Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Мишоците
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.
Не съм аз измислил презрителното именоване на служителите на тайните служби като мишоци, но който го е измислил явно е уцелил. Защото какво е мишок? Това в природата е създание, което не яде както да речем хищниците и изобщо повечето животни само за да се нахрани. Мишокът не се храни например с кабели, но просто ще ги прегризе и кабелът вече е унищожен. Мишокът например сере там където яде. Мишокът прояжда дрехи, дървени мебели и изобщо е враг на човека откъдето и да го погледнеш. Мишокът действа само на тъмно и осветиш ли го бърза да се скрие.
Е? Как да не наречеш служителите на тайните служби мишоци? 
Но още по-долни от мишоците са доносниците на мишоците. В една песен на времето у нас ги нарекоха мишлета. 
А у нас превратът през ноември преди 30 години го направиха мишоците. И цялата власт у нас вече над 30 години е в ръцете на мишоците. И понеже мишоците, както казах, не виреят на светло, за свои маши мишоците назначиха и назначават само мишлетата. Затова стане ли дума за управник у нас, веднага изскача и доносническия му прякор - я агент Буда, я агент Иван и т.н. мишлета. Както и стане ли дума за назначен за капиталист у нас пак веднага изскача псевдоним на доносник по ДС, барабар с шефа им на камарата на назначените, агент Карак например.
Мишоците, естествено, че сами никога няма да тръгнат да правят преврати. Мищоците у нас бяха командвани от мишоците в тогавашния СССР. Това от руските публикации вече отдавна се знае и е разписано даже по години как всичко е започнало. През още Андропов, та чак до Бакатин. Бакатин, назначеният за шеф на КГБ от Горбачов, сам после в спомените си си признава: «Я вынужден был не просто начать забой скота – его истребление...». За който не разбира руски, ще обясня, че шефът на КГБ не просто е бил принуден да започне клането на добитъците, а да ги изтреби. Кой е добитъкът надявам се сами се досещате. Но обърнете пак внимание на мишоците: не да си заколи нещо за да го изяде, а просто да унищожи.
А мишоците по света взеха да надигат глава, след като убиха силните и напълно легитимни водачи на народите си. 
Какъвто и да е бил Чърчил, както и да е обещавал кръв пот и сълзи на англичаните, Чърчил е работил винаги и само и единствено за народа си. 
Какъвто и да е бил Труман и за него няма как да се каже нещо лошо.
Какъвто и да е бил Сталин, няма как да се забравят думите на Чърчил за Сталин, че е поел Русия с ралото, а я е оставил с първия полет в Космоса. Сталин вероятно си ги е знаел добре мишоците си и затова периодично е убивал главатарите им. То Ягода, то Ежов... Ако не е била войната е възможно и Берия да е бъдел разстрелян. Всъщност и Берия е застрелян, но вече след като първо е убит Сталин. 
И се започва тихото нашествие на мишоците.
В САЩ нашествието на мишоците започва малко по-късно - с убийството на президента им Кенеди. Естествено от мишоците им.
От тогава, т.е. от края на 60-те, вече народите по света нямат свой си, мислещ за народа си и заставащ пред всички с лицето си лидер. С малки изключения.
От тогава и започва и планетарното обединяване на мишоците в тайни миши им организации.
Например т.нар. Римски клуб е основан 1967г. В поделения на римския клуб са обучавани днешните унищожители на Русия като да речем непоклатимия до ден днешен Чубайс. И това го твърдя не аз а Полторанин - шеф на комисията им по разсекретяване на документите на КПСС и приятел на Елцин. Конкретно той говори за IIASA (International Institute for Applied Systems Analysis), създаден през 1972г. по инициатива на римския клуб. Мога пак да цитирам вече Полторанин: «ЧЛЕНЫ РИМСКОГО КЛУБА НАТАСКИВАЛИ ИХ КАК ОВЧАРОК НА СВОЕ СОБСТВЕННОЕ ГОСУДАРСТВО» Членовете на римския клуб ги насъскваха като кучета-овчарки срещу собствената си държава. Той говори за техните си, но вие разбирайте да речем Луканов или Лупи защо не.
Т.е. мисля, че става ясно каква е целта на мишоците.
Унищожаване на държавността и самоопределението на народите, като последствие от държавността.
След като беше унищожен СССР и т.нар. Източен блок, след като бяха просто избити по-дребни държавници, мислещи за народите си като да речем Кадафи, Милошевич, Саддам и т.н. се стигна и до унищожаване на държавността и в самия Запад.
Първа беше Англия. Лондон вече го наричат малкия Мумбай. Втора беше Франция. Франция стана втора заради опита на де Гол да я прави Държава. Доказано е, че събитията през 1968г. там са му стъкнати на де Гол от ЦРУ. Следваща беше Германия. Там просто назначиха някаква комсомолка от бившето ГДР и с агентурен псевдоним от Щази и и заповядаха да слуша Сорос и да му приема засилваните от него уж емигранти в Германия.
Е?
Дойде ред и на самите САЩ, както се досещате.
Терминът 'дълбоко законспирирано управление' (англ. deep state) не съм го измислил аз а все още действителният президент на САЩ Тръмп.
Докато Обама насаждаше педерастийство даже в армията на САЩ всичко беше наред. Дийп стейт печаташе зелени хартийки без покритие и финансираше както билетите на 'емигрантите' за Германия и тебванията им през Била у нас, така и заплатите на главорезите на разни ислямски 'държави', така и 'протестите' и у нас, и в Беларус и къде ли не. Защото дийп стейт се научи така да управлява по мишочески. С уж мирни 'протести', с уж 'бойци' на ИДИЛ и т.н. Без лице! С маска!
Но дойде Тръмп на власт и обяви, че ще възражда държавата САЩ. Естествено, че това нямаше как да стане без сблъсък с deep state. В началото даже Тръмп реализира серия от малки победи срещу световните мишоци. Затова и световните мишоци се разбързаха да свалят Тръмп. Вие дали си представяте дивата им ненавист да му стъкват втори вече импийчмънт само 5 дни преди да му изтече законно мандата!? Дивата ненавист да му забраняват да се изказва по разните им туитъри, фейсбуци и прочие образувания на мръсниците.
Бързайки, мишоците си повярваха, че като контролират всички телевизии и големи интернет-гиганти, могат да се правят на Гьобелс. И да повтарят само лъжи, докато по-тъпата част от народите ги приемат за истини.
За по-лесно всяване на страх мишоците даже измислиха инструмента пандемия. Да, ама изтече една година вече уж 'пандемия' и се оказа, че общият брой на умрелите за миналата година както в САЩ и Западна Европа, така и у нас даже си е същият, че даже и в някои държави и по-малък от този на общо умрелите през 2019г. За каква пандемия тогава ни надуват главите гьобелсовците?
И докато на разните като да речем агента на КГБ от времето на Полторанин, Путин, им хареса диктатурата чрез пандемия и я прегърнаха като инструмент, то Тръмп остана непреклонен.
Наложи се мишоците в САЩ да падат чак до там та да ползват прийомите на мишоците на ДС у нас. Дали помните как у нас подпалиха Партийния дом и до ден днешен няма осъден виновник за това?
Независимите руски сайтове наричат нахлуването тези дни в Капитолия на САЩ 'подпалването на Райхстага'. Неправилно! Защото Хитлер вече беше на власт и си укрепи властта, набеждавайки Георги Димитров. Но после все пак в открит и честен съдебен процес, Хитлер освободи Димитров. Днес ако говорим с алегориите от тогава отдавна Димитров щеше да бъде самоубит. Както да речем оня с лаптопа на Пелоси от нахлуването в Капитолия на САЩ.
Че нахлуването в Капитолия във Вашингтон е дело на тайните служби стана факт от самите американци. Американски сайтове показаха снимки на оня с рогата на главата как в Капитолия се правеше на сподвижник на Тръмп, а само месеци преди това пак има снимки как се прави на поддръжник пък на педерастите на демократите. Т.е. човек на службите. Където го пратят - там вика долу. Пак американски сайтове изровиха и как друг вожд на нахлулите в Капитолия (за Джон Съливан говоря когото от кумова срама наскоро ФБР пак арестува и съдът пак пусна незабавно срещу нито грам или пени гаранция), който пък специално бил пуснат преди няколко месеца от затвора и одма и той станал активист на какви ли не движения. Ноо deep state не пропуска да убие този, който си повярва, че е истински борец за правда. Ето 53-годишният Кристофър Стентън използвал суматохата и свил ноубука на Пелоси и извади от там както разпорежданията на Пелоси до областните структури да лъжат и да заблуждават и как медиите ще са с лъжците, така и предполагам, че пак от там цъфнаха и педофилските снимки на сина на Байдън как си играе с невръстни малки деца. Да! Нашите бобаджии уж се борят с педофилството, но в САЩ ачик на снимка на Байдън младши с облечено като проститутка малко момиченце т.нар. медии даже не обърнаха внимание. Виж Стентън набързо пък беше намерен самоубит. Представете си с изстрел в гърдите, но от пушка! Нямал човекът друг по-лесен начин да се самоубие. Убита беше и дамата, която вадеше истини за т.нар. 'ваксини' на бигФарма, убити бяха и учени микробиолози даже и в Русия.
Обяснявам защо мишоците управляват и ще продължават да управляват само и единствено с дърти трикс (мръснишки номера):
Мишоците може и да плащат на всякакви главорези и 'протестъри', но силно и продуктивно управление се прави от легитимни водачи. Легитимният водач, затова е легитимен, защото вече успял да направи така, че да му повярва и по-голямата част от народа, също и най-паче армията. Армията не се състои само от генерали по кабинетите, които лесно се купуват. Има разкошна руска песен 'Волховская', в която се пее: въпьем за тех кто командовал ротами, кто замерзал на снега ... въйпьем за Родиму, въйпьем за Сталину! Да командваш рота е както да си с лице към своите си войници (въоръжени), така и с лице срещу врага (също въоръжен). Не е като да си мишок или обикновен доносник.
А мръсниците от deep state нямат истински армии. Затова и следващите им ходове ще са как да бъдат разформировани армиите. Отново явно ще се ползва и срамния български опит на беге-мишоците, които от една могъща за Балканите армия направиха един експедиционен корпус за мисии по заповед на САЩ по Афганистан да речем.
Затова сега голямата война в САЩ е на чия страна ще застане Пентагонът. Говори се, че дори Тръмп вече е подписал т.нар. акт за въстание, но това са само слухове според мен. 
Фактите обаче са, че армията на САЩ е готова и само чака заповед. Тя е вече ама напълно готова. Окупиран е не само Капитолия от над две дивизии. Има куп сайтове на честни американци, които показват как в небето над големите им градове кръжат военни хеликоптери, как например в Охайо са струпани няколко готови за полет С-130 галакси (огромни военно-транспортни самолети, способни да пренесат и танкове и какво ли не), как и еър форс 1 вече много често е във въздуха и т.н. и т.н. Тръмп все пак като бизнесмен знае какво е армията и не посмя въпреки подканите на някои военни да я използва. Е, ще му вземат главата банкстерите, но въпросът дали Пентагонът няма и сам да поеме инициативата остава.
Въпреки повярвалите си и разбесували се в цензурата медии, забелязвам, след блокадата на Вашингтон от 25 000 военни, вече отстъпления. Въпреки, че тихите действия на мишоците продължават. Например вчера е бил взривен дата-център в уж окупирания Вашингтон. Уж се отоплявали с газ и се взривила бутилка с газ! Вие дали вярвате, че във Вашингтон, в третото хилядолетие, дата център се отоплява с газ? Защото така твърдят 'медиите'.
Аз имам профил във Фейсбук, но не го ползвам въпреки, че даже съм с права на разработчик и даже съм правил стени на фирми с връзки и към сайтовете им. 
Винаги така и съветвам - да си направиш свой си сайт. Все още, въпреки постоянното надуване на цените от Суперхостинг, не е толкова скъпо. Но е ТВОЙ СОБСТВЕН! Т.е. ти определяш в него правата и може да ти бъде отнет само с конфискация, национализация и т.н. открито фашистки прийоми, като да речем взрив на бутилка с газ при провайдора ти, който се отоплява с газ. Но иначе, не че фашизмът им вече не настъпва. Само преди дни пак, на американец му спряха от AIG здравната застраховка заради един само постинг в поддръжка и то на Президента им в Мрежата. Така че 'Работническо дело' вече ряпа да яде. Но народите в Европа вече се разбунтуваха и пак да повторя, забелязвам вече някакви отстъпления. Даже и сред клептократите у нас. Защо ли? Преди дни например съд в Перу открито обвини и Бил Гейтс. За лекарите в Белгия и адвокатите в Германия аз вече писах, че и те се готвят да съдят коронабесниците, но ето че и ресторантьорите в Италия се разбунтуваха. Та затова и назначените от мишоците у нас веднага уж 'отслабиха' охраната на концлагера. Затова да са живи и здрави протестиращите във Франция, Италия и т.н., че то ако се разчита на 'не сме народ а мърша', до сега да са ни и изклали и изнесли за органи на Запада. Пу-пу!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 45  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.