Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

За времето, преди да започне нашенското Възраждане, Антон Дончев, пише известния си роман 'Време разделно'. Култовата реплика е 'Дошло е време разделно'. Днес, смея да твърдя, че също е дошло време разделно. Защо?
Българинът само зяпа битивита и не мисли вече, но замислете се: Продължава ли 'карантината' обявена преди вече повече от година само за 14 дни? Ходите ли като луди по улиците в намордници? Че даже и не са един или два абсурдите по софийските улици, патки да шофират в собствените си автомобили сами, но в намордник! Въпреки че маса учени доказват, че от намордниците не само няма полза, но и постоянното им носене вреди на здравето ви! Ами какво стана с Конституциите и правата на Човека?
Нямаш право да се събираш с другите (За да не протестираш срещу властта). В уж цивилизована Европа може да видите как дивашки полицията на коне с щитове и палки пребива мирно протестиращите си граждани,  точно така както и навремето американската полиция е пребивала протестиращите работници. Но тогава, след такъв протест в Чикаго, се е родил Първи май. Днес се ражда фашизъм само. Но даже и на фашистите не им е хрумвало така да избиват евреите, така както днес съветва великият и АйТи специалист и ваксинатор и климатолог и най-паче говорител и проводник на античовешката политика на банкстерите бил гейтс.

След като си науми да препрограмира генома ни с цел да мрем (справка резултатите от т.нар. му ваксини), сега вече идеята му е, че ние не трябва да ядем месо. След ГМО-царевиците им, доматите с колците вътре, подскачащи като топки, кренвиршите от незнайно какво и т.н. дойде време на по-принцип цялостното спиране на достъпа до месо за робите. И явно това не е просто идея на никой не избиралия за нищо мръсник от микромеките. Явно отзад стоят пак банкстерите, защото изведнъж се оказа, че Китай бил готов с производството вече на изкуствено 'месо'. Навремето с измислената 'луда крава' в Англия просто избиха кравите. Чудя се само как днес ще принудят милиард индуси да си избият свещените си крави? Ами най-новото престъпление на същия накрайник на банкстерите? Бил Гейтс щял да разпръсква ситен тебешир в атмосферата за да закривал слънцето с цел борба с глобалното затопляне. Къде го видяха това глобално затопляне - вижте сами по температурите този април. Но това не им пречи да пръскат банкстерите. (Вижте когато и ако сварите да видите в ясен ден химиотрасетата. Но на 22.04. към 13.30, си имаше ясен хало ефект около слънцето, т.е. пръскали са, защото хало-ефектът се образува от отражението на лъчите в кристали из горните слоеве на атмосферата. И одма от до 11 часа прогнози за слънчева София за четвъртък и петък в 14ч. вече рязко си смениха на облачно с преваляване. И надвечер като запръска и котките на жена ми в двора ни се разкихаха. Вече съм писал какво значи това. И пак на 22 април т.нар. ни здравен министър обяви изведнъж че мерките - разбирай концлагера, се удължават за кой ли път вече до края на май т.г. засега. След като само ден преди това същият беше казал, че обстановката се подобрявала и идело разхлабване на мерките. Пак повтарям това са само факти. Мислете си вие.). А знаете ли каква е всъщност целта на били и банкстерите сега пък с тебешира? Ами тебеширът е хигроскопичен. Силно хигроскопичен! Я закрие слънцето, я не. Но даже и вятър да го отвява, той ще обере влагата от атмосферата и... няаама дъжд! Сушата виж вече е факт у нас. Т.е. паак избиване на излишното според банкстерите население.
Та не слушайте попа какви ги говори а го гледайте какви ги върши е казал народът ни когато е бил Народ. А делата им са: навсякъде безсмислени намордници за робите. Затворени за робите ресторанти, но иначе и ченгесарите у нас си се веселят с невероятните си бонуси за вярна служба в скъпи ресторанти а и във Франция вече също си изловиха властимащите да си папкат в иначе 'затворени' за онези с намордниците ресторанти. Да продължа с фактите? Паспорти (пропуски) за пътуване, комендантски часове, все по-дивашко поведение на полицията при напълно мирни протести и? И не е ли всичко това суспендиране на Конституциите?
Идеалното общество за банкстерите само след някоя година по нищо няма да се отличава от килията на монаха в средновековен манастир. Ограничават ти правата на собственост (само наем и явно затова ДС-превратаджиите изкупуват ли да изкупуват недвижимости). Ограничават ти желанията да пътешестваш. Ако искаш пътешествай пеш. Автобусите на ДС-доносниците на 'Етап-Адрес' и 'Юнион Ивкони' вече нямат разписания. Днес този пътува, утре не пътува и никой не им търси отговорност. Иначе има бол прескъпо платени чиновници в агенции, като да речем агенцията за автомобилна администрация.

'Социалната дистанция' от 1.5 метра не е ли точно килията на монаха? И средновековните монаси са постили, не са протестирали, а някои даже са били идеалът за банкстерите, защото са давали и обет за мълчание. И са живеели с това, което им дадат (ето ви го съвременния 'шеринг' и 'помощи' за затворен и унищожен бизнес).
Не са ли достатъчно очевадни тези факти за да се замислите?
Че вече всеки за себе си трябва да избере: Или да се бори, да търси съмишленици, или като 'не сме народ а мърша' да се смири и да става вегетарианец монах на велосипед. Да останеш настрана вече не става. Не искаш монах? Отиваш на кладата!
Защо, пак повтарям, че този път надеждата не в 'дядо Иван' а в САЩ? Защо не пиша нищо за занимавките на битивитата ни с т.нар. 'избори' на мишока и има ли или няма такъв народ? Ами ето че мустафата даде наставленията на льотчика. Каквото и да сте си мислели, че избирате вие, го решава мустафата. Ама не ми вярвате?
Ами прочетете от вчера например интервюто с Илия Златанов на https://frognews.bg/inteviu/iliia-zlatanov-pred-frog-mafiiata-imoti-gartsiia-nad-200-mln-evro-sred-tiah-jenata-evroto-pari-peevski-evreiski-aferist-kupi-nova.html
Ако не ви се чете цялото (интересно е) ето поне цитат:
'...Хората в Белгия са силно притеснени. Казват: „В България се заражда фашизъм“. Те са гледали протеста на 7 януари 2019 г., потушен от мутрите на „Делта гард“. Сравняват го със събития от 1932 г. в Мюнхен. ...Претръпнах. Не искам да слизам на нивото на българите, които мълчат и чакат да им теглят ножа на Великден или на Гергьовден. Българското общество е апатично, заспало и самоубиващо се. А в Европа хората се бият за правата си. При нас се играят протестни хора, правят се хепанинги, рок фестивали. Всичко е имитация'. Край на цитатите.
Та, затова не пиша за имитациите у нас, а следя какво става в САЩ. Защото там конфронтацията все повече се задълбочава. Конфедерацията на свободните от банкстерите щати става все по-силна и все повече бели американци се изселват от банкстерските щати в белите щати. Все повече закони на бидона се отхвърлят в тези бели щати. В щати като Тексас не само забраниха маските и локдауните. (Шоуто беше, че след това болните от ковида в Тексас намаляха, а на въпрос към мръсника фаучи защо, той нагло отговорил, че не знае). Последна новина от войната на белите щати против банкстерите не е конференцията на губернатора на Филаделфия Десантес, на която имените професори даже от Харвард оспориха твърденията за маските, за което говорех и която конференция естествено тубата на гоголя забрани, представете си с аргумента, че тезите на тези професори не съответствали на официално приетите. Т.е. официално е прието че земята е плоска и слънцето се върти около нея и ха се намери някой Джордано Бруно да оспори официално приетото и ха са го изгорили на кладата. Но пак повтарям това не е последната новина. Последната е, че на 17 април в Оклахома се проведе двудневна конференция на тема 'Здраве и свобода 2021'. Естествено, че сиенените наложиха цензура. Но фактът е, че конференцията завърши с ритуално изгаряне на маските. И най-интересното е че докладчик на конференцията беше не кой да е а генерал Майкъл Флин. (Този, който призоваваше Тръмп да въведе военно положение против банкстерите). И въпреки, че конференцията беше изцяло с платено участие, всичките 4000 билета са били разпродадени веднага и още 50 000 изрично са искали да закупят даже и като правостоящи билети. Участници са били и известни актьори като Мел Гибсън например. Освен прокурорът Сидни Пауел, интервю е дал и един от организаторите на конференцията Клей Кларк. Ето част от думите му: "Ние сме се събрали тук за да кажем истината. Че моделите предсказващи смъртта на 2.2. млн човека (чувалите му с трупове на нашия щабаджия) са лъжа. Че тестовете ПиСиАр, използвани за оправдаване на забраните са грешни. А короната им на 100% се лекува с инвермектин и хидроксихлорохинин. ...Ние призоваваме хората намиращи се под режим да не им обръщат внимание. Ние не можем да позволим на глобалистите да вземат властта и да ни лишат от свобода' е казал Кларк. На конференцията са били изнесени и страшни факти как банкстерите убиват деца за да получат т.нар. адренохром за да си поддържат дълги години здравето. Оказва се че отвлечените деца (уж за осиновяване) нарочно ги плашат до смърт преди да ги убият. Защото от стреса, който горките изпитвали се увеличавал адреналинът им в кръвта им, моля ви се. Накрая само за сведение ежегодно в САЩ изчезвали вече към 460 000 деца!
Това са новите ни господари!
Затова е време разделно!

Имаше навремето такава. Преди всяка прожекция на филм по киносалоните ни показваха накратко видеоновини. Всъщност това си беше чиста пропаганда. Не е измислена от комунистите, а от Гьобелс. Но понеже се оказва ефективна, я прегърнаха и комунистите и сега и задкулисното правителство на банкстери, бигфарма и бигайти.
Няма да правя кинохроника, но ще се опитам в техен стил да съм им доколкото мога контра. Поехали, както казват руснаците: 'Славните банкстери, водени от Великият Ваксинатор Уилиям Гейтс Първи...'. Но нека подред.
И така, у нас:
У нас от времето на Ботев нищо не се е променило. Т.е. свестните считат за луди, спи народът и т.н.
Ама идели били 'избори'? Е, и? Преди беше ДС-Атаката на Сидеров, после беше резесето на ДС на Янев, после беше ДС-бараката, ДС-каракачанките... Сега било ДС от Уйчиндол. Т.е. 'преоблякъл се Илия... ама все в тия'. Затова или добро или нищо. Е, за да не е съвсем нищо, за най-малкото зло бих класифицирал Румен Петков и доцента Мангъров. Ако тооолкова се натискате да гласувате и им вЕрвате, че при наличие на Мишока от Информационно обслужване има смисъл де. Защото аз отдавна написах, че за булгаристанските сега територии на тогавашния Аспарух най-пасва идеологията на Ганди. Т.е. 'зайеби ги', 'всички са маскари'.
А защо вече ви подсещам как турците на турски наричат България? Ами защото на трети март една мноого висока кула в Анкара беше осветена в бяло, зелено и червено и се въртеше поздравителен надпис за националния празник на булгаристан. Скобелев сигурно би се обърнал в гроба си, но аз се сещам колко бях впечатлен навремето, когато за пръв път свободен и сам като студент отидох в бившата ГДР в Дрезден. (Без ковид-паспорт, ПСР и маска, с влак в купе по 4 души). Там, в Дрезден, също има висока кула и от нея тогава въртяха новини и чат-пат прогнозата за времето. И прогнозата вървеше така: Берлин толкова градуса, Дрезден толкова, Лайпциг толкова иии... Хамбург толкова, Мюнхен толкова. Уж бяха две независими държави, признати и от ООН. Замислих се и стигнах до извода, че дълго няма да има две немски държави. Пу-пу! Нищо не искам да кажа за кулата в Анкара с поздрава към булгаристанците. Засега падишахът е зает със Сирия, с кюрдите, с Карабах, ама знае ли човек?
До тук за у нас, сега за по света:
Все пак Голямата война днес се води там, на територията на империята на злото. Дали е вече империя се съмнявам. Или поне може и да е все още империя, ама като римската от времето преди да падне под готите.
В Империята, за себе си аз се убедих, че Тръмп е нещо като отровното трио у нас. Просто задкулисието го използва за да излъже янките. Защо се убедих? Ами миналата седмица имаше голяма конференция в САЩ на уж консервативните сили. На нея Тръмп беше гвоздеят със своята реч. И какво? Ами впечатли ме, че Тръмп призова янките да се ваксинирали. След като той като Президент имаше власт да спре банкстерите с техните ковиди и не го направи, сега вече застана открито на страната на коронабесието.
Вероятно това го разбраха и свестните в САЩ и затова всеки започна да си се спасява сам и без Тръмп или републиканците.
Така Тексас вече насрочи за ноември т.г. референдум за отцепване от САЩ. И своевременно обяви, че на територията на Тексас никой няма право да налага ограничения на хората основани на някакви здравеунищожения. Т.е. без маски и без локдауни!. След Тексас отмениха коронабесието и в Минесота. Във Флорида Десантес пък подобно на Лукашенко просто не беше и налагал намордници на гражданите си.
Оклахома пък генерално на практика се отцепи, обявявайки че всички федерални закони подлежат на корекция на щатско ниво. Оклахома граничи с Тексас. Погледнете картата на САЩ за да се убедите сами как се формира новият Юг срещу ръждивия вече пояс на Севера.
Плашещото обаче не е това. Едва ли ще се стигне до Гражданска война от оня тип. Плашещото е, че маса супермилиардири от задкулисието в последно време масово изкупуват земи в САЩ. Но не плодородни земи а пълни пустини и пущиняци. И всеки малко по-мислещ се пита за чий. И изведнъж се пръкна за сега единствения смислен отговор от един американец-анализатор. Неговата теория, е че земи не ставащи даже за затвор се изкупуват за секретни територии за масови гробища. Кого ще погребват? Ами как си мислите, че се стига само до един златен милиард население, като вече на Земята живеят над 7 милиарда? Както питал навремето в оня виц мацедонскиот президент за китайците 'е па дека че ги копаме толкоз народ'? Та банкстерите явно за всичко мислят с години напред.
Затова пак напомням какво написах преди година за коронабесието: Че тогава пуснаха тестов а не боен вирус. И отчетоха вече кой как реагира на теста. Кога ли ще пуснат и истинския бактериологически боен вирус-убиец? Не знам, за всеки случай гледайте при ясно небе летят ли високо самолетите им с т.нар. хим-трейлъри и после наблюдавайте поведението на котките си.
Но дано все пак здравите сили успеят да ги спрат. Щом и Хюлет-Пакард се изнесе вече в Тексас, а тя е най-добре замаскираната хай-тек военна компания в САЩ... Например друг янки-анализатор, публично обяви вече, че очилаткото от микромеките, който освен от операционни системи разбира и от вируси и от ваксини и от екология и т.н. до 3-4 месеца го чакало, както той се изрази 'голям проблем със здравето'. Какво искаше да каже не знам. Все пак беше аналитик а не лекар. А в САЩ на 300 млн население има над 300 млн. броя оръжия в това население.
Но да оставим все още щатите.
Лошото е, че на евродупетатите, водени от макромеркелката адски им хареса да използват коронабесието за да налагат новия фашизъм. В щатите подскочиха, че бидона им искал да ограничи свободата на янките да се движат от щат в щат, но в 'демократична' Европа ограничението е вече факт. Олигарсите на Путин също се опиха от възможностите на коронабесието и направо връщат мужиците си в Средовековието. ЕвроГейците, както презрително руснаците ни наричат вече се бунтуват в Холандия, Испания, Франция, но там полицията си е направо народна. Пребива ги без особено да мисли. А мужиците засега търпят.Преди Октомврийската революция е имало убийство на цар, декабристи, потьомкинци, т.е. все нещо е подсказвало, че скоро котелът ще гръмне. Засега няма такива признаци. За съжаление. За съжаление, защото няма кой пак да ни освобождава.

=============================================

ПП

Не трябва вече да се вярва на никакви източници без око да пипне и ръка да види. Тъй като речта на Тръмп беше премахната тотално от цензорите на бигайти, аз повярвах на някакви 'извадки'. Но днес все пак намерих пълната реч на видео. (Час и половина). Внимателно я изгледах цялата. Не се отметвам от думите си че Тръмп е като нашето отровно трио. Но истината е че никъде човекът не спомена, че янките следва да се ваксинират. Даже обратното. Открито каза за Фаучи, който първо дрънкал, че не трябват маски, а после поискал една а сега вече и две маски. Макар и дълга, речта е интересна. Все пак става дума за Президента на САЩ с неговата информация. И да чуеш как се манипулират избори от неговите уста? Да чуеш, че няма демокрация от неговите уста! Да чуеш че медиите цензурират от неговите уста!  Но най-интересното, според мен, като чух цялата реч беше за армията на САЩ. Но изглежда, че ще трябва отделна статия. Все пак час и половина реч в няколко реда не се преразказва.

Започнаха да излизат официалните годишни статистически данни и истината лъсна. Не е имало пандемия. Просто няма как стъкмистически да погребеш хора, които са си живи. Независимо колко си зловещо си плашел с чували с трупове. И се оказа, че сумарно населението както на земята, така и по отделни държави си е същото в статистически смисъл, както и преди 2019г. Е, в страни като България, Русия, Украйна и някои прибалтики населението си намалява, но то това е резултат на антинародната политика на управниците в тези държави. Т.е. намаляването не е от коронабесие, а от грабителство над народа и като следствие емиграция и намалена раждаемост.
И изведнъж, забележете, преди да е започнала чипизацията (пардон 'ваксинацията'), започнаха да валят официални данни, че ковидът им отстъпвал. Даже Томова от 'Афера' твърди, че и у нас тиквата вече изсъскал на т.нар. си щаб от първи март да отварят ресторантите. А се знае, че освен да 'усвоява', тиквата умее и да усеща от къде духа вятъра.
Да поразсъждаваме малко какво означава това. Стратегическо отстъпление на оста на банкстерите, Бигфарма и БигАйТи или просто тактически маньовър за лятото?
В полза на твърдението, че сме свидетели на тактически маньовър може да се изброи следното:
Основните цели на първия етап на коронабесието са вече достигнати. Хората са с разбити общества, даже с разбити човешки родствени връзки. Посеяно е вече непреодолимо разделение между вярващи на банкстерите и съответно носещи маски и невярващи.
Вие надали можете да си представите, но оня ден (неделя) излизам аз по обяд да почистя снега пред къщата. По едно време излезе да чисти сняг и съседът. Млад адвокат (христова възраст) с мерцедес иначе, започва да чисти сняг, моля ви се с маска! Няма келяв човек наоколо. Времето студено, но слънчево и въздухът все още чист въпреки фандъкова поради нападалия сняг. А той, мъжът, върти лопатата с маска! За да се дозадуши може би от ускореното отделяне на въгледвуокис от дробовете му? Не! Ето това е мръсния резултат от мръсната пропаганда на коронабесието.
Сега няма да говоря за нанесените неприемливи загуби на икономиките на държавите от затворени бизнеси. Няма да говоря и за броя на уморените умишлено хора поради 'спрени планови операции' и изобщо нелечения на ракови, инсултови и др. продължителни заболявания. За тези неща се надявам да се стигне до нов Нюрнбергски съд на народите и съответно и Народен съд и у нас.
Но вече световните бандити натискат за масови 'ваксинации' и ето, че и резултатите им започват и те да се виждат. Оня ден в Гърция някакъв е умрял буквално минути след като е ваксиниран. В Израел, който за сега е на първо място по процент на ваксинирани, вече е видно, че масово започват да мрат старите хора.
Та затова може би е дошло времето на оста на банкстерите, БигФарма и БигАйТи да поотстъпят в натиска и да пооценят постигнатите успехи, да си отделят грешките, да си прегрупират силите и да атакуват например тези 'крепости', в които човечеството се оказа все още способно да оказва съпротива на настъпващия нов световен ред. Възможно е да речем скоро да чуем че е внезапно умрял оня майтапчия президент на Танзания, който беше пробутал проби от пъпеш и коза за тест на коронабесниците и те одма ги бяха обявили за короназаразени. Наскоро същият пак се подигра на силите на злото, като се съгласи евроколхозът да му даде помощ от над 20 млн. евро за да си купел уж ваксини. Дали му парите и жизнерадостният президент най-официално обяви, че те, в цялата страна масово се помолили на Господа и Господ ги чул и защитил Танзания от ковида и затова той, Президентът нямал намерение да закупува никакви ваксини. Но нямало да връща и скромния подарък на евроколхоза. Е, одма някакъв немски евродупетат се развика на баба Меркел до кога ще дарява парите на немските данъкоплатци на такива лъжци, но нали знаете: бития - бит а оня другия - без пари.
Батька Лукашенко освен, че издаде обема на подкупа за да въвеждал и той карантини и коронабесие, чак не си позволява така открито да се подиграва на банкстерите, но както виждате него не го оставят коронабесниците на мира. Нищо, че вече той изведе Беларус на водещи позиции в света по доста икономически показатели.
Шведите пък изобщо си траят, но и те явен трън в очите на новите мръсници.
Затова е възможно обявената пауза да е просто тактически маньовър.
А какви са доводите, че става дума не за маньовър а направо за загубено сражение?
Ами първото и най-важно е, че поради алчността на управляващи като тиквата, огромните ресурси от напечатани и с нищонепокрити зелени хартийки (и нови петдесетолевки, че и двадесетолевки у нас) даже и наполовина не бяха използвани по предназначение. Т.е. да обезпечат колкото се може повече по-дребни, но значими субекти да се окажат заинтересувани и да им е 'изгодна' 'пандемията'. Да не лапат неограничено само фармакомпаниите и айти-доставчиците и там босове на болници и прочие по-едри риби на бялата мафия. Да не се сипят 'бонуси' над заплатите само на 'доктори' и полицаи пребиващи народа си, както и 'журналя', обслужващи днешната гьобелсова пропаганда.
Второто по важност, е, че твърде бързо постигнатият първоначален успех на операция 'пандемия' предизвика неочаквани проблеми 'на растежа'. Например не бяха подготвени свестни ръководства за действие по места от послушните тикви. Не беше правилно изчислен и процентът на компрадорската буржоазия в колониите и даже и у нас даже и заклетите уж седесари нещо взеха да излизат от играта с ръмжене.
Така крайно ниският брой на играчи на изпълнително ниво в процеса на гениалния иначе по замисъл сценарий изпорти реализацията. Нищо, че върви желязна пропаганда, по почти всички медии започнаха да излизат противоречащи си данни поради липса на печени кадри. Ред действия на верните изпълнители започнаха да изглеждат просто неадекватни и това породи масови съмнения в умовете на хората по повод на истинските цели на спецоперацията.
Разкол се получи даже в лагера на организаторите и то пак поради огромния успех в началото на коронабесието. Планът явно беше замислен за цели пет години реализация. (Мисля че пръв обърнах внимание на думите на Дерипаска за до 25-та). Но поради успехът на плана до сега, започнаха разногласия как да се продължи напред. Освен това, печалбите следва да се делят, а такъв дележ винаги предизвиква ръмжене у алчните и лай или скимтене от недохапналите. Има информации, че спецслужбите в ред държави вече са разбрали накъде върви реализирания от глобалистите план по установяване на 'нов световен ред', видяли са че и техният ред няма как да не дойде и са включили вече режима на тихото противодействие. Не, не става дума само за чистките в Пентагона с идването на бидона. Например руски аналитици се разприказваха, че в Москва по поликлиниките са постъпили тайни заповеди да се спре поставянето на 'правилни' (разбирай коронабесни) диагнози.
Натискът за масова ваксинация и явните опити за всякаква принуда към това включиха и естествения механизъм за съпротива.
Затова за 'ваксинациите' и 'ваксините' тепърва има да чуваме на какво пречат и за какво са вредни.
Това до тук не бяха само мои мисли, а резултат от четене на доста все още не гьобелсови източници.
Затова и предложих тук два варианта, но без да смея да взема решение кой е по-реален.
Щом сте прочели до тук статията ми, следва и сами да се замислите и сами да вземете решение на чия страна да сте.

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 49  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.