Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Какво следва?
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

Започнаха да излизат официалните годишни статистически данни и истината лъсна. Не е имало пандемия. Просто няма как стъкмистически да погребеш хора, които са си живи. Независимо колко си зловещо си плашел с чували с трупове. И се оказа, че сумарно населението както на земята, така и по отделни държави си е същото в статистически смисъл, както и преди 2019г. Е, в страни като България, Русия, Украйна и някои прибалтики населението си намалява, но то това е резултат на антинародната политика на управниците в тези държави. Т.е. намаляването не е от коронабесие, а от грабителство над народа и като следствие емиграция и намалена раждаемост.
И изведнъж, забележете, преди да е започнала чипизацията (пардон 'ваксинацията'), започнаха да валят официални данни, че ковидът им отстъпвал. Даже Томова от 'Афера' твърди, че и у нас тиквата вече изсъскал на т.нар. си щаб от първи март да отварят ресторантите. А се знае, че освен да 'усвоява', тиквата умее и да усеща от къде духа вятъра.
Да поразсъждаваме малко какво означава това. Стратегическо отстъпление на оста на банкстерите, Бигфарма и БигАйТи или просто тактически маньовър за лятото?
В полза на твърдението, че сме свидетели на тактически маньовър може да се изброи следното:
Основните цели на първия етап на коронабесието са вече достигнати. Хората са с разбити общества, даже с разбити човешки родствени връзки. Посеяно е вече непреодолимо разделение между вярващи на банкстерите и съответно носещи маски и невярващи.
Вие надали можете да си представите, но оня ден (неделя) излизам аз по обяд да почистя снега пред къщата. По едно време излезе да чисти сняг и съседът. Млад адвокат (христова възраст) с мерцедес иначе, започва да чисти сняг, моля ви се с маска! Няма келяв човек наоколо. Времето студено, но слънчево и въздухът все още чист въпреки фандъкова поради нападалия сняг. А той, мъжът, върти лопатата с маска! За да се дозадуши може би от ускореното отделяне на въгледвуокис от дробовете му? Не! Ето това е мръсния резултат от мръсната пропаганда на коронабесието.
Сега няма да говоря за нанесените неприемливи загуби на икономиките на държавите от затворени бизнеси. Няма да говоря и за броя на уморените умишлено хора поради 'спрени планови операции' и изобщо нелечения на ракови, инсултови и др. продължителни заболявания. За тези неща се надявам да се стигне до нов Нюрнбергски съд на народите и съответно и Народен съд и у нас.
Но вече световните бандити натискат за масови 'ваксинации' и ето, че и резултатите им започват и те да се виждат. Оня ден в Гърция някакъв е умрял буквално минути след като е ваксиниран. В Израел, който за сега е на първо място по процент на ваксинирани, вече е видно, че масово започват да мрат старите хора.
Та затова може би е дошло времето на оста на банкстерите, БигФарма и БигАйТи да поотстъпят в натиска и да пооценят постигнатите успехи, да си отделят грешките, да си прегрупират силите и да атакуват например тези 'крепости', в които човечеството се оказа все още способно да оказва съпротива на настъпващия нов световен ред. Възможно е да речем скоро да чуем че е внезапно умрял оня майтапчия президент на Танзания, който беше пробутал проби от пъпеш и коза за тест на коронабесниците и те одма ги бяха обявили за короназаразени. Наскоро същият пак се подигра на силите на злото, като се съгласи евроколхозът да му даде помощ от над 20 млн. евро за да си купел уж ваксини. Дали му парите и жизнерадостният президент най-официално обяви, че те, в цялата страна масово се помолили на Господа и Господ ги чул и защитил Танзания от ковида и затова той, Президентът нямал намерение да закупува никакви ваксини. Но нямало да връща и скромния подарък на евроколхоза. Е, одма някакъв немски евродупетат се развика на баба Меркел до кога ще дарява парите на немските данъкоплатци на такива лъжци, но нали знаете: бития - бит а оня другия - без пари.
Батька Лукашенко освен, че издаде обема на подкупа за да въвеждал и той карантини и коронабесие, чак не си позволява така открито да се подиграва на банкстерите, но както виждате него не го оставят коронабесниците на мира. Нищо, че вече той изведе Беларус на водещи позиции в света по доста икономически показатели.
Шведите пък изобщо си траят, но и те явен трън в очите на новите мръсници.
Затова е възможно обявената пауза да е просто тактически маньовър.
А какви са доводите, че става дума не за маньовър а направо за загубено сражение?
Ами първото и най-важно е, че поради алчността на управляващи като тиквата, огромните ресурси от напечатани и с нищонепокрити зелени хартийки (и нови петдесетолевки, че и двадесетолевки у нас) даже и наполовина не бяха използвани по предназначение. Т.е. да обезпечат колкото се може повече по-дребни, но значими субекти да се окажат заинтересувани и да им е 'изгодна' 'пандемията'. Да не лапат неограничено само фармакомпаниите и айти-доставчиците и там босове на болници и прочие по-едри риби на бялата мафия. Да не се сипят 'бонуси' над заплатите само на 'доктори' и полицаи пребиващи народа си, както и 'журналя', обслужващи днешната гьобелсова пропаганда.
Второто по важност, е, че твърде бързо постигнатият първоначален успех на операция 'пандемия' предизвика неочаквани проблеми 'на растежа'. Например не бяха подготвени свестни ръководства за действие по места от послушните тикви. Не беше правилно изчислен и процентът на компрадорската буржоазия в колониите и даже и у нас даже и заклетите уж седесари нещо взеха да излизат от играта с ръмжене.
Така крайно ниският брой на играчи на изпълнително ниво в процеса на гениалния иначе по замисъл сценарий изпорти реализацията. Нищо, че върви желязна пропаганда, по почти всички медии започнаха да излизат противоречащи си данни поради липса на печени кадри. Ред действия на верните изпълнители започнаха да изглеждат просто неадекватни и това породи масови съмнения в умовете на хората по повод на истинските цели на спецоперацията.
Разкол се получи даже в лагера на организаторите и то пак поради огромния успех в началото на коронабесието. Планът явно беше замислен за цели пет години реализация. (Мисля че пръв обърнах внимание на думите на Дерипаска за до 25-та). Но поради успехът на плана до сега, започнаха разногласия как да се продължи напред. Освен това, печалбите следва да се делят, а такъв дележ винаги предизвиква ръмжене у алчните и лай или скимтене от недохапналите. Има информации, че спецслужбите в ред държави вече са разбрали накъде върви реализирания от глобалистите план по установяване на 'нов световен ред', видяли са че и техният ред няма как да не дойде и са включили вече режима на тихото противодействие. Не, не става дума само за чистките в Пентагона с идването на бидона. Например руски аналитици се разприказваха, че в Москва по поликлиниките са постъпили тайни заповеди да се спре поставянето на 'правилни' (разбирай коронабесни) диагнози.
Натискът за масова ваксинация и явните опити за всякаква принуда към това включиха и естествения механизъм за съпротива.
Затова за 'ваксинациите' и 'ваксините' тепърва има да чуваме на какво пречат и за какво са вредни.
Това до тук не бяха само мои мисли, а резултат от четене на доста все още не гьобелсови източници.
Затова и предложих тук два варианта, но без да смея да взема решение кой е по-реален.
Щом сте прочели до тук статията ми, следва и сами да се замислите и сами да вземете решение на чия страна да сте.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 36  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.