Душата

Шаманът

Здраве

Храната

Домът

Контакт

Категории
Домът на възрастните
Да, става дума за селото
времето не е синьо Времето е НАШЕ!
 ако искате да помогнете

Search our Site

images/prolet.jpg

Как да сме си полезни?

На нашата възраст сами да се правим на велики е глупаво. Добре е да стигаме до общи идеи, решения, да си помагаме. Ще се радвам да се включите с Ваши идеи, рецепти, статии. Ползвайте 'За контакт', а за да сте част от екипа - 'Регистрация'.

В последно време тежката артилерия на доносниците на ДС, назначени за капиталисти, скочи явно по единна команда.
Агент Алберт на ДС ни занимава с Йерусалим. Агентът на ДС, унищожил нашият хладилен завод и окрал нашата ливанска банка ни занимава с Русия. Активирана беше и незнаещата даже правописа ни караянчева. Намесиха Президента. Активирана беше и доносническата артилерия в най-мощния сектор - хазартния.
Защо?
Ами когато става дума за нещо, става дума за пари.
Явно тиквата вече трудно издържа финансово огромните си пълчища от ДанСъри, жандари, нападжийки, контрольорки, нищонеработещи по разни безбройни агенции и т.н.
Да, на тиквата пак не му стигат парите за да си издържа огромния и нищоневършещ фашистки апарат. След толкова огромни заеми с които ни загроби за десетилетия напред.
А защо режимът му  е фашистки аз вече писах в предишния си проект, но да отговоря с две думи и сега: Защото не спазва даже проформа законите си.
Не може да не е фашизъм да бъде блокирано цяло село (Малорад) с цел да се изземат 30 (тридесет само)кг. тютюн. Та това е една низа тютюн за незнаещите. Една увиснала на плета низа тютютн!
Не може да не е фашизъм блокирване на друго село с цел изземване на цели представете си 10 литра ракия!
Вие дали си представяте колко са разходите само за бензин на разните джипове на прескъпите му на тиквата полицайчета до даденото село!? И митничарчета също били. И те с лъскави коли. И иззели и протокол направили (официално съобщение) за 10 (десет) литра ракия!
Какво е това освен брутално сплашване!? какво е това освен фашистки произвол!?
При Тодор Живков определено имаше закони и те определено се спазваха. Познавам се лично със сина на военния съдия, който е съдил един прост войник. Войникът с камионът си станал участник в ПТП с колата на Людмила Живкова (затова тя ходеше в последните си години с тюрбан). И от канцеларията на Живков изрично постъпило във военна прокуратура тогава писмо ДА СЕ СЪДИ ПО ЗАКОНА!
Не както днес.
И войникът беше оправдан.
Днес?.
Обикновен фашизъм беше казал Михаил Ром.
Та затова спешно мендите на гробаджиите се опиатаха даже борда да разклатят. За да ни дооберат за да има за репресивния им ОГРОМЕН апарат.
ЗАТОВА СЕ КРАДЕ ВЕЧЕ ДЕ ЩО ИМА НОСЕЩО ПАРИ НАЧИНАНИЕ.
А носят пари в бандитистан само бандитски начинания.
Хазарта на ДС.
Боклука на ДС.
Износът на оръжия за Украйна и Сирия на ДС.
Водата на ДС. ВЕИ-тата на курумбашевците.
Все мръсотии, както виждате. Какво друго от доносници?
Но защо точно ДС започна да ни отвлича усилено вниманието от истинските проблеми?
Защо точно агент Алберт, агент Паскал/Бобев и близката му собственичка незнайно как на нашия бивш Техноимпекс (Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова, пише все още в нашата википедия)?
Защо точно сега т.нар. лява собственичка бетонира тиквата за още 6 месеца?
Защо точно сега агентите на ДС са скочили да ни отвличат вниманието от най-главното?
И кое е най-главното?
Ами идете в 'Била' (твърдя че е най-близка до тиквите) и вижте цените. Идете в 'Лидъл' и вижте цените.
За няма и два месеца цените на най-необходимото - храните, скочиха с над 100 (сто!) процента! Да не говорим що за ГМО-та ни пробутват, но и те вече са непосилни за закупуване от обикновения българин.
Който не ми вярва, много моля да изгледа видеото по адрес
https://www.facebook.com/100012353882362/videos/872984669789988/
Дано не го изтрият мръсниците от САЩ по искане на нашите бобаджии. Аз съм си го копирал видеото. Копирайте си го и вие докато е все още в ефир.
Защото това е една, единствена днешна 'баба Илийца'. Единственият Българин, за който както навремето Вазов е написал, с чисто сърце мога и аз да напиша: 'аферим бабо, машаллах'! Останалите сме както е казал пък ясно Славейков.
А времената са както в '451 по Фаренхайт'. Затова поне запазете видеото.
Вижте го за да се доубедите защо всички от престъпната ни  вече 30-годишна власт скочиха единни.
Да повторя: защото няма пари и трябва да ви доощавят.
А докато жабата клечи в тенджерата и и нагряват водата, трябва хорът на ДС да ви напява ту за Русия, ту за Йерусалим, ту за великите пеласги... само и само да не стане дума за цените. 
Иначе няма откъде вече да дойдат парички за почивки по разни острови. Пък почиващите червенотиквеновчета мнооогооо, адски мнооогооо. Пък като прибавиш и циганите с помощи, сметката никак, ама никак не излиза без да ни дооберат.
Затова и ДС е скочила. Пази си придобивките от преврата насам.
Апропо, да не забравяме и другата прослойка паразити на Преврата от 10.11.89г.
Реститутките.
Кой полузаконно, кой незаконно заграбил едра градска собственост.
И си лежат и доизсмукват кой де що нещо може.
Ето:
На ул. 'Козлодуй', направо пред спирката на трамвая, имаше месарски магазин. Млади хора работеха така чевръсто и качествено! Продаваха месо собствено производство. Ноо явно паролата по гарнизона е мръсниците, които нищо не вършат освен да обират народа си, да го дооберат. Иии.. вдигнал им 'собственикът' декември м.г. (от тогава започна да се изпълнява планът) наемът им ДВОЙНО! Дали си представяте какво на тоя разбойник му се е вдигнало чак двойно? Но неее, искат им се още яхти и почивки по острови на нашите разбойници.
В резултат месарите се изнесоха в Орландовци. Да! Нормално! Там поне има цигани. Поне не са доносници на ДС или реститутки на костов.
Затова да обобщя: шаманът твърди, че янките влязоха в поредния мръснишки сценариий за Балканите. Типично по американски. Разбирай, да повторя, мръснишки. Лошото е, че и путинската олигархия си е клон на вашингтонския обком както те сами си се наричат. А Китай никак ама никак не ни обича и старателно ни заобикаля поради ясното му разбиране, че тук бандитизмът е на висота.
А жертвите на сценария?
Жертвите са мършите.
Тях ги оглозгват до кокал и ги оставят на слънцето.
Виж например персите ще оцелеят. Ето, странно как, ама 'аятолах Майкъл', сиреч този янки от ЦРУ дето организирвал мръсните операции на янките в Близкия Изток е вече мъртъв. Паднал много скъп американски самолет в Афганистан. Целият им командно-комуникационен център. За над милиард долара! Барабар вече с въпросният Майкъл Д’Андреа от ЦРУ, който бил от 2017г. шеф на операциите на световните мръсници срещу Иран. Т.е. убиха Сулеймани янките и няма и месец и беше убит и прекият ръководител на операцията по убийството му.
Няма 4-5. А ла гер ком ала гер.
Това не ти е 'на ти южен поток - спирам южен поток' или 'на ти турски поток ама няма турски поток'. Или там 'Белене' или цялата му 'политика'.
Само за пример ще посоча Чехия.
И там местният гробаджийски министър на транспорта се оптал да 'усвои' едни европари. И обявил търг за софтуер за техните тол такси (у нас, както си му е редът, скандалът с присвояването и на този бизнес отмина тихичко). Та търгът бил за 16 млн. евро.
Но се хванали родолюбиви чехи програмисти и за два дни само направили въпросния софтуер. БЕЗПЛАТНО! Подарили го на държавата си публично! На 27 януари сайтът fairznamka.cz заработил! За радио 'Свобода' Томаш Вондрачек (шеф на софтуерния колектив) казал: 'Това е абсолютно разточителство! И не за пръв път (както у нас горановчето) търгове в областта на IT се превръщат в мегаломанство и необосновано хабене на пари'. Необосновано хабене на пари както прави тиквата у нас. Само дето  у нас не се намери една поне фирма така да изработи горановчето на гробаджиите?
Шаманът каза: НЕ!

----------------------------------------------------------------

ПП

----------------------------------------------------------------

Да им плюя и на 'демокрацията' на евроколхозниците! Срам ме е от баба ти Меркел и другите продажници крепящи 'може да е мръсник, ама нали си е наш (техен) мръсник'!

Представяте ли си!

Няма и ден след като баба Стойна каза в очите на тиквите що за тикви са, и одма безбройните пълчища на полицията МУ се изсипала при бабата, представете си в старческия и дом!

Дали имат срам!?

Не ми ли вярвате още, че това е фашизъм под покровителството на мустафите и меркелките?

Ами вижте сами видеото пак с баба Стойна след като вече е 'профилактирана' за разлика от циганските банди по селата ни от жандарите, крепящи престъпниците на власт:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Koi685iwWm8&feature=emb_logo

За политиката, духът и културата

За това, което ни прави различни от Грабителите ни.   За новият фашизъмЗа изборите ...


tvivi

Телевизията

Аз не гледам телевизии, но е добре да се учим един-друг как им противодействаме.
mrezata

Интернет и влогърките

В Мрежата все още има и полезни неща, но янките се грижат те да изчезват. Как да отсяваме полезното от лъжата? надявам се да сме си полезни.
carkva

Църквата

Не слушайте попа какво говори а го гледайте какви ги върши е казал отдавна народът ни. За вярващите, за сектите, за парапсихологиите.

Кой е тук сега

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Какво от мене?

С какво мога аз да съм полезен? Ами мога да правя ето такива и по-добри даже интернет-проекти. Мога да събирам и анализирам информация. Мога да автоматизирам процеси, вкл. и да изработя потребителска автоматика. 
Стига на някого да е нужно в България днес това.

Вижте и тук

За да съм още по ясен, вижте и другите ми проекти. На Всичко за малкия и семеен бизнес е представено какво съм измислил, конструирал и направил вече, а това е каналът ми в Ютуб.