дистанцираме от тия с чувалите с трупове и да се погрижим да оцелеем въпреки тях. Това е първото - по-далеч от вещици, които вещаят трупове, без грам реална информация за база. Бягайте от негативизма.
Подробности за биоенергетиката и техники и прийоми очаквайте в следващите ми публикации в тази нова ми рубрика.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 76  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.