Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

за силите на злото
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Аз и в предишните си проекти пръв у нас писах за пръсканията с химикали над света от силите на злото. Години по-късно след мен вече и бившият директор на ЦРУ Бренан го призна и чаак тогава и доносникът на ДС 'не се страхувайте' започна да говори за 'кемикъл трейс' (следите с всякакви химикали оставяни от самолетите на янките). Надявам се и вие вече сте видели как при ясно небе и хубава прогноза за утре изведнъж разни самолети започват да се надпреварват да правят облаци и то все близо един до друг с цел по-голяма плътност и хооп ... на другия ден облачно и вали някакъв мръсен дъжд (поглеждайте като изсъхнат капаците на колите си)..
Но да беше само това? Ами 'ваксините' на Бил Гейтс? И затова пак вече съм писал в предишния си проект. И за това че т.нар. коронавирус е биооръжие също писах. 
Но ето, че вече започват да се плашат и самите по-сведующи янки от вършеното от самите тях.
Например известният инвеститор Джереми Грантъм в официално писмо наскоро предупреди, че падането на раждаемостта у нас, в Русия и другите страни от Източна Европа може да се ускори в близките години заради увеличената вече химическа токсичност.
Така на практика деца вече ще имат само богаташите пише Грантъм.
Грантъм е един от основателите на ГМО през 70-те години на миналия век. Известен е и с това че предвиди и последните два пазарни балона в САЩ (дот-комите напр.).
Цитирам го: 'Вмешателството расте с такива бързи темпове, че ако нищо не предприемем, то вероятно ще станем стерилни само след няколко десетилетия и тогава само богатите ще могат чрез екзотична медицинска помощ да имат деца".
Като доказателство за това как увеличените количества химикали в околната среда ни влияят, Грантъм сочи и рязкото съкращаване на популацията не само на пчелите а и на ред други насекоми.
По същество - пише Грантъм - 'или разрушаващите ендокринната система химикали ще изчезнат от бизнеса, или ще изчезнам ние!'.
Още по-ясно се изказа и Оливър Стоун - режисьор на такива нашумели филми като 'Взвод', 'Роден на 4 юли', 'Земя и небе'.
В интервю с експрезидента на Еквадор Рафаел Корреа той буквално казва следното:
;... ние подлагаме цялото човечество на опастност от ядрена война. Ние проявяваме агресия ... и това никога няма да свърши. Президентът ни дестабилизира целия свят а го критикуват за недостатъчна твърдост. Когато каза, че ще изведе войските ни от Сирия, демократите му се нахвърлиха. Няма надежда, докато в САЩ управляват две десни партии. Кой ръководи всичко? Кой контролира ситуацията? Сякаш е вълшебникът от Оз. Той държи поводите и в дясната и в лявата ръка. Но тези отляво всъщност са имитация. (Като курнелата у нас). ... САЩ не заслужават никакво доверие! ... добре аз приемам гледната точка на водещите СМИ. Но искам да чуя и алтернативно мнение. Но ние не чуваме гледната точка на Иран или Китай или Корея или Венецуела. Това ни е недостъпно. И това е възмутително. В резултат хората глупеят пред очите ни. Аз наричам това масова хипноза. Те контролират медиапространството, блокират достъпа до алтернативна информация. ... с пари купуват медиите, с пари купуват и кандидатите. В Америка има твърде много корупция, повече от коя да е друга страна (съмнявам се, че е повече от териториите на тиквата ама щом казва Стоун - бел. ЙЙ).Те казват че Русия е корумпирана, но аз считам, че корупцията в САЩ е много по-голяма - казва Стоун.
И това е масова хипноза!. ... ДЛЪЖЕН СЪМ ДА КАЖА СЪС СЪЖАЛЕНИЕ, (ЗАЩОТО СИ ОБИЧАМ СТРАНАТА), ЧЕ НИЕ СТАНАХМЕ СИЛАТА НА ЗЛОТО. Ние станахме силата на злото за хората, които искат промяна, за тези които се стремят да подобряват нещата. За хората! За обикновените хора! От това нищо няма да излезе. Знам, че нищо няма да излезе. Това ще ни се върне като бумеранг. В света действа някаква историческа сила. И ако моето мнение няма особено значение, то в крайна сметка съществува своего рода 'морална дъга на Вселената' за която говореше навремето мартин Лутър Кинг';

Край на цитатите и на Стоун.

В заключение само ще кажа, че едва ли дъгата на вселената ще ни спаси, ако не се спасим самите ние. Както помним от историята, янките си убиха Лутър Кинг и от това не се сгромоляса вселената. После убиха и Джон Ленън и светът не стана по-добър.
Моралът е всъщност страх. Страхът да не те постигне същото. А днес ни морят и с химикали от самолети и с ГМО в храните и с унищожаване на водите (лакомата сеч на горите ни от ДпС визирам) и с 'концесиите' и с какво ли не. Но щом сме 'не сме народ а мърша' - вече знаете какво предрече Грантъм.
ИЗМИРАНЕ!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 40  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.