Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата световна: първи контраатаки
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Както виждате фашизмът и у нас трайно се настани и няма намерение да си ходи. Терорът 'с маска или без маска' или 'с ваксина или без ваксина' или там 'с чип или без чип', вече се вихри яко и разни крадливи мръсници, като нашите на власт, с удоволствие назначават ли да назначават още и още 'охрана' за срещу позволилите си да са без маска или там без задължителна ваксина или там без чип в главата. Добре, че тиквата не е назначил на заплата от заемите му от вече открито смърдящия евроколхоз и охранители по къщите ни.  Някой циганин от избирателите му за охранител да ни 'охранява' дали случайно не си изключваме телевизорите си и да останем извън зомбопропагандата и дали случайно някой все още останал Мъж не се доближава на под два метра и без маска до жена си. Може и да мислите, че не съм прав, но хайде обяснете ми на какви логични и законови основания тиквата продължи с коронабесието вече и през септември? Обръщам внимание, че през август имаше температури над 30 градуса на сянка (40, че и 50 на слънце!), а септември се очаква да е даже още по-горещ!. Но не! Коронабесие! Маски посред жегата! Мрете сиреч мамка ви, ни казва антинародното ни правителство.
Тиквата плаши ли да плаши какво се очаквало есента. Почти както и генералът му годжи ни плашеше с чувалите.
Имало било вече два месеца протести? Що ли си мисля, че това не са протести а платени от световните банкстери отвличащи вниманието ни от коронабесията им зомбоакции?
Че за два месеца не съм чул веднъж да са се събрали да са решили ще създават ли 'оттечествен фронт' или там 'звено' или 'сговор' за България? Оставка на гешев и тиквата и това е. И като се смени да речем тиквата с караянчева и гешев с цацаров или там борис велчев какво ще се случи?
Много показателно е и държането на присъдружната на престъпниците на власт курнелска бсп. Както виждате и курнелата сега реши да прави избори. Т.е. да отклонява вниманието на де що останал честен комунист от дележа на 'помощите' за 'корона'-послушанието.
Това е истината за състоянието по територията нарочена за опразване с цел да има къде да дойдат янките и това се и прави.
Стройте им оооще хотели и къщи за гости и изгонвайте оооще Българи в чужбина. Щом няма кой да ви прати на Народен съд? Навремето Народът ни бързо е стъквал и хайдушки чети и оранжеви гвардии и бойни групи и партизански отряди и горянски чети. И разните дедовъловци набързо са си получавали присъдите. Днес правим шоу за зомбоканалите. И ниищо друго.
А не трябва да забравяме, че точно днес имаме работа с чудовища, които нямат грам човещина. И затова трябва да сме бдителни и готови на всякакви сценарии, защото те вече реално извършват геноцид над народа си.
И докато у нас обсъждат ваксините и в кой старчески дом да пробутват 'зарази', по света вече нещата започват да избуяват в реални не само протести, но и действия. Аз вече писах за истински организации на истински лекари, а не за алчни далавераджии с бели престилки като у нас.
2659705 900Но ето че след истинските лекари на Запад, на бунт там се вдигат и народите.
Тази събота (29.08.) в Берлин се състоя мощен народен протест против коронабесието. В разните битивита и нови, естествено, че нямаше никаква информация. Нямаше грам информация и в уж опозиционната 'Дума', че и в 'Дневник' дори.
Ето как това беше отразено единствено в уж опозиционния (но все пак на доносника с прозвище академик на ДС) сайт 'Фрогнюз': Полицията в Берлин осуети протеста на над 18 хиляди демонстранти срещу мерките за коронавируса. Това е заглавието а ето и текст от бедното съдържание: Протестиращите размахваха германски знамена и викаха "Меркел трябва да си отиде!", - призив, често използван от крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" (AfD) срещу канцлера Ангела Меркел. Над 3000 полицаи, включително 1000 федерални полицаи, заедно със специализирано оборудване, охраняваха протеста.2660183 900
Както виждате нииикаква информация за това, че не 18 000 а над само заявените 22 000 са протестирали и както виждате са запълнили такъв широк берлински булевард чак до центъра!.
Сами вижте снимките и сами преценете кой и защо ви манипулира.
Аз мисля, че авторите на сценария 'пандемия' вече загубиха контрола над ситуацията и вече започнаха бунтовете. Само се запитайте: възможна ли е безопасна ваксинация при тази катастрофално корумпирана фармаиндустрия, т.нар. 'лекарски' 'съюзи' и правителства, след като вече стана ясно че тъмни банкстери, престъпни big-pharma & GAFAM изцяло контролират местните колониални администрации? Та не аз, а западни специалисти вече описаха как Фаучи го чака затвор, как лондонския колеж мами, как форт детрик го затвориха, как сега правят учения за запълване на празните все още, но готови концлагери на ФЕМА в САЩ.
В предишната си публикация (от окопите) както вече напомних, писах кои са европейските организации против коронабесието.
Сега ще ви разкрия и кой финансира и организира антифашистките сили от САЩ.
Има един фонд. Самото му име достатъчно говори: Anti-Vaxxer.
Негласно начело на този фонд стои Робърт Френсис Кеннеди-младши. Да, да! Наследникът на същия убит от банкстерите американски президент Кенеди. Около антиваксинния фонд е цял клъстер от организации като «Children’s Health Defense», «Vaccine Choice Canada», «Health Action Network Society» (Канада), «National Health Federation» с филиали в Канада, Швеция и Великобритания, «Deutsche Gesellschaftfur Umwelt- und Humantoxikologie» (Германия), «CORVELVA» (Италия) и много още други.
Според специалистите на описаните организации, ковид-пандемията е била изцяло търговско мероприятие, в съответствие с плановете на Рокфелер наречени '1-3-30'. Цитирам например д-р Джим Стоун: 'Тестовете за ковид се продават по света изцяло в съответствие плана на Рокфелер 1-3-30 и колкото повече хора са тествани, естествено, че и повече заразени откриват. Всичко това се прави за да се поддържа чувството на страх и да се оправдава още по-голямата тирания от страна на властите'. Но дали не става и нещо още по-гадно? Дали тези 'тестове' на практика не са хитър начин да се получи достъп до вътрешността на тялото ни? Ето пълен и точен цитат от какво се опасява д-р Стоун: 'Използваните носови тампони са невероятно дълги (15 см) и достигат най задната част на носоглътката. Има ли някаква медицинска причина заради която пробата трябва да се взема тоолкова дълбоко? Тестовете за вируси, към които припознават и ковид не изискват толкова дълбоко проникване. Даже ДНК-тестовете се вземат с проста намазка от устата. Нещо не е наред с тези тестове. Могат ли тези тестове да се използват за тайно заразяване на хора? (С помощта на някакъв неврологичен проблем или увреждане на мозъка)? Затова аз искам да запитам дали действително вирус прави всичко това или вината е на тестовете? ... Ако разработчиците на наночипове са мислили къде да монтират наночипа си, то края на носоглътката, т.нар. решетъчна кост е идеалното място, защото пряко контактува с мозъка, състои се наполовина от нерви и който после се опита да си извади монтиран наночип просто може да се убие'. Край на цитата и пак да повторя, че това не са мои думи, а на д-р Джим Стоун.
През юли и лекарите от американската «Americans Front Doctors» скочиха против тоталитарните мерки и дезинформация около ковид. Тубите и фейсовете на ГАФАМ (гугъл, амазон, фейсбук, епъл и майкрософт) естествено, че цензурират и трият всичко от посочените организации.
Навремето Артур Шопенхауер е казал: 'Всяка истина преминава през три стадия - първо я осмиват, после яростно и противостоят и накрая я приемат като нещо самоочевидно'. Хубаво е да ви информирам в този смисъл, и че самата СЗО, финансирана и от бил гейтс вече дава отбой и твърди че, ама нямало било пандемия от ковид и не трябвало повече карантини. Само че както започнах така и да завърша: какво ще правим ние с гайдите, като на нашите фашисти им хареса да крадат и тероризират под егидата на ковида? И не чуват вече даже и СЗО?
И пак да си повторя въпроса от началото, но вече към т.нар. 'протестъри': дали след като не правят нищо конкретно а само шоу за зомбиканалите, всъщност не служат за прикриване на точно големите ковид далавери?

-----------------------------------

ПП

Погледнете транспаранта на немците с молба към Путин и Тръмп да ги освободят. Обърнете внимание на буквата Q, щото става дума за може би много мащабна операция на ЦРУ, но за това в отделна статия.

 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 39  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.