Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Третата - а ла гер ком а ла гер
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

С наближаването на есенните по-хладни дни мръсниците от фининтерна-ГАФАМ-бигФарма започнаха да стягат редиците за ново коронабесие. Нашите гробаджии, естествено са с мръсниците и въпреки небивало високите температури и сушата това лято и сега през септември, обявиха извънредните си (разбирай фашистки) укази да продължат и през дори ноември. Засега до ноември. Обърнете внимание, че тихичко мръсните битивита и нови започнаха пак през 5 минути да ни 'уведомяват' за 'заразени' от ковид.
Това е вече знак, че заповедта им е раздадена. Че новата атака коронабесие предстои.
Аз вече описах как и кои са вече организираните сили в Европа против коронабесието. Сега е добре да им се каже ясно на боклуците - почетни доктори на военноморското ни училище какво каза даже СЗО. А СЗО каза, че карантина повече не е неоходимо да се обявява и че пандемия не е имало. Ясно!? Преди дни самият генерален секретар на ООН Гутиериш пак посочи с пръст 'тъмната' страна на цифровия свят и буквално поиска дните до края на годината да бъдат обявени за 100-те дни на примирие между мръсниците от фининтерна и силите зад Тръмп. Буквално цитирам думите му: 'По време на пандемия ще има само един победител и това ще е вирусът. Имаме 100 дни. Времето не чака'.
Разбра ли годжи!?
Като не вярваш на своите - чети американски официални източници, като да речем Министерството на здравето на САЩ. Според последните му заключения с факти (кой знае защо у нас никаква статистика не се появява по този проблем) леталността от Ковид се оценява на 150 пъти! по-малка от първоначално обявената. СТО И ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ!!! Не проценти и не един или два пъти! Ясно ли е за какво иде реч? За глобална измама иде реч. Иначе наистина де що е учен трябва да си изяде дипломата след като не е видял разлика от 150 пъти!
Към янките се присъедини и шефката на РосПотребНадзора на Русия Анна Попова. И тя твърдо заяви, че не е необходимо да се въвеждат нови ограничения заради коронавируса в Русия. Чуваш ли ангелов и ти ананиев и ти годжи?
Нека да информирам и че над 100 белгийски лекари и учени и работници от здравеопазването на Белгия написаха пак този месец (септември 2020) открито писмо, в което искат 'съществено' да се коригират 'нелогичните' (разбирай коронабесието) мерки предприети до сега срещу коронавируса.
Който иска оригинала на писмото им да даде на гоголя за търсене 'Open letter from medical doctors and health professionals to all belgian authorities and all belgian media. September 5th 2020'.
Ясно е, че на фашистите им хареса паак да въртят пари за нищо. Знаете ли що пари вече потроши българинът за вредните за здравето му маски? Ами всеки вече има поне по две. По едно левче? Ами да бяхте минали през двора на кое да е училище след първия учебен ден. Пъълна е тревата с маски. Да, децата са ги или забравили или захвърлили, но това са пак излишни наши левчета в техните джобове. Те това искат. Не да се произвежда нещо полезно и да се върви напред. Те искат да угробват и да доугробват.
Хубавото е, че главният враг на враговете на човечеството днес - Тръмп, постигна тихичко още една победа над мръсниците. Според СиЕнЕн е имало опит за отравяне на Тръмп. Но е важно какво се случи после. После (18.09) почина една от важните клечки на фининтерна във върховния съд на САЩ Рут Гинзбург. Какво от това? Ами вече е невъзможно клинтъноидите да прокарат през върховния съд на САЩ решение против Тръмп.
Тихичко, според аналитици, и в Китай Председателят Си е успял вече да се пребори с комсомолците си, на които залагаше фининтерна. Как стана? Ами вече Председателят Си е обявил изтичане на някакъв нов вирус и е затворил когото трябва. (За справка, не върховната власт на Китай, а местните комсомолци са раздухали, че има пандемия в Ухан в началото на тази година).
Нещо сериозно се случи и тук - на Балканите. Олигарсите на Путин явно бяха прецакани от сърбите. Защото Вучич не просто беше в САЩ. Там той явно е договорил с Тръмп завоя на Сърбия. В резултат сега Сърбия ще получи от САЩ 4 млрд. долара. Самият Тръмп е потвърдил, че ще посети лично Сърбия. При положение, че не е посетил кой знае коя европейска изобщо държава.
В резултат, ние, ако не свалим тиквата, оставаме на страната на Ердоган срещу всички наоколо ни. Както през Първата световна война. А Ердоган е почти пред война с Гърция. Лошото е че този път и Германия май ни изоставя. Защо написах 'ако не свалим тиквата'? Ами подозирам, че пак ще станем интересни братушки за руснаците. Вече се появи и първият сигнал, в смисъл, че русофилите щели да правят партия. Да, ама руските олигарси са по-алчни и безогледни и от сина на тотаджийката и от агент сава на ДС взети заедно. А тиквата вече е ясно, че само козирува, а не както Вучич да преговаря.
Лошо Седларов, както казваше героят на Тодор Колев. Мен ако питате, спешно трябва да търсим наистина Главен Преговарящ, а не тип 'изуй-гащи' пръмовица и наследника и тиквата.
Иначе последният да затвори вратата, както го твърди и ЦРУ, че ще изчезнем като българи след няма и 20-30 години.

 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 16  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.