Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Фантастика и реалност 3
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Банкстерите и гражданската война в САЩ.
Аз още преди две години в предишния си проект (съветите на чичо Данчо), прогнозирах, че няма как Югът на САЩ да не си върне загубеното в Гражданската война на САЩ.
Е, пак съм бил пророк малко преди времето си. Чак сега вече започва да се вижда как Югът на САЩ ще получи реванш за онези години.
Как?
Банкстерите от тайното задкулисно световно правителство, заедно с бигФарма и GAFAM вече тръгнаха ва-банк. Даже постигнаха нечуван рекорд! Рекордът е само за седмица да напечаташ половин трилион (1 трилион = 1 000 000 000 000) долара без никакво покритие!? За какво, като този път няма война в Сирия, та да плащат на наемниците на ИД? Утихнаха и 'протестите' срещу Лукашенко и 'протестите' на отровното трио у нас. На кого тогава отидоха тези напечатани хартийки по сметките? Според мен, отидоха у босовете на противните вече по цял свят телевизии за манипулации и за подкупване на висши ама мнооого висши лица в САЩ. Нямам друго обяснение иначе на това как републиканци (уж хора на Тръмп) във Върховния съд на САЩ го прецакаха. За какво иде реч може би вече знаете, ако не гледате само битивитата и новите.
Щатът Тексас реши, че в изборите в 4 други щата на САЩ има сериозни закононарушения и поиска Върховния съд на САЩ да реши спора. Пак казвам: не Тръмп а щатът Тексас. (Апропо щатът Тексас, ако не знаете, не е побеждаван от никого и доброволно се е присъединил към САЩ с условие, че винаги може да се отдели при определени ситуации. Между другото, такъв е статутът и на Бавария в рамките на Германия).
Веднага щом се появи смел водач се намират и съмишленици. Така искът освен от Тексас беше внесен във Върховния съд на САЩ от още 17 щата на САЩ.
Иглеждаше, че ударът по банкстерите е сериозен. Но явно банкстерите пътьом са подкупили когото трябва с напечатаните хартийки без покритие и Върховният съд на САЩ изобщо отказа да разглежда иска. Представяте ли си вече какво е димукрасито им?
Като отговор председателят на Републиканската партия в Тексас Алън Уест буквално каза: 'Вероятно законоверните щати трябва да се обединят и заедно да сформират СЪЮЗ на щатите, които са за Конституцията'.
Пътьом, членът на законодателното събрание на Тексас Кайл Бидедрман пък каза: 'Федералното правителство излезе изпод контрол. (Кой ли да го каже за тиквата?). Поради тази причина аз обещавам още в това законодателно събрание да внеса законопроект за рефендум за това дали Тексас да не възстанови своя статус на независима държава'.
Както виждате сигналът е подаден.

До тук реалностите. Сега малко фантастика.
Как би изглеждала вероятната вече Гражданска война на САЩ сега?
Отворете някъде картата на САЩ с границите на щатите и погледнете списъка на поддръжниците на Тексас (в червено):
Тексас
Алабама
Арканзас
Аляска
Аризона
Индиана
Канзас
Кентъки
Луизиана
Мисисипи
Миссури
Монтана
Небраска
Оклахома
Южна Каролина
Южна Дакота
Тенеси
Юта
Западна Вирджиния
Сега погледнете щатите подкупени от банксерите (в синьо):
Калифорния
Колорадо
Кънектикът
Делауер
Хаваите
Илинойс
Мейн
Невада
Ню-Джерси
Ню-Мексико
Ню-Йорк
Северна Каролина
Орегон
Род-Айлънд
Вермонт
Вирджиния
Вашингтон
Сега погледнете колебаещите се (към кого вероятно ще се присъединят е според цвета):
Флорида
Джорджия
Айдахо
Айова
Мериленд
Масачузетс
Мичиган
Минесота
Ню-Хемпшир
Северна Дакота
Охайо
Пенсилвания
Уисконсин
Уайоминг
И най-простият анализ кой-кой е от тези щати показва, че сините щати са подконтролни на банкстерите (с ръждив пояс - така наричат янките собствения си упадък, с ЛГБТ и татуси), но червените щати държат храната, топливото и реалната индустрия.
Затова не очаквайте драматични Гетисбърги и отвеяни от вихъра.
Достатъчно е червените щати просто да прекратят да доставят храна и горива на татусите и негрите и ЛГБТ-тата на банкстерите и всичко ще свърши за няма и две седмици. Защото татуираните педерасти от голямата им ябълка нямат резерви от храна даже и за една седмица. А като почнат безредиците за храна, банкстерите не ми е ясно с какво ще ги спират. И да печатат и да подкупват ченгета и губернатори, че и конгресмени, трябва да се яде реална храна а не долари, а е и вече истинска зима в САЩ.
Долу-горе е същата позицията на мръсниците-банкстери, Биг-Фарма и ГАФАМ и в света. Китай и Русия тихичко си траят, но си знаят, че без газ и нефт и редки метали (Русия) и без реално производство в големи мащаби (Китай) пиши я бегала идеята на банкстерите да ни правят цифрови роби и да умъртвят всички нас до само един  техен златен милиард.
Лошото е, че на голяма част от лапачите и в Русия и в Китай много им харесва да станат робовладелци в близко бъдеще. Русия и Китай са вече наистина почти цифров концлагер.
А може би предстои битка на концлагерите? Русия усилено произвежда военни роботи, а Китай залага вече 4-ти самолетоносач. Пък си построи и свой ледоразбивач (за чий им е ако Русия все ще им е дойна крава?).
Очаквайте и следващата ми статия на тема какво ни чака ако все пак победят банкстерите.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 23  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.