Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Как Тръмп удари фининтерна?
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

След успеха им с ковида мръсниците от фининтерна, решиха, че владеейки всички медии могат бетер Гьобелс вече сами да решават кое е истина и кое - не. Станахме свидетели на опита им отново както с ковида да бъдат проведени и американските избори за Президент. Т.е. няма факти, ситуации, има тотален през минута вой на всички до една медии, че Байдън печели и толкова. Съответно послушните на фининтерна подлоги веднага бяха активирани и всякакви меркелки, макрончета услужливо играха в полза на проекта на фининтерна за това независимо кой за какво гласува да се направи Байдън президент.
Какво направиха банкстерите?
Въ вечерта на 4 ноември някъде между 2 и 3 часа сутринта, изведнъж започват да се затварят секции и докато са затворени някакви да мъкнат от камиони чували с бюлетини. Уж че дошли по пощата. Така, както Тръмп водеше, изведнъж се изсипаха по 120 000 130 000 гласове само за Байдън и само по пощата.
Това за банкстерите явно беше достатъчно да решат че са уредили Байдън и да започнат вече да говорят даже за това как щял да управлява. През това време всички, ама всички медиии, вкл. и у нас пееха само едно 'Байдън президент'.
Щастливи нашенски грантоеди радостно се похвалиха че Байдън сготвил Тръмп.
Аз винаги съм твърдял, че докато банкстерите наблягат на простащината и работят само с простаците, те няма да могат ефективно да си реализират нокоя от целите. Професионалистите винаги ще вземат връх над управляващите тикви.
Така и стана и с проекта на банкстерите 'избори без избори'.
Оказа се че, Тръмп е взел мерки. И то какви!
Всяка бюлетина е имала таен воден блокчейн код. Освен водния знак, всички официално отпечатани бюлетини съдържали и специални мастила и даже електронен излъчвател, при който чрез GPS може дори да се разбере дали човек е попълнил в избирателния участък бюлетината или я е донесъл готова. Отделно всички блокчей нодове са били изведени и на отделен сървър. Затова ден след мошииите на банкстерите, по избирателните участъци тръгват тайни специални лица от Националната гвардия на САЩ. С лазерни сканери и веднага се виждало кои бюлетини са истински и кои - не. До тук например през сканерите са били пуснати 14 милиона бюлетини, от които 78% са нямали водни знаци. При това 100% от неминалите теста бюлетини са били все и само за Байдън.
Така фалшификацията лъсна.
Веднага се задейства тежката артилерия на Тръмп. Адвокат на Тръм е не кой да е, а бившият успешен кмет на Ню-Йорк Рудолф Джулиани. Той внесе купища доказани сигнали в съдилищата на САЩ. При това, в ярост срещу медиите на банкстерите той каза буквално следното: 'Те (медиите) не решават изхода на изборите... ама Джо Байдън? Кой го каза? Всичките медии!? О, Боже! Всички телекомпании! И ние трябва да забравим за закона? Съдиите нямат значение? Не ставайте смешни! Телевизиите не определят изхода от изборите. Това го правят съдиите'.
Мисля, че от думите на Джулиани ясно се разбира каква е идеята на банкстерите - тотално медийно затъмняване на всичко неудобно и набиване на зрителите през 5 минути на правата линия на фининтерна. С Ковида се получи. Зомбираха лелките. Но с изборите в САЩ, чрез блокчейна, Тръмп направо ги показа, че вършат престъпления за да постигнат целите си. Сега единствената хипотетична възможност все пак банкстерите да успеят е да изпоподкупят електорите, но просто не ми се вярва да успеят.
У нас тиквата естествено, че поздрави и той Байдън с президенството. И вероятно вече чака ковид субсидиите за лапкане. Подготвени са и бройките. Ето вижте видео от модерна наша болница, в чието отделение уж ковид-болни цигани въртят кючек.
https://www.youtube.com/watch?v=4GMJejfzlTw
През това време пенсионерите на България, разбира се мрат без грам медицинско облужване. Но, както виждате, като му потрябват избивачи на кози и свине и тиквата одма събира циганските банди. Сега му потрябвали пък за пред статистика ковид болни и хооп отново тиквата събрал циганите. Още ли не сте разбрали какво антинародно управление си имаме?

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 14  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.