Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Фантастика и реалност Продължение
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Вече горе-долу стана ясно кой какви цели си е поставил в сегашната по същество Трета световна война. С някои забележки. Никой вече не се съмнява, че банкстерите владеят биотехнологии, позволяващи им да манипулират човека до степен да не е човек. Вероятно имат и биотехнологии и да се размножават само те - боклуците на света.Точно затова и според мен започнаха войната. Но явно има някакво глобално неразбиране или противоречие в целите и задачите на мръсниците-убийци на човечеството.
Например Путин и бившият му съветник Кургинян явно считат, че целта на занятието владеене на човешкия геном е създаването на роботи. Свръхвойници. Избиващи всичко без да мислят, защото такава е заповедта по делтагардовете да речем.
Изглежда, че Путин толкова е повярвал на тази хипотеза, че вече Русия масово прави контра-роботи и ята от дронове за да се защити.
Ако не ми вярвате, че Путин знае до къде са стигнали на Запад, но мисли както аз Ви написах - погледнете видеотос него още от 2017г. от световния фестивал на младежта в Сочи. https://www.tvc.ru/news/show/id/126082 Обърнете внимание на думите му: Человек получает возможность влезать в генетический код, созданный природой – то есть человека могут создавать с заданными характеристиками. "Это может быть гениальный математик или музыкант, но может быть и военный, который может воевать без страха, чувства сострадания и сожаления, без боли", - сказал он. "Человечество скоро может вступить в сложный и ответственный период своего существования. И то, о чем я сказал, может быть страшнее ядерной бомбы. Чем бы мы ни занимались, мы никогда не должны забывать про нравственно-этические основы нашего дела"
Мисля, че някой тотално е подвел Путин и съветниците му.
Първо, банкстерите са подли и мръсни душици по принцип. На тах последната им мисъл е война или, не дай Боже, да си имат и свръхчовеци на главата. Те мислят как да заробват! Още от римско време се знае лафът, че робите не искат свобода - те искат да си имат свои роби.
Значи? Значи Путин е прав и явно службите му добре са го информирали докъде и какво могат с човешкия геном банкстерите. Но изобщо не е прав в изводите си. Едно е Руският Народ и съвсем друго евреите от световния фининтерн. При руснаците господства Човешкият Дух. Човек това звучи гордо! При евреите човекът винаги (от хазарско време) е бил стока за алъш-вериш. Далавера. Бизнес щом по американски само разбирате
Обърнете внимание какво демонстрира само преди месец Илон Маск. Демонстрира човек-свиня. Генно-модифицирана свиня с човешки гени. Помислете само какви ще са им и генно-модифицираните роби на банкстерите. Нерде свиня, нерде свръх-войните на Путин.
Няма начин някой да не е докладвал  на фининтерновците (те не четат - на тях им се докладва) за това кой е бил Карел Чапек.
Той не е просто създателят на думата робот. Този чешки писател днес можем да обявим за гений по две направления даже.
Но понеже започнах с роботите - става дума за пиесата му R.U.R. (Rossum’s Universal Robots). Там за пръв път още през представете си 1920г. е описано как човечеството прави роботи от биомаса. Т.е. от човешки 'парчета'. Роботи приличащи досущ на хората. Само че роботите умствено били далеч от човека. За сведение, само преди дни нашумя как изкуственият интелект на Маск, монтиран в колите му Тесла е мнооого далеч от човека. Просто в Канада някаква Тесла някой си канадец я оставил на автопилот по магистралата и решил да дремне. Но за беля Теслата минала покрай някаква патрулка и за беля полицията решила да я спре. Да ама интелктът на Тесла си знаел, че трябва да поддържа тази скорост докато човекът дреме и не спрял. Патрулката пък подгонила теслата. Интелектът пък решил че някой опасно се приближава до колата и надул скоростта за да се отдалечи безопасно. И така гонката стигнала чааак до 150 км в час. Интелектът опазил от допир теслата с патрулката, но едва ли е опазил собственика от яка глоба. Такива ми ти работи с изкуствените им на янките интелекти за сега.
Долу-горе същото още през 1920г. описва и Карел Чапек.
Не, той провижда явно целите днешни мръснишки обединени държави (САЩ). Защото в пиесата му е описано и как хората, обслужвани от роботите спрели не само да работят. Те и затлъстели прекомерно от просто хранене, както днес от welfаrе-те. Точно както сами днес си ги дават днешните 300 килограмови паразити от САЩ по тяхната ТЛС. И точно както и днес, Чапек тогава описва и крайния резултат от само плюскането - хората спрели да раждат. Велик пророк а не фантаст, нали?
Не, няма да ви преразказвам Чапек. Има я пиесата - прочетете си я, ако още не сте фенка на TLC.tv
Просто разказах за Чапек за да разберете, пак повтарям, че няма как да не е докладвано на евреите от фининтерна. И затова те не мислят изобщо за роботи-войници. Мислят за все повече дебели каквито от ден на ден стават повече по тяхната им ТЛС. А за да има дебели трябват и роби. Нещо Китай вече не иска да е безкраен източник на роби. Затова е цялата история с Ковид-а, ГМО-тата и чипизацията. На банкстерите им трябват послушни роби а не войници.
И те тихичко, но постоянно работят в тази посока. Затова и няма да се окаже прав и даже и Ноам Чомски с новото Средновековие. Вече ни чака ново робовладелство ако ги оставим да си постигнат набелязаното.
Но сега да продължа с другото пророчество на Чапек.
През далечната 1937г. Чапек пише и пиесата 'Бялата болест'.
Само не падайте сега.
Четете цитатите ми:
Държавна клиника. Кабинетът на главния лекар, професор (не не годжи) а Сигелиус. Интервю а не брифинг на НОЩ.
Жърналистът: Г-н Професор, нашият вестник иска да чуе от най-авторитетните уста...
Сигелиус: За т.нар. Бяла болест (разбирай Ковида им днес) или за пекинската проказа (той и това е предвидил!)? За съжаление за нея пишат твърде много. И твърде дилетантски (както годжи с чувалите с трупове). С болестите трябва да се занимават само медиците. Ха нещо са написали из вестниците журналята, ха веднага повечето им читатели са почнали да си търсят и у себе си симптомите.(Пак да почетвъртя - ЙЙ - това е писано 1937г)!
Журналист: Да, но нашият вестник иска да успокои читателите си.
Сигелиус: ами напишете им, че при първи признаци на болестта да се обърнат към лекар и това е.
Журналистът: Ами лекарят?
Сигелиус: Лекарят ще им предпише мазило. На бедните с калиев перманганат а на богатите перуански балсам.
Журналистът: И това ще помогне?
Сигелиус: Да, против гадната смрад от болните като им се пукнат язвите.
...
Сигелиус: ние усилено се борим с т.нар. пекинска проказа. От Китай почти всяка година се появява нова интересна болест, но ни една от тях не е изтрепала още толкова народ. ... за сега ни се е отдало да установим, че болестта поразява само лица над 45г. Очевидно благоприятна почва за болестта са естествените изменения в човека, свързани със стареенето.

Край на цитата.
Мисля, че няма смисъл и тази пиеса на Чапек да ви преразказвам или да пиша как всичко свършва.
Просто се замислете за Ковид-а им, за целите им и за това как го постигат и кои сте вие и как им съдействате.

---------------------------------------------

ПП

Очаквайте как чрез бъркането през носа до мозъка всъщност ви вземат мярката т.е. ДНК и РНК проби уж за ПСР.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 30  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.