Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата световна 2
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

В първата част на писанията си за днешната Световна война стигнах до сводките от фронтовете и.
Нека да започна с нефтения фронт. Защо? Ами защото доларите до сега на практика бяха нефтодолари. До сега. И аз в началото бях озадачен че Русия се покри в новата война. Просто заряза и Сирия и Китай и Иран. Е има достатъчно информации от Русия, че фашизмът, на който сме подложени днес се е харесал и на руските олигарси. Има достатъчно данни и как олигарси са привиквали губернатори и са им заповядвали да затворят губерниите в които им са заводите за да си имат роби. Има и достатъчно данни че олигарсите, опиянени от банкстерите дори са се опитали да стъкнат и преврат и на Путин. Мръсницата на банкстерите набиулина дори поиска да затъкнели устата на Глазев. Но и мисля, че Собянин тепърва ще гризва дръвцето. Въпреки, че системата му на Москвиенцим се оказа желязна и май и Путин ще поробва с нея руснаците (или ще си изпроси нова гражданска война с нея). Москвиенцим не е моя дума а руска дума за нова Москва.
Изобщо, Русия я чакат интересни времена, но нека да опиша конкретно ходовете и.
Учудих се, както казах, че Путин се ската от новата война. Но в момента, в който ФРС на САЩ пусна своята ядрена бомба (купища необезпечени напечатани новенички зеленки хартийки), Путин взе, че свали цените на петрола. Драстично! Саудитите се вързаха на играта и свалиха и те цените, надявайки се, че както по времето на Рейгън ще убият с това Русия. Да, ама не, както казваше един доносник на ДС. Стигна се до даже отрицателни цени на петрола!
В резултат?
Ами вместо да заминат за наемане на наемници за оранжеви революции и за режисирани бунтове и плащания на свои хора както до сега, необезпечените долари, напечатани от ФРС изведнъж бяха засмукани за закупуване на евтин петрол.
tankeriteЗнаете ли в момента какъв ужас е от пълни с петрол танкери по цялото световно крайбрежие? Вижте на снимката как изглежда американското крайбрежие днес.
Даже аз като си ходих преди седмица на село изведнъж забелязах на пустите ни до сега гари купища цистерни. Например русенската Бяла има петролна база. И както през април гарата беше пуста и даже заключена, изведнъж сега, през май препълнена с цистерни! И изведнъж като чух, че врагът на народа с прозвище тиква щял да прави държавна верига бензиностанции ми светна поредната далавера като Лафка. Т.е. накупили са и нашите купища петрол. И го пазят в цистерни вместо в танкери по световните крайбрежия. И явно ще ни врътнат поредната Лафка, но вече с тоя петрол.
Ама не е луд който яде баницата пак да се повторя. На тях им хареса далаверата с фурмите и безнаказаността.
Да се върна на Третата Световна, а не на мръсниците, които ловят риба в мътни води.
И така ФРС се принуди да напечата оооще една нова купчина необезпечени хартийки след първия ядрен удар. Но вече Тръмп знаеше и се беше подготвил и пусна новата емисия не на банкстерите, а на обикновените американци. Вертолетни пари, както го казва със страх врагът на народа си горанов.
В Русия като че ли Путин оцеля. Справка, например чайката излетя. Тук-там и някои олигарси поизмряха. Тепърва предстои по-сериозна чистка там сред самозабравилите се олигарси. Поне така аз виждам нещата.
В Китай, пак да се повторя, а ла гер ком а ла гер. (На война като на война). Председателят Си свика парламента на Китай преди дни. Ще следим за какво, ако излезе информация. Подозирам, че въпросът е дали Китай да тръгне на война или да капитулира пред Тръмп, разчитайки, че ще си избие после 'санкциите' чрез цените си и други финансови ходове.
Какво ще реши Китайското Народно събрание надявам се да научим скоро.
Да се върна на саудитите. Интересното е, че както е верен съюзник на янките Саудитска Арабия изведнъж реши да удави САЩ с евтиния си петрол. С което помогна на Русия да бъде ударен не само шистовия газ на янките ами и нефтените полета на Тексас, че даже и нефтодобива на Канада.
Мисля, че тихо саудитите играха по свирката на Русия под предлог, че уж унищожават Русия. А това стана не за друго ами заради Иран. Просто се уплашиха от Иран и неговите войни в Йемен. Нещо йеменските ракети зачестиха над саудитските глави.
Персийците, вече и те пълноценна космическа държава, както навремето те, а не Путин, спасиха Асад от янките, така и сега решиха да спасят Мадуро във Венецуела. Мисля, че не за заради себе си, а заради съюзническите си дългове към Китай.
И какво стана? Ами ястребите на Пентагона решиха да ударят Венецуела както навремето в залива на свинете в Куба. Но някак си венецуелската армия успя да отбие десанта, че даже и да излови наемниците на янките и да ги изложи в медиите.
Мисля, че пръст имаше Иран. После иранците, за да помогнат на Мадуро засилиха свои танкери с бензин за Венецуела. Янките скочиха и обявиха, че ще стрелят по иранските танкери.
Да, ама не, както казваше същото леке на ДС. Иранските танкери стигнаха необезпокоявани вече Венецуела. Което показва какво са янките. ЛГБТ, сиреч педеруги.
Не посмяха даже на един Иран. Затова не знам как ще посмеят на Китай. Да не говорим за Русия.
Просто се чудя как при тези лайняни си системи банкстерите тръгнаха ва-банк. Ами то можеше поне нещо по-сериозно от ковида на мутафчиите да измислят. Явно прекалено много са разчитали на купените от тях мисирки в медиите и политици.
Защото и политиците вече изгърмяха.
Например в Нигерия стана ясно, че Бил Гейтс е предложил на депутатите от палатата на представителите подкуп от 10 млн. долара с цел набързо приемане на закон за задължителната ваксинация. Колко е предложил помпеото за да си експериментират янките ваксините с нас не знам. За всеки случай не само в Африка ами даже и в италианския парламент депутатка гневно поиска бил гейтс да бъде съден. Аз например подписах подписката внесена в Белия дом на САЩ с искане и в САЩ фондът на бил гейтс да бъде разследван от Конгреса им за престъпления с ваксините му. А вие?
Още по фрапираща информация дойде и от Мадагаскар. Според самия президент на Мадагаскар Андри Раджоелина, след като дал интервю за 'Франс 24 нюз', че те имат билка срещу Ковид наречена «COVID Organics», приготвяна от някакво растение артемизия, СЗО (платената от бил гейтс световна уж здравна организация) предложила подкуп в размер на 20 милиона долара за да вкарали в препарата си мадагаскарците чиста отрова! Ако не ми вярвате, дайте търсене на в-к Tanzania Perspective и името на препарата им.
Както виждате, не всички по света са мутафски гологлави лешояди и не са явно готови за някакви си 10-20 милиона долара да си прецакат народа си.
До тук толкова за ситуацията по петролния и купените сиененски фронтове.
Очаквайте и трета част, но след като видя какво точно ще реши преди дни свиканото народно събрание на Китай. Защото съществува и реална опасност войната с програмирания и управляем тестов ковид да прерастне и в гореща.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 65  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.