Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.
На времето лично Мусолини като дошъл на власт разпоредил и италианците написали и композирали тогавашния марш на тогавашните фашисти 'Фасчета нера'. Може да си помислите, че фасчета нера означава черни фашисти, но не. Означава черна муцунка. Да! В песента се пее как идещите фашисти ще предложат друг крал на робите. Това е! 
Днес времето е същото. Пак война, пак фашисти, които пак ни обещават друг нов ред. С роби и нови крале.
Защо пак война?
Носителката на специални награди за гръбначна хирургия и вече (разбира се) бивш президент на Асоциацията на американските лекари и хирурзи, д-р Ли Мерит счита, че днешните 'ваксини' от коронавируса им са опасно биологическо оръжие, което вече се използва срещу хората. Д-р Ли Мерит е изучавала и биологически оръжия докато е била действащ хирург-ортопед във военно морските сили (ВМС) на САЩ в продължение на 9 години. После е бивала и член на управата на Медицинската асоциация за Аризона и има множество научно признати и рецензирани статии. И тя счита, че мРНК-промените постигащи човека след ваксиниране от коронабесие, променят генетичния код на човека с цел да го направят уязвим за следващ вирус.
'В началото на февруари аз казах, че това е управляемо биологическо оръжие, но в този момент данните, доказващи това бяха подложени на цензура', казва Ли в интервю за The New America. Но 'Модерна' (на специалиста по ОС, вируси, ваксини и т.н.) сама признава, че инжектирането на мРНК е също операционна система, предназначена за препрограмиране на хората.
Основавайки се на своите изследвания по биооръжията д-р Мерит счита, че живеем в епоха на 'война пето поколение', когато вместо огнестрелни оръжия на бойното поле са по-ефективни тайните биоагенти, икономическата война и пропагандата.
'В последните години у нас (САЩ, естествено) са разработени много биологически оръжия и мене ме интересуваше най-вече Вариолата. Но повечето биооръжия или е трудно да бъдат разпространени или за тях има лекарства. Аз мисля, че съществуват много доказателства, че коронавирусът е естествен и много доброкачествен вирус, който даже у повечето хора и една простуда не може предизвика. Даже в най-мощния му вариант това си е все пак само простуда. Докато ваксините са ефективни и има смисъл от тях само при неизлечими и смъртоносни вируси. 'Ако ние водим биологическа война още днес като част от многомерната война за която казах, ако вие имате в задния си джоб лекарство (а руснаците със 'спутник'-а си показаха на света точно това), те не могат успя да ви тероризират с вируси и това е важно защото ваксината не предотвратява разпространението на вируса' - казва д-р Мерит.
'Ние имаме ваксини за вариола, защото нямаше лечение на вариолата, а тя беше доста смъртоносна болест. Ние нямахме лечение на полиомиелита и затова имаше смисъл от ваксини против него, но това? Даже без каквито и да е действия тази болест (коронабесието) дава шанс за преживяване 99, 99% както стандартния сезонен вирус на грипа' - казва д-р Мерит.
Броят на заразените от коронавирус е много спорен, но десетки вече лекари и учени твърдят, че блокадите и маските са нанесли непропорционално повече вреди от коронабесието.
А че става дума за глобално нападение над човечеството от група престъпници твърди и друг добре осведомен специалист.
Катрин Остин Фитс е бивша помощник-министърка по градските развития на САЩ от времето на Буш и след това и управляващ директор (СЕО) на голямата инвестиционна банка Dillon, Read & Co.
Тя въвежда нов термин технократия. Дали зад технократията се крият робовладелците преценете сами.
Според Фитс, технократията е глобална система предназначена за централизиране на управлението и контрол над ресурсите посредством микромениджмънт на основа на Правила. Прелестта на технокрацията била, че можело да се интегрира в най-различни корпоративни и политически системи. И докато ти дрънкат за демокрация и пазарна икономика тихичко системите могат да бъдат преобразувани в технократични с интеграция на безкрай правителствени, банкстерски и корпоративни правила и алгоритми, с които да управляват нашето ежедневие и инфраструктура. Точно това се прави в момента и в Китай и от институциите на евроколхоза. И ковидът им е просто път за установяване на контрола, необходим за прехода от свобода към т.нар. технокрация.
За да не прерзкзвам, ето цитати от интервюто на Фитс:
'- Какво според Вас се случва днес от гледна точка на икономиката?
- У нас имаше ФРС (федералния резерв на банкстерите - бел. ЙЙ), в основата на която стоеше доларът. И тази система, поради натрупалите се проблеми изисква промени. Банкстерите на ФРС (в оригинал банкерите, но те отдавна не са банкери според мен - бел. ЙЙ) се опитват да стартират нова система. За целта те разширяват старата и ускоряват новостите. Но това води до хаос. Защото новостите се измислят от немай-къде, а от тях страдат много отрасли. Новата система, аз считам, че ще сложи край на паричното обращение (да забелязвате какви стари опърпани десетачки вече ви хвърлят банкоматите у нас? - бел. ЙЙ). Ние имаме работа не с нова валута, а с нов начин на разплащания в цифров вид. И това, което те искат да направят включва всички пари по света. Това е сложна и трудна за реализация идея. Как смятат да го направят? Ами ако хората изведнъж разберат какво им се готви, то никой няма да им се върже на банкстерите. И затова на помощ идва кризата със здравеопазването. 
- А защо кризата в здравеопазването е добра за описаната цел?
- Защото много малко на брой, искащи да контролират всички останали са в играта. Затова за тях е важен въпросът как да засилят стадото в скотобойната без то да се усети и без да се съпротивлява. И идеалното решение за това са невидимите врагове. Ние вече водихме война с тероризма. Сега имаме вирус. Той е направо идеалното решение, защото е още по-невидим от терористите. Няма доказателства за нищо. (Безсимптомно както казват - бел. ЙЙ). 
В същото време средствата за масова информация (СМИ) играят ключова роля. С тяхна помощ се разпалват конфликти като започнеш от мъж срещу жена, черни срещу бели и т.н. Една от причините да се набутват в Европа мигранти е с цел да се противопоставят на основното население. Всички те заедно сеят страх и целта е хората да се подчинят. Невидимият вирус им позволява да установят колосален по мащабите си механизъм на контрол. Вие забранявате на хората да се събират, да се организират, да обсъждат какво се случва и т.н. А като ги заставите да работят и да се учат он-лайн, по същество вие контролирате всичко за което в тези процеси хората си говорят. И така уж коронабесие а в резултат следене в колосален мащаб. Много умно измислено. И както виждате това сработи. Не всички се поддадоха, но твърде много. 
... Системата на транзакциите вече не е валутата, а контрола. Когато всички централни банки минат на цифрова система, те ще могат да включват или изключват ващите пари в зависимост от вашето поведение. И това те искат да комбинират с трансхуманизма, т.е. с помощта на инжекциите да вкарат в нашето тяло операционна система, която да ви привърже към финансовата в буквалния, физически смисъл. 
- Как мислите, карантините това повече икономика ли е или борба с вируса?
- Това е икономическа война. От април м.г. ние виждаме как милиардерите увеличиха състоянията си с цели 27%. И това е доказателство, че това е много умна глобално-икономическа война. Ние виждаме как глобалната капиталистическа класа (въпреки, че това не е вече капиталистическа а тоталитарна класа и това е икономически тоталитаризъм - това са думи на Фитс - бел. ЙЙ) съсредоточиха в ръцете си фантастични икономически състояния. И те постигнаха това не само за сметка на унищожението на средния бизнес. Грамадната икономическа власт се съсредоточи в ръцете на страни имащи водещи цифрови технологии и изкуствен интелект и имащи изход в космоса.  
...
И така имаме Вigtag, създаващи облаците и телекомуникациите. Имаме военни, които се занимават с космоса, спътниците и операциите по ваксинация на населението. Big Pharma, която създава тези ваксини с непонятно съдържание(което променя вашата РНК и освен това ви прави и безплодни). Имаме СМИ, които се занимават с пропагандата. И централни банкстери, които създават криптопарите. Това са главните им компоненти...
...
-С каква цел?
-За да върнат робството.
 
------------------------------------------
ПП
Съжалявам, интервюто е много ценно, но доста подробно и следователно дълго, а днешните е факт, че не четат. Затова го и посъкратих в подробностите. Но важните моменти съм публикувал. Интервюто е от 22 януари т.г., но както виждате цензурата и до сега го закрива.
 

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 53  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.