Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Vi coactus
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

vcПолитиката на банкстерите, бигфармата и GAFAM по въвеждане на новото (цифрово робство) продължава. Че Ковид е политика а не медицински термин, мисля, че всеки мислещ следва да се е убедил след думите на Тръмп, че ако го преизберат и край на ковид-вируса. (Думите му, слава Богу бяха цитирани поне по 7/8 ТВ). Нали няма как ако не е политически инструмент един американски президент да обвърже изборите с края на коронабесието?
Но, пак да повторя, че на всички управници им хареса масирано да ограничават и елементарните свободи на хората без закони, а само с някакви незаконни разпоредби, в ущърб на всякакви Конституции или хелзинкски права на човека.
И освен терминът Принудителна 'медицина', вече е време да въведем и терминът 'икономика на глобите'. Защото в началото и да са дали някакви безотчетни пари от фининтерна на послушните си подлоги по места за да изпълнят мерките по коронабесието, то тези пари явно свършиха. Набързо си ги разпределиха хунтата ни и мафиотските и присъдружници. Ако не ми вярвате, можете сами да се убедите прочитайки статията на съдия Ченалова във Фрогнюз, озаглавена 'Офшорки прибират огромни коронасубсидии'.
Затова вече само глоби. За маски, за разстояния, за каквото им хрумне.
Т.нар. либерална икономика на услугите се срина още при обявяването на коронабесието през март. Днешната втора вълна на ограничения просто ще доубие градските бизнеси окончателно (е, както се оказва без тенис първенството). А пълчищата НАП-аджийки, инспекторки, контрольорки, охранители и прочие паразити искат да ядат както досега, че ченгесарите искат и още и още повече да си лапкат затова, че пребиват без основания собствения си народ.
Значи? Значи очаквайте глоби до пълен бандитизъм от страна на хунтата.
Какво да се прави?
Ами аз писах, че в Германия вече събират екипи за бъдещ съд над меркелските коронаподлоги. в Белгия събират подписи на де що е лекар против коронабесието, в Англия вече се биха на Трафалгар митингуващи против коронабесието и полицията... Протести преди дни имаше и във Франция и в Италия. Точно и само против новите фашистки мерки налагани по повод т.нар. коронабесие.
У нас? У нас протести против коронабесието няма.
У нас отровното трио се оказа наистина отровно и хитро отвлече вниманието на народа от тихото въвеждане на икономиката на глобите. Хитро и потуши даже опитът протестите да имат някакъв конкретен повод и конкретни искания.
И понеже всички у нас са я полицаи, я охранители, я чиновнички на някакви измислени длъжности, то затова аз отдавна писах и цитирах Махатма Ганди, като възможен начин за действие, когато 'не сме народ а мърша'. Но се съмнявам и това да се случи.
Ние все чакаме някой да ни освободи.
Само че в Русия нещата стават още по-лоши и от у нас. Там вече цифровото робство е в напреднала фаза. Даже се получи и гаф. Защото по т.нар. QR-кодове, въведени с цел следене, разни умни хакери успяха да изловят какви фирми има даже министър-председателят им Мишустин. Поради което властта там вече официално раздели народа си на роби и господари, като просто освободи богаташите от QR-проследяването.
Още пък по-зле вървят нещата за най-новите ни освободители - съединените мръснишки държави. Там, открито клинтъноидите, зад които наднича фининтерна заявиха, че и да победял Тръмп, те нямало да признаят изборите. А пък тихичко Тръмп направи всичко възможно и вече е почти сигурно, че ще победи. Но нямало да го признаят. Както Лукашенко. Което вече не е никаква демокрация и решението, ако се случи такава победа и такова непризнаване, остава единствено гражданска война. За което там и открито вече се и готвят. Освен, че има нов пик на броя на продадените оръжия в САЩ, преди дни тяхната Национална гвардия се похвали, че първият и отряд от 1000 души е преминал обучение и е готов да потушава бунтове вътре в самите щати. А вече пламна и Филаделфия. Точно кои щати срещу кои щати ще се бият още не мога със сигурност да кажа, но още преди години писах, че от двете страни на новата гражданска война там няма как да не са Ню-Йорк и Калифорния срещу Тексас. Останаха малко дни и ще се разбере какво точно ще се случи, но е ясно, че едва ли на някого там ще му е до някаква хунта у нас. Може би точно това е и целта на фининтерна. В голямата каша по-бързо да въведат банкстерския концлагер навсякъде.
И затова, в тази ситуация, който се чувствува мислещ човек, спокойно може да използва маската като протестен плакат.
Може просто едно V.C.
Идва от (лат. vi coactus) — т.е. бях принуден и в правото означава, че подписалата (съгласилата се) страна е била без изход и затова е приела.
Е, всеки има свободата да си слага какъвто си иска надпис. За сега!

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 41  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.