Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Какво ни чака 2021г.?
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

В края на всяка година, по традиция, в баницата с късмети се залагат различни желания. Когато бях малък, на село се слагаше и сламка за да има жито, и клонки с толкова пъпки от дрян, колкото там овце или крави си пожелаваха. В средата, естествено, беше все пак паричката. Днес освен монета, в средата вече се слагат само навити надписи с желания, които да се сбъднат през идващата година.
Не знам как ще изглежда баницата на управниците ни. И колко голяма ще е тя, за да побере и кюлче злато и пищов, че маска и писиар-тест дори. Защото това е за тях вече сбъднато желание, но пусто човешкото око насищане нямало. Затова и няма да обсъждам повече тиквеникът им. Грабят ни и с този ни народ ще продължават да ни грабят.
Сега за нас? За некрадящите, неусвояващите еврофондове и незанимаващите се с контрабанда, положението няма да е никак розово.
Както вече писах, на фашистите им хареса идеята с ковида и нямат никакво намерение да спрат преди да са ни наложили банкстерския концлагер докрай.
Но първо фактите, за да е ясно защо.
А фактите са следните:
Китайската биологична лаборатория в Ухан принадлежи всъщност на Glaxo. Да, да, водещата в БигФарма Глакско. А Глакско пък е собственик на Пфайзър (производителят на ваксините уж против ковида им).
Pfizer пък се управлява от фондовете Black Rock. Но Black Rock управлява и SOROS FOUNDATION. Да, да вкл. и отровените му общества и у нас.
Соросовата фондация освен отровените у нас обслужва и френската АХА. А АХА пък владее немската компания Винтертор. А Винтертор пък е построила въпросните китайски лаборатории в Ухан. Както виждате нищо случайно. Но да мина едно ниво по-нагоре.
По-нагоре вече излиза като акционер и Vanguard, за която групировка пак аз пръв писах. Така заедно с Black Rock на практика се контролират банки и се управлява около една трета от целия световен инвестиционен капитал. Между другото още в онази си статия за Вангард обърнах внимание, че и Майкрософт се контролира от същите чрез пакет от акции, а вече и MICROSOFT (и фонда на Бил Гейтс) е акционер в PFIZER а също и в 'Модерна'. Но освен това познайте и на кого са първи спонсор въпросните свински черва? Познахте ли вече? Да, на Световната здравна организация (СЗО, която обявява пандемията).
Е?
Световното задкулисие вече успя да купи даже Ватикана. Създадена беше елитна група, която според 'Форбст' се е нарекла 'Стражи' и в която група освен папата Франциск влизат и генералните директори на Visa, Mastercard, Bank of America и BP, а също и Лин Форестър де Ротшилд (наследницата на Ротшилд), президентът на Фонда на Форд Дарън Уокър, президентът на Фонда на Рокфелер Раджив Шах и Специалният посланник на ООН по климата Марк Карни. Кръгът на задкулисието светна нали?
Единствената хубава новина е, че все пак под папата има и кардинали дори, които не споделят идеите на световното задкулисие. Например кардинал Анджело Комастри.
А един известен поп на Ватикана, отец Ливио Гонзага направо се изказа, че ковидът е проект, разработен от сатаната, който предполага пълно взаимодействие на големите финанси и технологии с цел унищожаването на християнството посредством диктатура на медицината. Още по-остро са се изказали и Марко Инверници от Католическия алианс и свещеникът Дон Микеле Кимиенти от Бари, който пък е казал: 'Отец Ливио е прав! Те искат да ни натресат нов световен ред. Той е прав, но него го атакуват, защото той не се продава на масонството. Не пее в хора ...Те ни натрисат полицейска система, която не дава елементарни права на свобода. Те изглежда че се водят от Оруел или Хъксли'.
Мислите, че отец Ливио преувеличава?
Ето какво издаде бившият вече съветник в Бундестага Sebastian Friebel. Той твърди, че е чел документ под название "Strategy paper ‘Wie wir COVID19 unter Kontrolle bekommen". Това бил документ на Федералното МВР на Германия и в него на практика се дава инструкция какво да правят ченгесарите за да се постигнел желаемия шоков ефект (на немски буквално било написано Um diegewunschte Schockwirkung zu erzielen.
На жандарите се разяснявало, че недостатъкът на въздух предизвиква страх у всеки (Das Ersticken oder nicht genug Luft krie-gen ist fur jeden Menschen eine Urangst).
Сега досетихте ли се защо са маските? Досетихте ли се защо все за кислород и за унищожени бели дробове ни пеят по битивитата и новите им телевизии? Документът бил толкова подробен, че засягал дори как жандарите да се отнасят с децата!
Още по-лошото? Себастиян Фрибел счита, че подобни документи са разпратени на всички меверета по света.
И на 3 юни Клаус Шваб (боса на Давос) и принц Чарлз обявиха вече новата перестройка (Great Reset).
До тук фактите.
Сега и моята прогноза:
Въпреки, че за сега банкстерите, биг фарма и гафам успяха да фалшифицират дори и изборите за президент на САЩ, да цензурират дори самия Президент Тръмп, нещата не са чак толкова розови за тях и безнадеждни за Тръмп. Зад Тръм стоят също трилиони долари и могъщи фирми, а се говори и за някакво тайно контра ЦРУ. Тези сили се представляват от национално ориентираните елити. Нищо, че у нас няма такива. Тези сили виждат бъдещето в спиране на глобализацията, развитие на национално производство и спиране на безобразното печатане на хартийки без покритие с цел изхранване на ЛГБТ-та, ислямски терористи, финансирания на уж емигранти и т.н. Индикаторът ще е Тръмп. Ако все пак успее (той все още е Той законният Президент на САЩ и вече разни генерали го подканват да въведе военно положение например), тогава неминуемо ще последва удар по отровените общества и платените цветни 'революции'. А за да се получи новата им икономика, отново логичното решение ще е да се върне златният стандарт и еквивалента в злато. Затова явно всички всякак изнасят в последно време злато от Русия че и от България. Затова излежда и щатът Тексас вече подгони ГАФАМ а след него и Русия заведе дело срещу Гугъл (Г-то на Гафам). Заговори се дори за принудително разбиване на Гугъл и Фейсбук (Ф-то на Гафам) на няколко компании, както навремето СЕК в САЩ разби АТТ.
Ако победят банкстерите и всички по-горе изброени барабар с папата, ще последва и окончателния край на националните държави. Тоталният цифров контрол, който вече върви в Китай и Русия ще стане повсеместен. Естествено и депопулация чрез т.нар. ваксини. (Не, не говоря глупости. Погледнете на http://www.meddaily.ru статията за подадения протест в ЕМА от Д-р Майкъл Идон и д-р Волфганг Водарг и по-конкретно за съдържащия се във ваксините на Пфайзър синцитин и как този синцитин може да предизвика безплодие у жените). А златото, както и доларът и т.н. ще станат ненужни. Поне като мярка на някаква стойност а не че златото в чиповете ще изчезне. Разчетна единица ще стане някаква цифрова валута на база на технологията Блокчейн. (Между другото страхотно удобна за тотален контрол и регулиране на потреблението).
Не е фантастика и затова и не слагам тази си статия като фантастика и реалност. В Русия вече пробно беше тествана транзакция между ВТБ и МТС на стойност 392 млн рубли по вече готовата руска платформа 'Мастерчейн' А 'Мастерчейн' е разработена от асоциацията 'ФинТех' заедно с банката на Русия и големите им участници на борсовите им пазари. Както виждате, Русия е готова. Тя вече излезе и на трето място в света по брой видеокамери за наблюдение.
За да не ме упрекнат пък т.нар. русофили у нас ето какво сам написа приятелят на Путин и руски олигарх Олег Дерипаска в своя телеграм-канал: 'Силно се съмнявам, че ще можем да се върнем към нормален живот по-рано от май 2023г.Твърде много сложни етапи трябва да преминем до тогава. Ваксинация на 25% от най-активното население, медицински паспорти (с чип, QR-код и т.н. - бел. ЙЙ) с имунния статус, пълни локални локдауни (концлагери - бел. ЙЙ), активно търсене на инфицирани (нали си представяте при безсимптомния им уж ковид как здрав човек може да бъде набеден за носител? - бел. ЙЙ)'.
Е?
Мисля че от повече прогнози няма нужда засега.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 60  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.