Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата световна - сводка от окопите
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

И така, след началното разпределение на силите и недобре подготвената, но масирана и тотална атака на световните мръсници (пак да ги обявя за да се помнят - фининтерна, т.е. банкстерите, биг-фарма т.е. Merck, Pfizer, и т.н. и GAFAM т.е. Гугъл, Амазон, Фейсбук, Епъл и Майкрософт), постепенно се формирва и фронтът срещу тях. Аз вече писах как до тук вървеше войната основно между главните мръсници - банкстерите и фронтът на искащите реална икономика т.е. Тръмп и Путин и Председателят Си. И въпреки, че от началото т.нар. лекари и т.нар. учени просто бяха купени от фининтерна и застанаха направо срещу Човечеството, с времето започна организация и вече има и фронт и от тях срещу алчните им 'колеги'.
Хубаво е че точно на този сложен и тънък фронт начело застана пак Русия и отскоро и Европа.
И понеже се водим за страна-членка на ЕС, е хубаво да се разкаже на хунтата ни с престъпните и щабове какво точно се случва тези дни в Европа.
И така, в Германия беше създадена извънпарламентарна (т.е. честна) СЛЕДСТВЕНА комисия за разследване на мерките по т.нар. коронавирус и въведената и там карантина. Който не ми вярва може да види пресконференцията им по линка
https://www.youtube.com/watch?v=yISI__dpyIw&feature=youtu.be
Освен на немски, по желание на самите немци е преведена и на руски.
Освен това в Хамбург беше създадена организация 'Лекари за истината'.
Понеже и в Испания гледат като у нас на тиквите си на власт да се възползват от коронабесието и да въвеждат какви ли не фашистки закони, и там вече има 'но пасаран'. Там се създаде асоциация на лекарите «Medicos por la Verdad». Видео от една от масовите им прояви можете да видите на
http://www.verdadypaciencia.com/2020/07/madrid-medicos-por-la-verdad.desmontando-medicamente-la-falsa-pandemia-del-covid-19.html
Мисля, че заглавието, макар и на испански е ясно: Desmontando medicamente la falsa pandemia del COVID-19 Все пак Фалса пандемия и фалша на пандемията звучат еднакво.
На 25 юли пак в Мадрид но вече с участието на лекари от цяла Европа (не не говоря за алчната мафия на белите престилки у нас) се състоя пресконференция на която ясно беше казано, че не е нормално това, което се прави.
Ето извадки от двете пресконференции (тази в Германия и тази в Мадрид):
1. Карантината е най-бързия начин да ни снижат имунитета, а маските означават заразяване на здрави хора. (Да се помни като го съдим Ананиев и генерала годжи)!
2. На немската пресконференция е заявено открито от лекарите, че няма нито едно научно доказателство, че здрави хора трябва да носят маски. Това е ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ! (Да се помни като го съдим годжи генерала).
3. 90% от хората заболели от т.нар. Covid са били преди това ваксинирани против разните птичи и т.н. грипове!!! Замислете се какво ще стане след новите им 'ваксини'?
4. Открито е бил нападан Бил Гейтс с неговите намерения за чипизация и задължителна 'ваксинация' на човечеството.
5. Открито е била нападната СЗО. Д-р Гастон открито заявява, че правителствата по света се подчиняват на СЗО, въпреки че знаят че всичко е лъжа.
6. Излезе нов термин - 'псевдонаучна диктатура'. Като гледам как тиквата призовава висшата си уж шефка да си признае че е проста кърджалийска путка явно всичко с псевдонауката е вярно.
Важното е че лекарите са се договорили вече, че ще искат винаги задължително отваряне на записаните за уж умрели от коронабесието от патологоанатом. Защото въпреки забраната сега (за чий забрана?) трима лекари от Италия са отваряли записани за умрели от коронабесието и са доказали че, сега ВНИМАНИЕ: Ваксината против грип тази година е съдържала също и H1N1, а също и полисорбат 80 и триолеин, които причиняват увреждания на клетките. А всичко това предизвиква цитокинова буря и COVID-19. Сега вече схванахте ли за какво служат 'ваксините' им? Да прокарват слеващите им ходове?
Пак повтарям това не е теория на конспирацията а факти от пресконференциите. Който не вярва да ги изгледа и да си ги преведе сам.
Хубаво е да знаят и наши пострадали от коронабесието на ананиев и годжи на кого да пишат с факти какво им се е случило и държавата-кочина според немците. Това са сериозни европейски обединения. И германските и испанските.
И накрая за да си представите мащабите на измамата само един пример:
В популярната в САЩ мрежа Туитър от няколко месеца някакъв @sciencing_bi е разпространявал какви ли не небивалици на банкстерите от името на професор от Аризонския университет. 'Професорът' се обявил за родом от бившето индианско племе Хопи. След като от март до сега 'професорът' си свършил мръсната битивийско-новотелевизионна пропаганда сега изведнъж 'професорът' решил да умре. Т.е. 'колежка' на професора Бетан Маклафлин обявила в акаунта му че е починал и спира пропагандата.
И веднага се разбрало:
1. Че никакъв професор от ASU (Аризонския университет) не е умирал наскоро.
2. Че никой родом от племето Хопи не е умирал наскоро.
Между другото, ако имаме не подопечен на хунтата ни НСИ, би трябвало и ние вече да имаме данни за общата смъртност (умрели изобщо граждани на България) за периода януари 2020 - юни 2020 и тогава ще лъсне и у нас цялата истина защо ананиев и годжи-генерала са за Народен съд!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 22  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.