Имаше навремето такава. Преди всяка прожекция на филм по киносалоните ни показваха накратко видеоновини. Всъщност това си беше чиста пропаганда. Не е измислена от комунистите, а от Гьобелс. Но понеже се оказва ефективна, я прегърнаха и комунистите и сега и задкулисното правителство на банкстери, бигфарма и бигайти.
Няма да правя кинохроника, но ще се опитам в техен стил да съм им доколкото мога контра. Поехали, както казват руснаците: 'Славните банкстери, водени от Великият Ваксинатор Уилиям Гейтс Първи...'. Но нека подред.
И така, у нас:
У нас от времето на Ботев нищо не се е променило. Т.е. свестните считат за луди, спи народът и т.н.
Ама идели били 'избори'? Е, и? Преди беше ДС-Атаката на Сидеров, после беше резесето на ДС на Янев, после беше ДС-бараката, ДС-каракачанките... Сега било ДС от Уйчиндол. Т.е. 'преоблякъл се Илия... ама все в тия'. Затова или добро или нищо. Е, за да не е съвсем нищо, за най-малкото зло бих класифицирал Румен Петков и доцента Мангъров. Ако тооолкова се натискате да гласувате и им вЕрвате, че при наличие на Мишока от Информационно обслужване има смисъл де. Защото аз отдавна написах, че за булгаристанските сега територии на тогавашния Аспарух най-пасва идеологията на Ганди. Т.е. 'зайеби ги', 'всички са маскари'.
А защо вече ви подсещам как турците на турски наричат България? Ами защото на трети март една мноого висока кула в Анкара беше осветена в бяло, зелено и червено и се въртеше поздравителен надпис за националния празник на булгаристан. Скобелев сигурно би се обърнал в гроба си, но аз се сещам колко бях впечатлен навремето, когато за пръв път свободен и сам като студент отидох в бившата ГДР в Дрезден. (Без ковид-паспорт, ПСР и маска, с влак в купе по 4 души). Там, в Дрезден, също има висока кула и от нея тогава въртяха новини и чат-пат прогнозата за времето. И прогнозата вървеше така: Берлин толкова градуса, Дрезден толкова, Лайпциг толкова иии... Хамбург толкова, Мюнхен толкова. Уж бяха две независими държави, признати и от ООН. Замислих се и стигнах до извода, че дълго няма да има две немски държави. Пу-пу! Нищо не искам да кажа за кулата в Анкара с поздрава към булгаристанците. Засега падишахът е зает със Сирия, с кюрдите, с Карабах, ама знае ли човек?
До тук за у нас, сега за по света:
Все пак Голямата война днес се води там, на територията на империята на злото. Дали е вече империя се съмнявам. Или поне може и да е все още империя, ама като римската от времето преди да падне под готите.
В Империята, за себе си аз се убедих, че Тръмп е нещо като отровното трио у нас. Просто задкулисието го използва за да излъже янките. Защо се убедих? Ами миналата седмица имаше голяма конференция в САЩ на уж консервативните сили. На нея Тръмп беше гвоздеят със своята реч. И какво? Ами впечатли ме, че Тръмп призова янките да се ваксинирали. След като той като Президент имаше власт да спре банкстерите с техните ковиди и не го направи, сега вече застана открито на страната на коронабесието.
Вероятно това го разбраха и свестните в САЩ и затова всеки започна да си се спасява сам и без Тръмп или републиканците.
Така Тексас вече насрочи за ноември т.г. референдум за отцепване от САЩ. И своевременно обяви, че на територията на Тексас никой няма право да налага ограничения на хората основани на някакви здравеунищожения. Т.е. без маски и без локдауни!. След Тексас отмениха коронабесието и в Минесота. Във Флорида Десантес пък подобно на Лукашенко просто не беше и налагал намордници на гражданите си.
Оклахома пък генерално на практика се отцепи, обявявайки че всички федерални закони подлежат на корекция на щатско ниво. Оклахома граничи с Тексас. Погледнете картата на САЩ за да се убедите сами как се формира новият Юг срещу ръждивия вече пояс на Севера.
Плашещото обаче не е това. Едва ли ще се стигне до Гражданска война от оня тип. Плашещото е, че маса супермилиардири от задкулисието в последно време масово изкупуват земи в САЩ. Но не плодородни земи а пълни пустини и пущиняци. И всеки малко по-мислещ се пита за чий. И изведнъж се пръкна за сега единствения смислен отговор от един американец-анализатор. Неговата теория, е че земи не ставащи даже за затвор се изкупуват за секретни територии за масови гробища. Кого ще погребват? Ами как си мислите, че се стига само до един златен милиард население, като вече на Земята живеят над 7 милиарда? Както питал навремето в оня виц мацедонскиот президент за китайците 'е па дека че ги копаме толкоз народ'? Та банкстерите явно за всичко мислят с години напред.
Затова пак напомням какво написах преди година за коронабесието: Че тогава пуснаха тестов а не боен вирус. И отчетоха вече кой как реагира на теста. Кога ли ще пуснат и истинския бактериологически боен вирус-убиец? Не знам, за всеки случай гледайте при ясно небе летят ли високо самолетите им с т.нар. хим-трейлъри и после наблюдавайте поведението на котките си.
Но дано все пак здравите сили успеят да ги спрат. Щом и Хюлет-Пакард се изнесе вече в Тексас, а тя е най-добре замаскираната хай-тек военна компания в САЩ... Например друг янки-анализатор, публично обяви вече, че очилаткото от микромеките, който освен от операционни системи разбира и от вируси и от ваксини и от екология и т.н. до 3-4 месеца го чакало, както той се изрази 'голям проблем със здравето'. Какво искаше да каже не знам. Все пак беше аналитик а не лекар. А в САЩ на 300 млн население има над 300 млн. броя оръжия в това население.
Но да оставим все още щатите.
Лошото е, че на евродупетатите, водени от макромеркелката адски им хареса да използват коронабесието за да налагат новия фашизъм. В щатите подскочиха, че бидона им искал да ограничи свободата на янките да се движат от щат в щат, но в 'демократична' Европа ограничението е вече факт. Олигарсите на Путин също се опиха от възможностите на коронабесието и направо връщат мужиците си в Средовековието. ЕвроГейците, както презрително руснаците ни наричат вече се бунтуват в Холандия, Испания, Франция, но там полицията си е направо народна. Пребива ги без особено да мисли. А мужиците засега търпят.Преди Октомврийската революция е имало убийство на цар, декабристи, потьомкинци, т.е. все нещо е подсказвало, че скоро котелът ще гръмне. Засега няма такива признаци. За съжаление. За съжаление, защото няма кой пак да ни освобождава.

=============================================

ПП

Не трябва вече да се вярва на никакви източници без око да пипне и ръка да види. Тъй като речта на Тръмп беше премахната тотално от цензорите на бигайти, аз повярвах на някакви 'извадки'. Но днес все пак намерих пълната реч на видео. (Час и половина). Внимателно я изгледах цялата. Не се отметвам от думите си че Тръмп е като нашето отровно трио. Но истината е че никъде човекът не спомена, че янките следва да се ваксинират. Даже обратното. Открито каза за Фаучи, който първо дрънкал, че не трябват маски, а после поискал една а сега вече и две маски. Макар и дълга, речта е интересна. Все пак става дума за Президента на САЩ с неговата информация. И да чуеш как се манипулират избори от неговите уста? Да чуеш, че няма демокрация от неговите уста! Да чуеш че медиите цензурират от неговите уста!  Но най-интересното, според мен, като чух цялата реч беше за армията на САЩ. Но изглежда, че ще трябва отделна статия. Все пак час и половина реч в няколко реда не се преразказва.