Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Част 1. Третата световна
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

(част 1)
В предишната си статия за БАН и БАНИ-те аз описах кои са двата воюващи днес блока.
Сега да поясня защо и как започна всичко.
Пак да обърна внимание, че пиша само по прочетено от открити източници и анализирано от мен.
И така, безпринципното печатане на зелени хартийки от Федералния резерв на САЩ (ФРС е частна организация на свръхбанкстерите) беше ясно, че ще доведе до дива хиперинфлация, ако не се вземат мерки. Какви мерки са се взели след дивата хиперинфлация в Германия, когато келнерът карал да си платят бирата предварително, защото докато клиентът я изпие и цената и вече била друга, знаем. С англо-американско финансиране на власт дошъл Хитлер иии... милитаризация и втора световна война.
Просто войната унищожава активи, прикрива далавери и така банкстерите след всяка война излизат по-богати и започват наново. Това се е знаело от еврейските банкери още от средновековните войни в Европа.
Може би можеше да се издържи чрез безсмислени финансирания на татуировки, силиконови цици, операции за отслабвания и прочее банкстерски финансирания от последно време, но Путин ставаше все по-силен оръжейно. А Председателят Си ставаше все по-силен като единствен световен производител. И все още здравомислещите среди в самите САЩ извадиха на власт Тръмп, който без особено да крие се обяви против досегашния ЛГБТ (педерастки) банкстерски ред.
Малко преди да бъде официално обявена войната (т.нар. пандемия), Тръмп вече беше успял да наложи на ФРС да приеме BlackRock Inc. т.е. да подреже крилата на банкстерите. Нещо което изобщо не успя да постигне Кенеди, а беше застрелян дори само защото заговори за независимост на американското правителство от ФРС.
Това в общи линии са причините банкстерите да започнат войната. Т.е. започващата реална загуба на сили и власт от тях.
А поводът стана задълбочаващият се крах на фондовите борси. На 21-24 януари 2020 на закрито заседание в Давос е взето решението за операцията Covid-19. На 30 януари вече подопечната на мръсника бил гейтс световна уж здравна организация (СЗО) послушно обявява представете си, при само 150 човека по света, че имало голяааамааа опасност. На 20.2.2020 вече беше първото падение по фондовите борси. Показвам как беше изгенериран сегашният случай Данциг (с който пък започна Втората световна). Понеделник, 9 март 2020 борсите рухнаха и понеделникът беше наречен черен. На 11 март мръсниците от СЗО вече обявиха без никакви данни пандения. На 13 март като от единна команда не само България изведнъж обяви извънредно положение. Т.е. започна войната. На 15 март ФРС на извънредно заседание направи това, което беше наречено ядрен удар (финансова ядрена бомбардировка). Свали лихвата практически на нула и обяви неограничен QE.
Aкo живеехме 1914г. е ясно, че в началото на март щеше вече да е убит ерцхерцогът на Австро-Унгария и да започне Първата световна. Да, ама всички им е ясно, че при тази въоръженост на Русия и Китай и на практика военния съюз между тях при криза, САЩ нямат никакъв шанс за победа.
Затова нещата бяха подготвени и изтествани твърде отдалеч, като за пряко оръжие на Третата световна беше избрано биологичното оръжие.
Как стана всичко на практика?
След като бяха запуснати и внимателно тествани разните свински и птичи грипове, явно е бил избран вид грип за носител на биооръжието. После както и проф. Монтание забеляза, в Ковида са добавени ред изкуствени неща, вкл. и парчета от вирусът на СПИН. Наличието на части от СПИН в Ковид е направо 100% доказателство, че короната е биооръжие.
Нататък? Помните ли, че един малайзийски пътнически боинг падна някъде из океана на път за световна биоконференция в Австралия? Помните ли, че пътниците на този боинг бяха все учени и топ-специалисти по вируси? Е, така бяха заметени следите. Т.е. бяха убити преките създатели на короната.
А помните ли че съвсем наскоро след падането на първия майзийски боинг взе че падна още един малайзийски боинг, но вече в Украйна и, слава Богу, в подконтролни на руските ДНР и ЛНР територии? Помните ли, че показваха снимки как документите на уж пътниците бяха все нови новенички и как вместо кръв са се валяли вече едва ли не разложени трупове от този боинг?
А знаете ли, че руснаците дошли на мястото на падането са намерили два контейнера за превоз на специални биозаразни щамове? Ето затова слава на Бога, че са ги намерили руснаците, а не украинците. Но, може би тук ЦРУ все пак е успяло, защото руснаците биват някак убедени, че намереното е материал за някакви разработки на ваксинации срещу СПИН. За да проверят и да се подсигурят, те дават проби от намереното и на китайците. Китайците и те отначало се хванали, че това е разработка на ваксина срещу СПИН и тръгнали даже да я пробват. Но 2019г. в град Ухан е имало представете си 7-ми летни световни военни игри. И американската военна делегация за тези игри е наброявала над 150 души все елитни военни. И точно измежду тези военни, твърдят китайците е имало заразен вече с Ковид. Китайците чак тогава явно сравняват пробите на заразените си с получените уж ваксини от падналия в Украйна боинг и заразения янки и разбират на какво са подложени.
И реагират светкавично, както видяхме. И благодарение и на пробите дадени им от руснаците и успяват явно да намерят някакво противооръжие.
И понеже по него време натискът над янките срещу Китай нараства вече ежеминутно, явно китайските военни решават да контраатакуват.
Каква е реалната ми информация и как аз я тълкувам: Изведнъж се намира някакъв китайски учен предател, който избягва от Китай в САЩ с някакви ампули биооръжие. При това янките естествено гепят предателя, но не могат и до сега да намерят едната ампула. И моята хипотеза е, че това не е бил никакъв предател, ами по този начин пък китайците подхвърлят на янките вече своя версия пак на короната, но естесвено вече 'пипната' версия.
Затова и както набързо янките бяха затворили военната си база във форт Детрик, където са разработвали биооъжия за да затриват следи, така, след като избухна според мен, вече китайската версия из самите САЩ, набързо отново отвориха базата.
И се започна обработката на населението, че Китай е заразил САЩ а не обратното.
До тук руснаците се правеха на ни лук яли ни лук мирисали.
Но изведнъж китайците явно информираха руснаците, че в Италия пък се е пръкнала трета версия на короната. Защото нали помните, че първо Китай изпрати помощ на Италия и чрез тази помощ са и поразузнали кое-що. И после изведнъж както със Сирия, полетяха руските военни транспортни самолети за Италия, но натоварени с биолаборатории и военни специалисти по вируси. Така, както в Африка руснаците внимателно бяха вече разучили вирусите на янките, така и сега те явно изучиха и новата версия в Италия. Но изглежда нещо не им се вързало, защото изведнъж, ни в клин, ни в ръкав руснаците пак се сетиха и заговориха за скрипалите в Англия. Попадна ми странно руско твърдение, че короната в Италия е възможно да е английска изработка в Солсбъри. Ако това е така, то обяснява защо и Тръмп веднага подскочи че короната е изкуствена разработка, но не каза изобщо, че е китайска разработка, а се оплака, че сили отвън атакували. Това обяснява и странното държане на Франция и Испания. Защото влаковете между Англия и Франция под Ламанща са си вървяли необезпокоявани, а от Франция - ето я и Италия.
Това обяснява и защо руснаците извозиха купища свои съграждани със самолети от Китай, но нямаше и един заразен всред тях, а твърдят, че в Русия заразата е дошла от Италия.
Пак повтарям, не съм 100% убеден, че в Италия има пръст Англия, но мисля, че хипотезата има почва.
А ла гер ком а ла гер. (На война като на война).

Толкова за началото на войната.

Очаквайте във втората ми част кой и как проведе първите бойни действия до днес и как изглежда ситуацията по фронтовете (нефтен, медиен, финансов, био и т.н.)..

Но понеже нашите подлоги станаха твърде нагли, само ще разясня защо подлогата горанов бяга като дявол от тамян от т.нар. въртолетни пари, а Тръмп вече раздаде на американците по 1300 долара на човек. И ще раздава още. Баба ти Меркел също вече раздаде доста на немците. РЕАЛНО! Путин на практика раздаде даже ПОВЕЧЕ на руснаците, гарантирайки държавното изплащане на заплатите на всички стоящи си у дома. Сега само за да се обясня ще цитирам част от бойните действия: Янките първо обявиха подкрепа за малкия и средния им бизнес. Но се оказа, че вместо в малките магазинчета, парите са отишли в големите вериги. Познато, нали? Е, тогава Тръмп разпореди 'въртолетните пари'. Защото като дадеш реални пари на всеки обикновен гражданин ти не финансираш банкстерите както прави горанчето у нас. Защото като дадеш на един човек някакви джобни пари той с тях отива не в банката а отива да си купи нещо. Купувайки това нещо той стимулира търсенето му и производството му. Т.е. парите сигурно отиват само в реалната икономика без посредничеството на разни банкстери или ченгесарски колекторски фирми. Схванахте ли разликата между Тръмп и горановчето? 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 21  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.