Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата и Баце
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Изразът 'враг на народа' не е от БКП измислен. Hostis publicus е термин от римско още време и за враг на народа например е бил обявен Нерон, който е запалил Рим, а по късно и самозабравилият се император Комод.
Наскоро нов живот на понятието 'враг на народа' даде не кой да е, а Доналд Тръмп, който обяви за врагове на народа някои американски медии. (Не че домуско-пеевските у нас са по-различни).
Аз не съм историк и не мога да изровя римската дефиниция за враг на народа, но си мисля, че управник, който налага закони, които водят до разрушаване на здравето на поданиците му няма как да не е враг на народа си. А какво е законово да караш здрави хора да носят при 30-градусови горещини маски? Да си дишат собствените изпарения!
Според самите лекари, некупени от фармамафията и фининтерна, само след два часа носене на маска и тя вече е разсадник на инфекции. Просто под маската се образува влажна атмосфера, която е страхотна почва за бактериални натрупвания. Известният руски лекар и кандидат на медицинските науки Владимир Зайцев твърди, че ако страдате от белодробни заболявания носенето на маска си е направо опасно, защото затруднява дишането. (Това ли ти е целта Ананиев?). В резултат, в горещините се повишава и кръвното налягане! Т.е. и хипертониците и кардиоболните и диабетиците и алергозависимите наистина могат и да си заминат по причина задължението да носят маските.
Изглежда, че бандата на Баце е взела много присърце идеята на Бил Гейтс за редуциране на населението, защото решиха, че три месеца орязване на правата на българите им е малко и явно смятат вече ей така, когато им хрумне, тогава да правят фашистки блокади. Хубавото е, че вече един кмет на селище у нас даде една такава фашистка блокада на върховния ни съд. Сега чакам да видим има ли честни съдии или и те са както т.нар. ни лекарски уж съюз. Дано само съдиите да не се изкажат след мнооого години, когато вече няма да има даже Баце да отговаря. Така, както наскоро се произнесоха за т.нар. чума в Странджанско, когато ордите на Баце изтребваха козите и овцете на хората. Да, съдът каза, че чума тогава е нямало. Имало е просто значи геноцид и затова и аз вече ползвам като Тръмп термина врагове на народа. Но какво от това? Да не би някой сега да възстанови козите на баба Дора? Затова както и да се произнесе след време съдът, че Ананиев е враг на народа - какво от това, като вече незнайно колко хипертоници и сърдечно болни ще са си вече заминали от новата ни принудителна уж медицина?
На мене ми е ясно защо Баце с пищова до главата извади сега пак маските. Просто за отвличане на вниманието от въпроса като как са се озовали в чекмеджето му еврата и златото.

Аз често съм цитирал един възрастен руски кагебеец Булочников. Ето какво казва той за подобни случаи:
Чем ещё полезен коронавирус для власти?
А тем, что ссылаясь на ковид можно убрать неугодного чиновника, которого нельзя просто уволить (Скажем, слишком много знает). Мисля, че и Баце затова затвори по едно време министерството си на земеделието. Както се казва 'под слънцето нищо ново'.
Но относно враговете на народа ни възникна от скоро още един въпрос:
Батька Лукашенко вече проговори в Беларус. Той лично в ефир заяви, че от МВФ са му предложили 940 милиона долара за да въведе карантина и там. Той ги е отказал. Явно нашите не са ги отказали а са решили да си ги разпределят. Ако не ми вярвате, ето думите на Лукашенко: "А МВФ продолжает требовать от нас: вы давайте карантин, давайте изоляцию, давайте комендансткий час! Слушайте что за глупость!" Буквално на български думите са 'А МВФ продължава да ни натиска с наложете карантина, наложете изолации, въведете комендантски час! Чуйте ме: що за глупост!".

Глупост ни глупост Баце на нас си ни ги налага и то когато му хрумне и както му хрумне. Надявам се вече да е ясно че не става дума за нищо друго а за платена атака на банкстерите над Човечеството. Сталинката нали е лична позната на Баце. Може и повече и от на Лукашенко да му е пуснала. А сега да търсят нови заеми за да заличат следите на 30-те мевефейски сребърника.
Накрая искам лично да запитам и останалите кунчевци и генералгоджита: Поне изказванията на мръсниците от СЗО не четете ли бре? СЗО - световна здравна организация, напоследък изцяло зависима от мръсника Бил Гейтс.


На 8 юни т.г. не кой да е а техническият ръководител на СЗО по Ковид - Мария Ван Керхов, на специален брифинг заяви че пандемия няма! Така самата СЗО затри всички измислени аргументи в полза на задължителните ваксини и проследявания на контактите ни. За сведение на ананиев, ето самото видео: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=6MrWfw46NT0&feature=emb_logo
Ето как руски лекар тълкува Мария Керхов:
Вдруг ВОЗ только что взорвала все эти нарративы, которые так агрессивно выдвигали CDC, губернаторы-демократы, д-р Fauci в Белом доме и даже сама ВОЗ. Теперь, основываясь на новом поступлении ВОЗ, не только каждая блокировка должна быть немедленно прекращена. Любая попытка правительства начать новые блокировки должна быть категорически отвергнута как совершенно беспочвенная и антинаучная.

Источник: https://fishki.net/anti/3343447-voz-neozhidanno-zajavil-chto-pandemii-koronavirusa-net.html © Fishki.net
Ще преведа само последния ред за Ананиев специално: Всеки опит на правителство да започне нови блокади трябва категорично да се отхвърля като съвършено безпочвен и антинаучен. Антинаучен счетоводителю Ананиев! Антинаучен!
Изречението е и за сведение и на съдът, който ще гледа делото повдигнато от оня кмет, за което дело писах по-горе.

 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 74  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.