Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Въпрос за БАН и БАНИ-те
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

В момента върви война. Още щом обявиха без никакви предизвестия и обсъждания извънредното положение и веднага стана ясно кой е започнал войната. Защото през 5 минути тогава ни обявяваха, че видите ли банките и аптеките щели да продължат да работят. Тогава още казах на жена си, че е ясно кои ще ловят риба от мътните води - банкстерите и фармамафиите.
За банкстерите как ще ни натресват банкстерския концлагер вече стана ясно. Видите ли банкнотите заразявали и трябвало само те, банкстерите да решават кога и колко и само на кого да пуснат нещо в кредитната му карта. А как решават банкстерите вече и това стана ясно. Както виждате над 70 милиона лева изсипаха 'помощ' на банкстерска 'колекторска' фирма за да ни дообира. 'Помощи' вече получиха и близкият до управниците домус за заплати на футболистите на лудогорец (знаете, какви огромни заплати получават футболистите), помощ вече получават и казината... изобщо данните за 'помощите' са публични и е очевадно на кого се отчита горановчето.
Вече се питате: а каква е файдата на фармамафиите, че да са в съюз с мракобесниците на човечеството?
Най-ясно на този въпрос отговор дава един известен индийски доктор по системна биология, завършил МИТ (най-популярния все още технически ВУЗ на САЩ) Шива Фуадурай (Shiva Ayyadurai) в интервю за Гласът на Германия. Самото заглавие на интервюто вече говори: 'Под короната Бил Гейтс, клинтънките и Цукерберг (на фейса) искат да въведат принудителната медицина'. Т.е. няма искаш - не искаш: задължителна ПЛАТЕНА 'ваксина' и без удостоверение за вкарани в тебе отрови няма мърдане. А Бил Гейтс вече се е похвалил, че е почти готов и през ваксината му да ни се вкарва и чип. Естествено, че един чип в човека, без да е вързан с някакви други системи сам по себе си не върши работа. Затова и може и да се чудите за чий и нашите ДанСъри ще вкравали в регистрите си не само учениците но и децата от детските градини, но като се замислите за чипа и трябва да ви е ясен вече отговора нерде ДанС - нерде принудителна 'медицина'.
Аз в предишния си проект често съм превеждал и чат-пат си и пиша с един руски вече възрастен като мен, но бивш кагебеец. Та този кагебеец преди дни написа статия, че му станало ясно какъв експеримент върви в Москва в момента. Ако не знаете, там с мобилно приложение получавате QR-код, чрез който преминавате по КПП-тата. Руският кагебеец е изненадан, че всичко това работи и никой не се е оплакал от грешки до сега. Т.е. връзките между камерите за външно наблюдение, записите на кой за къде е издаден пропуск и т.н. всичко в Москва работи безупречно. И си задава кагебеецът риторичният въпрос как всичко е заработило изведнъж, като си знаел и той що за бъгаджийски програмисти си имат и там. И прави правилният извод, че такава система не тръгва за един месец. Т.е. путинската олигархия тихичко им е готвела вече цифровия концлагер от поне няколко месеца от преди и че тихичко всичко е тествано и тихичко са наливани огромни пари, защото както казва руснакът явно и там се краде през IT, макар и не чак толкова колкото горанчетата у нас например за т.нар. електронно правителство.
Та излиза, че и у нас ДанС се е засилила да работи по въпроса за цифровия концлагер и единственото ни спасение може да е, че пак я сирма ще си делне поредните милиони и всичко ще е както с нападжийските им и незеокаджийските им 'софтуери', я чиповете във ваксините им няма да работят, защото ще са закупени пак чрез някоя далавера тип 'фурми' за агнешко.
Тази, втората опасност не е никак за пренебрегване, защото може да стане страшно както с тестовете за коронавирусите им.
Според статия на Сергей Латишев, публикувана оняден в портала със собствена и телевизия 'Цариград', цитирам заглавието още: 'тестовете за коронавирус са заразени: САЩ сами са организирали епидемията'.
За да не си мислите, че авторът просто пише фейкове, статията се позовава и на близкия до ЦРУ 'Вашингтон пост', който в статия от 19 април твърди, че центърът по контрол и профилактика на заболяванията на САЩ (CDC) е допуснал 'неявен научен сбой'. Но по-важното е, че фирмата Eurofins от Люксембург, отговаряща за доставката и съответно и качеството на тестовете за коронавирус в официално писмо е предупредила правителствените лаборатории на Великобритания за намерен в доставяните от САЩ сонди и капсули на тестовете самият коронавирус. Информацията изтече от Великобритания от статия пък на The Telegraph.
Така, че не дай Боже наистина Помпео да вземе и да даде на тиквата такива 'подаръци' и на нас. Тогава съвсем ще стане ясно като как вирус, който по принцип не живее изобщо над 70 дни, продължава да се намира според щаба на тиквата у нас.
В този аспект, ето, някой е предупредил лабораториите на Англия. Но Германия, която сама си произвежда собствени тестове, както виждате тества наред и няма нараствания на заразени.
Та въпросът ми е към БАН и БАНИ-те: Кога ще си върнат  заплатите, плащани им от нашия джоб?
Защото до сега, за вече два месеца извънредно положение (разбирай война), не съм чул какво точно работят ни института по криминалистика на МВР, ни инстутите по органична и по неорганична химия на БАН, ни института по биофизика и биомедицинско инженерство на БАН, ни купищата вече медицински институти с купища доктори на науките у нас.
До сега ни веднъж не съм чул ни тиквата ни черния му генерал да са казали, че са възложили нещо на някой наш научен център и че са получили такива и такива резултати или отговори.
Един институт на БАН по микробиология се похвали само че работел по някакви ваксини, ама то било по финансиране на французите (разбирай пълни техни права).
Тогава за какво получават заплати и БАНИ-те и те като контрольорки в градския транспорт?
За да са верни само на гробаджийската Му власт!?
Обяснявам им, преди да са се подписали георгимарковците под поредния си политически пасквил, че освен ако не вземат банкстерите да убият някак Тръмп, оста банкстери-фармамафия няма да спечели войната срещу Силите, които не искат повече печатане на пари и раздаване само на свои без нищо насреща. Силите финансиращи само силиконови цици, татуси и педерастийство все пак ще бъдат победени.
Да, ама ние, както винаги, сме подлоги точно на тези най-мракобесни сили.  И затова няма как да да не стигнем в недалечно бъдеще и до въпроса, както запита преди дни един младеж немисирка от 7/8, за отговорността.
И понеже си зададох въпроса към БАН и БАНИ-те кога ще върнат заплатите си ако имат малко срам, и понеже споменах, че вече върви третата световна война, и понеже описах силите на оста на злото и защитниците на Човечеството, от тук нататък ще започна да анализирам и ходовете на воюващите страни и ситуацията по фронтовете (например петролен, например финансов, например медиен и т.н.) в следващи си статии.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 9  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.