Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Време разделно
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

За времето, преди да започне нашенското Възраждане, Антон Дончев, пише известния си роман 'Време разделно'. Култовата реплика е 'Дошло е време разделно'. Днес, смея да твърдя, че също е дошло време разделно. Защо?
Българинът само зяпа битивита и не мисли вече, но замислете се: Продължава ли 'карантината' обявена преди вече повече от година само за 14 дни? Ходите ли като луди по улиците в намордници? Че даже и не са един или два абсурдите по софийските улици, патки да шофират в собствените си автомобили сами, но в намордник! Въпреки че маса учени доказват, че от намордниците не само няма полза, но и постоянното им носене вреди на здравето ви! Ами какво стана с Конституциите и правата на Човека?
Нямаш право да се събираш с другите (За да не протестираш срещу властта). В уж цивилизована Европа може да видите как дивашки полицията на коне с щитове и палки пребива мирно протестиращите си граждани,  точно така както и навремето американската полиция е пребивала протестиращите работници. Но тогава, след такъв протест в Чикаго, се е родил Първи май. Днес се ражда фашизъм само. Но даже и на фашистите не им е хрумвало така да избиват евреите, така както днес съветва великият и АйТи специалист и ваксинатор и климатолог и най-паче говорител и проводник на античовешката политика на банкстерите бил гейтс.

След като си науми да препрограмира генома ни с цел да мрем (справка резултатите от т.нар. му ваксини), сега вече идеята му е, че ние не трябва да ядем месо. След ГМО-царевиците им, доматите с колците вътре, подскачащи като топки, кренвиршите от незнайно какво и т.н. дойде време на по-принцип цялостното спиране на достъпа до месо за робите. И явно това не е просто идея на никой не избиралия за нищо мръсник от микромеките. Явно отзад стоят пак банкстерите, защото изведнъж се оказа, че Китай бил готов с производството вече на изкуствено 'месо'. Навремето с измислената 'луда крава' в Англия просто избиха кравите. Чудя се само как днес ще принудят милиард индуси да си избият свещените си крави? Ами най-новото престъпление на същия накрайник на банкстерите? Бил Гейтс щял да разпръсква ситен тебешир в атмосферата за да закривал слънцето с цел борба с глобалното затопляне. Къде го видяха това глобално затопляне - вижте сами по температурите този април. Но това не им пречи да пръскат банкстерите. (Вижте когато и ако сварите да видите в ясен ден химиотрасетата. Но на 22.04. към 13.30, си имаше ясен хало ефект около слънцето, т.е. пръскали са, защото хало-ефектът се образува от отражението на лъчите в кристали из горните слоеве на атмосферата. И одма от до 11 часа прогнози за слънчева София за четвъртък и петък в 14ч. вече рязко си смениха на облачно с преваляване. И надвечер като запръска и котките на жена ми в двора ни се разкихаха. Вече съм писал какво значи това. И пак на 22 април т.нар. ни здравен министър обяви изведнъж че мерките - разбирай концлагера, се удължават за кой ли път вече до края на май т.г. засега. След като само ден преди това същият беше казал, че обстановката се подобрявала и идело разхлабване на мерките. Пак повтарям това са само факти. Мислете си вие.). А знаете ли каква е всъщност целта на били и банкстерите сега пък с тебешира? Ами тебеширът е хигроскопичен. Силно хигроскопичен! Я закрие слънцето, я не. Но даже и вятър да го отвява, той ще обере влагата от атмосферата и... няаама дъжд! Сушата виж вече е факт у нас. Т.е. паак избиване на излишното според банкстерите население.
Та не слушайте попа какви ги говори а го гледайте какви ги върши е казал народът ни когато е бил Народ. А делата им са: навсякъде безсмислени намордници за робите. Затворени за робите ресторанти, но иначе и ченгесарите у нас си се веселят с невероятните си бонуси за вярна служба в скъпи ресторанти а и във Франция вече също си изловиха властимащите да си папкат в иначе 'затворени' за онези с намордниците ресторанти. Да продължа с фактите? Паспорти (пропуски) за пътуване, комендантски часове, все по-дивашко поведение на полицията при напълно мирни протести и? И не е ли всичко това суспендиране на Конституциите?
Идеалното общество за банкстерите само след някоя година по нищо няма да се отличава от килията на монаха в средновековен манастир. Ограничават ти правата на собственост (само наем и явно затова ДС-превратаджиите изкупуват ли да изкупуват недвижимости). Ограничават ти желанията да пътешестваш. Ако искаш пътешествай пеш. Автобусите на ДС-доносниците на 'Етап-Адрес' и 'Юнион Ивкони' вече нямат разписания. Днес този пътува, утре не пътува и никой не им търси отговорност. Иначе има бол прескъпо платени чиновници в агенции, като да речем агенцията за автомобилна администрация.

'Социалната дистанция' от 1.5 метра не е ли точно килията на монаха? И средновековните монаси са постили, не са протестирали, а някои даже са били идеалът за банкстерите, защото са давали и обет за мълчание. И са живеели с това, което им дадат (ето ви го съвременния 'шеринг' и 'помощи' за затворен и унищожен бизнес).
Не са ли достатъчно очевадни тези факти за да се замислите?
Че вече всеки за себе си трябва да избере: Или да се бори, да търси съмишленици, или като 'не сме народ а мърша' да се смири и да става вегетарианец монах на велосипед. Да останеш настрана вече не става. Не искаш монах? Отиваш на кладата!
Защо, пак повтарям, че този път надеждата не в 'дядо Иван' а в САЩ? Защо не пиша нищо за занимавките на битивитата ни с т.нар. 'избори' на мишока и има ли или няма такъв народ? Ами ето че мустафата даде наставленията на льотчика. Каквото и да сте си мислели, че избирате вие, го решава мустафата. Ама не ми вярвате?
Ами прочетете от вчера например интервюто с Илия Златанов на https://frognews.bg/inteviu/iliia-zlatanov-pred-frog-mafiiata-imoti-gartsiia-nad-200-mln-evro-sred-tiah-jenata-evroto-pari-peevski-evreiski-aferist-kupi-nova.html
Ако не ви се чете цялото (интересно е) ето поне цитат:
'...Хората в Белгия са силно притеснени. Казват: „В България се заражда фашизъм“. Те са гледали протеста на 7 януари 2019 г., потушен от мутрите на „Делта гард“. Сравняват го със събития от 1932 г. в Мюнхен. ...Претръпнах. Не искам да слизам на нивото на българите, които мълчат и чакат да им теглят ножа на Великден или на Гергьовден. Българското общество е апатично, заспало и самоубиващо се. А в Европа хората се бият за правата си. При нас се играят протестни хора, правят се хепанинги, рок фестивали. Всичко е имитация'. Край на цитатите.
Та, затова не пиша за имитациите у нас, а следя какво става в САЩ. Защото там конфронтацията все повече се задълбочава. Конфедерацията на свободните от банкстерите щати става все по-силна и все повече бели американци се изселват от банкстерските щати в белите щати. Все повече закони на бидона се отхвърлят в тези бели щати. В щати като Тексас не само забраниха маските и локдауните. (Шоуто беше, че след това болните от ковида в Тексас намаляха, а на въпрос към мръсника фаучи защо, той нагло отговорил, че не знае). Последна новина от войната на белите щати против банкстерите не е конференцията на губернатора на Филаделфия Десантес, на която имените професори даже от Харвард оспориха твърденията за маските, за което говорех и която конференция естествено тубата на гоголя забрани, представете си с аргумента, че тезите на тези професори не съответствали на официално приетите. Т.е. официално е прието че земята е плоска и слънцето се върти около нея и ха се намери някой Джордано Бруно да оспори официално приетото и ха са го изгорили на кладата. Но пак повтарям това не е последната новина. Последната е, че на 17 април в Оклахома се проведе двудневна конференция на тема 'Здраве и свобода 2021'. Естествено, че сиенените наложиха цензура. Но фактът е, че конференцията завърши с ритуално изгаряне на маските. И най-интересното е че докладчик на конференцията беше не кой да е а генерал Майкъл Флин. (Този, който призоваваше Тръмп да въведе военно положение против банкстерите). И въпреки, че конференцията беше изцяло с платено участие, всичките 4000 билета са били разпродадени веднага и още 50 000 изрично са искали да закупят даже и като правостоящи билети. Участници са били и известни актьори като Мел Гибсън например. Освен прокурорът Сидни Пауел, интервю е дал и един от организаторите на конференцията Клей Кларк. Ето част от думите му: "Ние сме се събрали тук за да кажем истината. Че моделите предсказващи смъртта на 2.2. млн човека (чувалите му с трупове на нашия щабаджия) са лъжа. Че тестовете ПиСиАр, използвани за оправдаване на забраните са грешни. А короната им на 100% се лекува с инвермектин и хидроксихлорохинин. ...Ние призоваваме хората намиращи се под режим да не им обръщат внимание. Ние не можем да позволим на глобалистите да вземат властта и да ни лишат от свобода' е казал Кларк. На конференцията са били изнесени и страшни факти как банкстерите убиват деца за да получат т.нар. адренохром за да си поддържат дълги години здравето. Оказва се че отвлечените деца (уж за осиновяване) нарочно ги плашат до смърт преди да ги убият. Защото от стреса, който горките изпитвали се увеличавал адреналинът им в кръвта им, моля ви се. Накрая само за сведение ежегодно в САЩ изчезвали вече към 460 000 деца!
Това са новите ни господари!
Затова е време разделно!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 62  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.