Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата световна - втория фронт.
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Че банстерите си решиха, че като контролират медиите и вече са победили, се оказа мааалко преждевременно. Човечеството наистина бая изкука. Невероятно е колко и наши лелки са вече зомбита. Но не толкова, колкото им се искаше на банкстерите и бигфармите им. Ето и у нас. Хем тиквениците крадат. Хем им се краде още повече. Но и си дават сметка, че с 'генерали' с голи глави като на предателя дедо Въльо няма да стигнат по-далеч от Народен съд. Че може и по-лощо - един от предателите с бръснати глави от времето на Априлското въстание например, после е просто убит от съселяните си.
Но да, сега да говоря не за тия които ни управляват с голи глави като предателите на народа си тогава. Няма да говоря по принцип за ДС със стриганите глави.
Темата е вървящата Трета световна война.
Прекъсвам с информациите от текущите фронтове.
Защото банкстерите изведнъж видяха, че без да унищожат Тръмп няма как да победят.
А Тръмп не просто не е със стригана глава както нашите продажници.
И се наложи изведнъж да се даде мааалко само отдих на робите на коронабесието.
И се наложи изведнъж, ей така, както си трябваха маски и ръкавици даже, изведнъж в САЩ за платените соросоиди на клинтънското мракобесие да не важи нищо. Ни маски, ни ръкавици, че и полиция да не важи даже. Как така до вчера трябваше карантина а днес трябва да търчат по улиците и да замерят полицията и уж коронавирусът им вече да го няма? Нали ако го имаше при тези масови протести в САЩ, до сега трябваше наистина моргите да са препълнени?
Не, аз питам мутафчийския дедо въльо! Той, мутафчийския стриган враг народен да ми обясни за чий аз да ходя още с маска посред горещините, при полжение, че даже противната билгейтсовска СЗО вече обяви че маските са ВРЕДНИ! за здрави хора!?
Кога вместо да се извинява дедо въльо мутафчиоолу от новото време ще се яви пред Народен съд!?
Уфф, пааак му набрах на тоя само като му чуя и фамилията мутаф... какво ли беше? Темпераментен било мутафооолу по езика на бившите ни поробители. Сигурно затова и Ердоган би го използвал както го използва и приятелят му тиквата. ПФУ!
И все пак да продължа с мнооого по-важните врагове на Човечеството.
И така, след като се видя, че Тръмп хитро им поведе, банкстерите наистина решиха, че ако трябва, ще разрушат и САЩ. И го правят вече. Чрез клинтънската им 'ГЕРБ'. Но нещо започва да намирисва там на Гражданска война, за която още преди две години предупреждавах в предишния си проект. Нищо, че засега според соросоидите имаме поредните отработени 'протести'. Намирисва на извън контрол, защото Тръмп хитро си създаде свои 'милиции'. И въпреки че и Пентагона вече май не е с Тръмп и клинтънките, които се хилеха над смъртта на Кадафи вече разформироват даже полициите, то народът започна да си прави свои 'съвети' там. И да си създава свой си ред. Нещо, което знаем как от Февруарската революция е довело до Октомврийската революция в Русия.
Между другото Пентагонът да си знае. А ако не знае - мустафите им от тук да го информират, че повечето руски генерали всъщност сами, а не болшевиките са свалили царя и са поддържали Ленин за да победи във ВОСР. Подозирам, че и в Пентагона днес е така както в руския Генщаб през 1917.
А дали Тръмп ще удържи на върховния натиск на банкстерите аз не знам. Наистина те вече май просто искат да го убият. А ние паак за съжаление сме не даже и с Тръмп.
За сега Тръмп бавно и полека си води войната. Ето, да знаете: Върховният съд на САЩ осъди Бил Гейтс и заяви, че никой не може да бъде подлаган на задължителни медицински процедури! Запомнете го!
Мога да ви цитирам и разпоредбите на Нюрнбергския съд на народите над фашизма в този смисъл, но чакам новия Нюрнбергски съд вече над банкстерите и фармамафията.
Не се шегувам и не съм луд. Натам отиват нещата. клинтънките нямат никакъв шанс да победят тази есен на каквито и костинбродски да са избори. Остават им безредиците.
мутаф..., какво беше, че ме е срам вече, ще трябва да отговаря! Да отговаря за това колко вече българи са лишени от елементарно здравеопазване защото не са коронаНАШИ.
Колко българи умряха от инфаркти и инсулти за два месеца! Питам онова там престъпно лакомо анани... какво беше? ТЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ!!!
Трябва бързо да си решим националните проблеми, защото съединените мръснишки държави си отиват. Тръмп май даже и Германия е обещал на Путин само и само да оцелее. Не знам само Путин какво е обещал на Ердоган. Защото янките май ги устройва една малка война между Турция и Гърция за Средиземно море. За да спрат Ердоган в Либия.
Ето, затова в съединените мръснишки държави вече не става дума за карантини, а за бунтове. Без маски. А у нас с маски даже и в хипермаркетите. Даже и при над 30 градуса наоколо! Престъпници!
Ама щом все още сме 'не сме народ а мърша'?
Вие дали си представяте Ботев да е с маска? Защото турците са пуснали масово 'новини', че върлува страаашен ковид по гяурските територии?
Сами си отговорете. На мен иначе ми е ясно за чий тази година от немай-къде само включиха сирените на 2 юни и ги изключиха след секунди, при положение, че иначе през ден, през два ни надуват главите със същите сирени с "внимание, внимание', че било учение?
На фашистите им хареса. И затова идат тежки времена. До тук, някой ще каже, че само за Йелоустоун не съм познал. Да, ама не, както казваше един доносник на ДС. Преди дни пааак се люля там в Йелоустоун земята. Може и да го подготвят, както писах, за регулирана причина. Представете си, че Тръмп все пак оцелее и след ноември, т.е. след няма и половин година и е преизбран за още 4 години. Е, как тогава той пък ще накара янките си да си седнат на задника и да заработят и новите съдилища, но и икономиката все пак? Утре (10 юни) се очаква ФРС на САЩ да стигне до безпрецедентните отрицателни ставки. Печатницата работи. Но и Китай вече се отказва от американските 'трейджърис' с главоломни темпове. Вече Япония на практика държи масата американски дълг.
Е?

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 22  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.